Als we mensen kunnen eten, hoeven we geen boeren meer te hebben toch. Mensen genoeg tenslotte, en onze omvolkingsoverheid importeert er honderdduizenden per jaar. Zijn ze bedoeld om op te eten? Hoe smaakt een Somaliër?

Washington Examiner:

De mensheid moet ophouden conservatief te zijn over het idee van het eten van mensenvlees, aldus een professor van de Stockholm School of Economics, die de mensen aanspoort het kannibalisme te omarmen om de klimaatverandering te bestrijden.

In een toespraak voor de Zweedse televisie beweerde professor Magnus Soderland dat het tijd is voor de mensheid om te “ontwaken” voor het idee van het verslinden van mensenvlees, omdat het duurzamer is dan vlees en zuivel – of zelfs het eten van insecten – als voedselbronnen in de toekomst schaars worden.

Professor Soerland beweerde ook dat “het gesprek” over taboes van kannibalisme in de loop van de tijd kan veranderen en dat mensen kunnen worden “misleid” om “de juiste beslissingen te nemen”, zo meldt de Epoch Times.

Professor Soderlund presenteerde zijn verontrustende betoog voor het eerst tijdens een panelgesprek met de titel “Can you Imagine Eating Human Flesh?” op de Gastro Summit.

Toen hem tijdens een interview werd gevraagd of hij menselijk vlees zou willen eten, gaf hij toe dat hij ervoor open zou staan, zo meldt de publicatie. Soderland zei ook dat bijna 10% van zijn publiek zei open te staan voor het proberen van mensenvlees.

‘Ik voel me enigszins terughoudend, maar om niet al te conservatief over te komen… zou ik moeten zeggen…. Ik zou er voor open staan om het op zijn minst te proeven’, zei hij tegen het Zweedse TV4.

De professor vertelde zijn publiek ook dat mensen insecten zouden moeten eten en – zet je schrap – hun dode huisdieren.

Professor Soderland is slechts de laatste prominente figuur die kannibalisme goedkeurt.

Deze week publiceerde de New York Times een kop met de tekst ‘kannibalisme heeft een tijd en plaats‘ – en die tijd en plaats zou hier en nu kunnen zijn.

Velen waren ontzet dat de belangrijkste krant kannibalisme leek te normaliseren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Grote Voedsel Reset

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank
Frank
8 maanden geleden

Soylent Green

Frank
Frank
8 maanden geleden
Antwoord aan  Frank

comment image

Arnie
Arnie
8 maanden geleden

Maar het eten van mensen vlees is weer heel slecht voor het chollestorol en je wordt er hyper nerveus van.
Maar ik heb een beter idee, laten al die mensen die vinden dat er teveel mensen op aarde zijn een touw kopen en een boom op een stil plekje zoeken of de zolder, kelder of wath ever, zijn er een hele hoop problemen de wereld uit……

Pjotr
Pjotr
8 maanden geleden

Ga je gewoon naar de supermarkt en koopt daar een malse kweekvleesburger, heerlijk knapperige krekelworstjes, een blik romige algensoep met meelwormballetjes of een stukje kruidige bacteriekaas maar in werkelijkheid:

SoylentGreen.jpg
Petra
8 maanden geleden

Het prettige aan deze berichten is dat het voor ieder normaal mens in één seconde duidelijk wordt dat we hier te maken hebben met volstrekte WAANZINNIGEN!

De waanzin van de WEF Agenda2030 kan niet duidelijk genoeg naar voren gebracht worden, maar op deze manier lukt dat perfect.

tessa
tessa
8 maanden geleden

belachelijk ik eet geen mensen geen dieren en ook niet mijn huisdieren laat deze in enig verdorven mens niet aan het woord en sta op tegen deze belachelijke mensonwaardige ideeën

Mir
Mir
7 maanden geleden

Die “gekke” Celeste Solum heeft het al voorspelt in een video van 2020 dat we de kannibalistische kant opgaan. Completely shocking was deze video. Maar alles wat ze toen zei lijkt uit en aan het licht te komen. Video is terug te zien op de site van David Icke. Video is de eerste hit van zoekmachine Duckduckgo bij de zoektermen “David Icke Is the test tagging you?”.