Hannover is de eerste grote stad die energiebesparende maatregelen oplegt en Berlijn schakelt verlichting voor monumenten uit.

De Lichtstad Parijs had eerder al aangekondigd gezellig in het donker te gaan zitten om de geïmporteerde Afrikaanse bevolking vrij spel te geven in de nachtelijke uren.

Dat zal Poetin leren!

Steden in Duitsland schakelen de schijnwerpers op openbare monumenten uit, zetten fonteinen uit en verplichten koude douches in gemeentelijke zwembaden en sporthallen, nu het land zich inspant om zijn energieverbruik te verminderen met het oog op een dreigende door Westerse sancties zelfveroorzaakte gascrisis.

EU-dictator Von der Leyen pleegt moordaanslag op Europese burgers en economie onder het mom van sancties tegen Rusland

Hannover in Noordwest-Duitsland werd woensdag de eerste grote stad die energiebesparende maatregelen aankondigde, waaronder het uitschakelen van warm water in de douches en badkamers van door de stad beheerde gebouwen en recreatiecentra, meldt The Guardian.

In de Duitse hoofdstad Berlijn zijn ongeveer 200 historische monumenten en gemeentelijke gebouwen woensdagavond in duisternis gehuld omdat de stad de schijnwerpers heeft uitgeschakeld om elektriciteit te besparen. Monumenten die vroeger ‘s nachts verlicht waren, zijn onder meer de Overwinningszuil in het Tiergartenpark, de Gedächtniskirche op de Breitscheidplatz en het Joods Museum.

“In het licht van de oorlog tegen Oekraïne en de Russische energiedreigingen is het van vitaal belang dat we zo zorgvuldig mogelijk met onze energie omgaan,” zei de Berlijnse senator voor milieuzaken, Bettina Jarasch.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het begint: Duitse woningbouwcoöperatie sluit warm water en verwarming af om energie te besparen

3 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Als wij douches gaan nemen met “koud water”, dan gaat dat niet veel indruk maken op de Russen.

De Russen zijn de echte afstammelingen van de Vikings, zij nemen dagelijks een douche met vloeibare stikstof, en je bent een slappeling als je begint te bibberen.

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Hagar
Eddy
Eddy
6 maanden geleden

Vaak hoor ik negatieve verhalen over Rusland en over de Russische bevolking.
maar deze leeghoofden zijn er nooit geweest. Het is een mooi veilig land met goede mensen, mensen die nog traditionele normen en waarden hebben. En inderdaad ze zijn keihard, niet zo een slapjanussen als hier.

HenryN
HenryN
6 maanden geleden

Het is om te gillen: schijn werpers gaan uit fonteinen gaan uit etc. om te bezuinigen op elektriciteit maar nu komt de hypocriete propaganda om de hoek kijken; straks geen diesel en benzine auto’s meer maar we moeten allemaal elektrische auto’s aanschaffen !!!!!!!

Hermi
6 maanden geleden
Antwoord aan  HenryN

Mensen mogen géén auto meer bezitten (swab).