Het beleid van Australië en Nieuw-Zeeland was er van meet af aan op gericht de verspreiding van corona tegen te gaan door draconische maatregelen en lockdowns. Een massale vaccinatiecampagne moest infectie en ziekte voorkomen vanaf het moment dat het experimentele vaccin beschikbaar was. Het concept is jammerlijk mislukt, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Australië en Nieuw Zeeland waren de vlaggenschip landen van de ZeroCovid factie hier en internationaal. Ze zouden alles goed hebben gedaan en het aantal infecties laag hebben gehouden. Het feit dat de rechtsstaat daarbij in het slop is geraakt en dat grondrechten en mensenrechten verworden zijn tot zelden toegekende privileges, deert de apologeten niet.

Een Australische auteur heeft de laatste verslagen van de New South Wales Health Authority geanalyseerd en geconstateerd dat van de 798 gerapporteerde COVID-doden in de meest dichtbevolkte staat van Australië in de afgelopen acht weken, er slechts twee niet waren ingeënt. In de laatste volledige week tot 16 juli waren alle 142 gerapporteerde sterfgevallen gevaccineerd, en 68% van hen was drievoudig gevaccineerd.

Zoals blijkt, waren er in Australië geen problemen met COVID-sterfgevallen tot begin 2022, nadat bijna alle Australische senioren waren gevaccineerd. Inmiddels heeft 94 % van de senioren drie vaccinaties gekregen, 60 % zelfs de vierde! Maar 98% van de sterfgevallen deed zich voor in 2022 met Omicron, de minst gevaarlijke versie van het virus. En ze zijn nog maar net opgewarmd, want ze hebben momenteel een van de hoogste sterftecijfers ter wereld.

De enige reden waarom Australië momenteel geen aanspraak maakt op de internationale titel is dat het wordt ingehaald door Nieuw-Zeeland, dat verreweg het hoogste sterftecijfer ter wereld heeft. Net als Australië had Nieuw-Zeeland een strenge avondklok ingesteld en een reisverbod uitgevaardigd totdat de vaccins waren gedistribueerd. Meer dan 98% van de sterfgevallen vond plaats na maart 2022 – meer dan twee jaar na het begin van de pandemie.

Reeds in februari, voordat de Omicron golf toesloeg, had 75% van degenen die in Nieuw-Zeeland voor een booster in aanmerking kwamen, hun derde dosis ontvangen. Het komt erop neer dat als dit vaccin ook maar enigszins doeltreffend zou zijn tegen sterfte en ernstige ziekten, we geen steile stijgingen zouden moeten zien die alleen optreden na een herhalingsvaccinatie, en veel erger dan ooit tevoren in deze landen. Dit is het geval in alle zwaar gevaccineerde landen in de Stille Oceaan en het Verre Oosten.

Vóór 2022 waren er twee delen van de wereld die de pandemie overleefden zonder buitensporige sterfgevallen: het Verre Oosten en Afrika. Maar sinds begin 2022 heeft het Verre Oosten – hier Thailand – ook zijn deel van de sterfgevallen te verduren gekregen, terwijl Afrika – hier Nigeria – zich vrij goed houdt dankzij de groepsimmuniteit. Kijk maar eens naar het verschil tussen sommige landen in het Verre Oosten en Nigeria, het dichtstbevolkte land van Afrika.

Thailand is bijzonder flagrant. De zesvoudig gevaccineerde minister van Volksgezondheid wordt amper een maand na de zesde dosis ziek. Toen begin april 2021 met de vaccinatie werd begonnen, waren er nog maar 94 sterfgevallen; op 25 juli 2022 bedroeg het aantal sterfgevallen door covid 31.189. De landen in Afrika hebben de druk weerstaan van de WHO, de verschillende stichtingen van de Amerikaanse oligarchen zoals de Gates Foundation en de “donorlanden”, waaronder de EU, en zijn er ongeschonden doorheen gekomen.

Als bonus, de cumulatieve sterfgevallen van de 4 landen per miljoen inwoners.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vaccinatieramp Australië: Overvolle ziekenhuizen, geen vrije bedden

5 7 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
6 maanden geleden

Volgende shots dan maar.

cas
cas
6 maanden geleden
Antwoord aan  Ohje

mja, wel een paar bewaren voor degenen die ons dit aangedaan hebben en hun kliek.
in stadions opsluiten en iedere 3 maanden n prik, net zolang tot er niemand meer over is.
kunnen ze meteen hun eigen voorstellen in praktijk brengen zoals bugs eten en elkaar.

sjefke
sjefke
5 maanden geleden

Het vaccin werkt perfect
Het beleid van het WEF waar alle regeringsleiders lid van zijn is dat de wereldbevolking drastisch uitgedund moet worden!
Alf red Bourla heeft het over de helft van de wereldbevolking die in 2023 overleden zal zijn!
Dus er is nog werk aan de winkel voor de gezondheidsministers!
De mensen doen hier vrijwillig aan mee!
ik heb 10 tallen mensen proberen te waarschuwen, maar ik ben een wappie!
ik moet meer vertrouwen hebben in de “wetenschap”.
Maar het moet wel hun wetenschap zijn, helaas heeft dit ernstige gevolgen voor onze relaties!
wij zijn een gevaar voor de mensheid!
Het is onbegrijpelijk dat de totale mainstream media en de artsen in dit narratief meegaan!
ik hoop nog steeds op tribunalen zodra de massa het in gaat zien!

Rudolf
Rudolf
4 maanden geleden

Natuurlijke rechtvaardigheid ! Als je omwille van vermeende veiligheid, uit pure broekscheiterij en om de braafste van de klas te zijn alle eerlijk denken en onderzoek en gezond verstand en primaire burgerrechten aan de kant gooit dan zul je leren dat die er niet voor niets zijn.. Simpele natuurwetmatigheid rekent met je af en je gaat en láát (mensen waar je verantwoording voor hebt !!) níét overleven..Of moet ik zeggen–want dat begrijpen ze in die braaf gelovige contreien mogelijk beter : ‘God straft onmiddellijk !’ ???