“Ik heb medicijnen gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen, maar nu heb ik het gevoel dat ik alleen maar toekijk hoe ze worden vermoord, en ik kan er niet veel aan doen.” – Dr. Ute Kruger.

Een hooggeplaatste Zweedse arts en onderzoeker luidt de alarmbel over het verband tussen Covid-19 vaccinaties, snelgroeiende kankers, en ontstekingsaandoeningen van de bloedvaten bij patiënten die overleden zijn na Covid-19 mRNA vaccinatie, meldt RAIR.

Dr. Ute Kruger is verbonden aan het regionale ziekenhuis in Kalmar, Zweden. In een recent interview met de Noorse vereniging van artsen en gezondheidswerkers heeft Dr. Kruger haar bezorgdheid geuit over de buitengewone aantallen agressieve kankers die zij nu ziet. Dr. Kruger, die 25 jaar in de pathologie heeft gewerkt en 18 jaar in de diagnostiek van borstkanker, heeft 8.000 autopsies bestudeerd en is nu overtuigd van het verband tussen vaccinatie en overlijden, om nog maar te zwijgen van haar overtuiging dat veel van haar medische collega’s deze verbanden blijven ontkennen.

“De vaccins tegen Covid-19 blijken snelgroeiende kankers uit te lokken, of porocarcinoma (een soort huidkanker) en ook ontstekingsaandoeningen in het lichaam, zogenaamde auto-immuunziekten,” aldus Dr. Kruger. “Misschien is deze kankerontwikkeling gekoppeld aan de ontstekingsaandoeningen. Ik heb met andere pathologen gesproken die een verhoogd aantal tumoren zien die voorheen nauwelijks werden gezien. Ik bedoel zeldzame tumoren, en dat het aantal kankergevallen in verschillende organen is toegenomen.”

Eigenaar van diagnostisch lab meldt 20 keer meer kanker bij gevaccineerde patiënten

In de VS bevestigt Dr. Ryan Cole, een patholoog uit Idaho, de bevindingen van Dr. Kruger. “Als patholoog zie ik de hele dag patronen. Toen de injecties eenmaal waren begonnen ik veranderingen te zien in de ziektepatronen. Ik realiseerde me al vroeg dat er immuunsuppressie was, en dat het T-cel geheugen weg was. Toen zag ik normaal bepaalde soorten kanker, maar endometriumkanker, waarvan ik er normaal twee of drie per maand zag, zag ik er nu twee of drie per week,” zei Dr. Cole in een recent interview met Chris Wark. “De T-cellen die normaal gesproken kanker in toom houden, waren er niet meer. Er zijn bepaalde soorten kanker die sneller en agressiever verschijnen en in een hoger tempo op jongere leeftijd in vergelijking met wat ik heb gezien in bijna drie decennia dat ik dit doe.”

Dr. Kruger ziet niet alleen een verandering in de soorten kanker, maar ze ziet ook een probleem met het autopsieproces, waardoor deze veranderingen aan het licht zouden kunnen komen. “Ik zie drie grote problemen bij autopsies,” zegt ze. “Het eerste is onjuiste en onvolledige informatie van de klinieken. Bijvoorbeeld of de patiënt wel of niet gevaccineerd is.”

Dr. Kruger heeft verschillende gevallen gehad waarbij patiënten op de autopsieverwijzing als ongevaccineerd werden aangemerkt en later toch gevaccineerd bleken te zijn.

“Een ander probleem is dat veel van mijn collega’s in de pathologie het niet meenemen voor histologisch onderzoek,” zegt ze. Dit betekent dat pathologen geen weefsel meenemen voor microscopisch onderzoek, waarmee zou kunnen worden vastgesteld of er ontstekingsproblemen rond de bloedvaten zijn. Deze ontstekingsproblemen kunnen op hun beurt de oorzaak zijn van bloedstolsels, wat tot de dood kan leiden. “Het derde probleem is de onwetendheid over de beoordeling van de microscopische bevindingen,” zegt ze. Tijdens Dr. Kruger’s interview laat ze de kijkers de autopsiebeelden zien van ontstekingen van bloedvaten die myocarditis, bloedingen in de longen en de rug, nek en wervelkolom van een andere patiënt veroorzaakten.

Waar zijn de autopsies van de vaccindoden?

Maar net zo erg is het gevoel dat Dr. Kruger heeft dat “mensen de veranderingen niet in hun context willen zien en interpreteren. Niemand luistert naar wat ik zeg, en mijn collega’s trekken zelfs mijn bekwaamheid in twijfel.” Bij wijze van voorbeeld vertelt Dr. Kruger het verhaal van een collega die haar raadpleegde over een autopsierapport. Zij toonde myocarditis aan en suggereerde dat de dood in verband kon worden gebracht met de Covid-19 vaccinatie. De collega vond deze conclusie “veel te ver gezocht”.

De meest recente statistieken van het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) tot en met 15 juli geven echter aan dat er weinig vergezocht is, en dat mensen massaal sterven: bijna 30.000 meldingen van overlijden. En dan hebben we het nog niet eens over de 50.647 meldingen van myo- en pericarditis, nog eens 55.540 mensen die om andere redenen blijvend invalide zijn, en nog eens 33.009 mensen met levensbedreigende bijwerkingen. De resultaten tot 18 juni voor de vergelijkbare Europese database registreren 45.752 sterfgevallen. Deze aantallen omvatten waarschijnlijk weinig of geen slachtoffers van de agressieve en zeldzame kankers waarvan Dr. Kruger getuige is, omdat het over het algemeen langer duurt voordat deze sterfgevallen zich openbaren, en het oorzakelijk verband moeilijker vast te stellen is naarmate het overlijden langer na de vaccinatie plaatsvindt.

“De veranderingen die ik beschrijf en die hoogstwaarschijnlijk verband houden met vaccinatie tegen Covid-19 zijn blijkbaar slechts een fractie van wat er in het lichaam gebeurt,” zegt Dr. Kruger. “Ik heb geneeskunde gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen, maar nu heb ik het gevoel dat ik alleen maar toekijk hoe ze worden gedood, en ik kan er niet veel aan doen. Dr. Cole is het daarmee eens. “Overal waar ik reis, krijg ik artsen te horen die zeggen: ‘Ik zie wat jij ziet.’ Het patroon is er.”

Bekijk het interview van Dr. Ute Kruger met de Noorse Vereniging van Artsen en Gezondheidswerkers:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De ontvolkingsagenda van de elite is nu onweerlegbaar

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties