Doen alsof heeft gevolgen – Westerse media en Westerse overheden blijven ten onrechte zeggen dat wereldvoedselcrisis door Rusland wordt veroorzaakt.

Zoals zo vaak herhaald, om strenge ideologen hun onuitstaanbaar slechte beleid te laten voortzetten, moeten ze doen alsof ze dingen niet weten. Maar in het geval van voedseltekorten heeft het doen alsof over de oorsprong van het probleem ernstige gevolgen, meldt The Conservative Treehouse.

De militaire actie van Vladimir Poetin tegen Oost-Oekraïne had niets te maken met de ernstige voedseltekorten en de inflatie in Sri Lanka {link}. Poetin heeft ook geen invloed op de Nederlandse regering die de voedselproductie probeert te stoppen {link}. Bovendien heeft Poetin geen invloed op het besluit van Justin Trudeau om de oogstopbrengsten te beperken door het gebruik van kunstmest op basis van stikstof te blokkeren {link}. Belangrijker nog, het was niet Vladimir Poetin die alle westerse politici dwong om te tekenen voor een nieuw ‘klimaatvriendelijk’ energieprogramma dat het vermogen van westerse boerderijen vernietigt om gewassen met een hogere opbrengst te produceren.

Je hoeft geen boer te zijn om te begrijpen dat industriële kunstmest op basis van stikstof/fosfor er de oorzaak van is dat de landbouwopbrengsten wereldwijd enorme hoeveelheden voedsel hebben voortgebracht. De Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en plaatsen als Nederland hebben hun vermogen om voedsel voor de export te produceren enorm vergroot, voor een groot deel dankzij het succes van verbeterde kunstmest en gewasbesparende moderne pesticiden. Neem die landbouwvooruitgang weg onder het mom van klimaatverandering en je krijgt een wereldwijd Sri Lanka.

Dat westerse klimaat- en energiebeleid heeft stroomafwaartse gevolgen. Het besluit om een nieuw wereldwijd energiebeleid na te jagen onder de naam “Build Back Better”, in combinatie met kortzichtige EU-sancties tegen Rusland, en je krijgt voedseltekorten. En, ze proberen te vermijden om er verantwoordelijkheid voor te nemen.

Het was niet Vladimir Poetin die de Britse premier Boris Johnson en de Duitse bondskanselier Olaf Scholz vertelde dat hun proactieve aanbeveling om van biobrandstoffen op basis van gewassen over te schakelen op menselijke voeding zou worden tegengehouden. Dat besluit van de G7 werd genomen door Justin Trudeau en Joe Biden {link}. Nog belangrijker is dat het niet Rusland was die de multinationale energiebedrijven bedreigde in verband met investeringen in Afrika voor de uitbreiding van de aardgasvoorraden voor hun kunstmestbehoeften. Dat dreigement kwam van dezelfde westerse regeringsalliantie, volgens hun instructies van de World Economic Forum groep {link}.

Het was voorspelbaar {21 juni} {30 juni} en {6 juli} dat westerse regeringsleiders zouden proberen de verantwoordelijkheid te ontlopen voor de voedselcrisis die zij hebben gecreëerd, en nu zien we meer westerse media die wanhopig proberen te framen, dat Poetin de schuld is van de wereldwijde voedseltekorten, om hen te beschermen.

NEW YORK, 25 juli (Reuters) – De invasie van de Russische president Vladimir Poetin in Oekraïne heeft de wereld geschokt, dwong Westerse landen om te reageren en drijft de kosten van energie en voedsel over de hele wereld op. De hoge prijzen in de Verenigde Staten kunnen een electorale ramp betekenen voor de regering van president Joe Biden bij de congresverkiezingen in november. De meest urgente economische, sociale en menselijke crises doen zich echter voor in armere landen, waar de bevolking geconfronteerd wordt met oorlog, inflatie als gevolg van overloopeffecten en een duurdere schuld in vreemde valuta. (meer)

Joe Biden, de NAVO, de G7, de Europese Unie, de Wereldbank, USAID, en alle westerse leiders in de Verenigde Staten en Europa hebben verklaard dat er voedseltekorten zullen zijn.

Ze zeggen niet dat er tekorten kunnen zijn; hun verklaringen zijn nadrukkelijk: er zullen tekorten zijn.

Accepteer deze fundamentele hoeksteen. Vraag dan waarom geen enkele pro-actieve stap is ondernomen door een van de bovengenoemde instellingen of regeringen om datgene te verlichten waarvan zij verklaren dat het een zekerheid is. Waarom?

Eenvoudige vraag, “waarom?”

Als alle westerse landen, niet-gouvernementele organisaties en staatshoofden, op de hoogte zijn van een komende voedselcrisis, waarom is er dan geen pro-actieve reactie?

Het is een vraag die zelfs de meest hardcore linksen niet zullen beantwoorden, omdat er maar één antwoord is. Er wordt geen actie ondernomen omdat men geen actie wil ondernemen. Er wordt geen moeite gedaan om de crisis te vermijden, omdat zij niet willen dat de crisis vermeden wordt.

Pel alle lagen van vertroebeling en oorzakelijkheid weg, en wat we vinden is dat het epicentrum van het voedseltekort direct het gevolg is van de Build Back Better agenda. Een post-pandemische westerse regeringsbeslissing om de wereldwijde energieontwikkeling radicaal te veranderen. In beknopte termen, de klimaatveranderingsagenda.

Echter, hoe je ook denkt over de geldigheid van “klimaatverandering”, de oorzaak van de verminderde voedselvoorraden is doelbewust. Het is niet de klimaatverandering die voedseltekorten veroorzaakt. Het is de doelbewuste actie die onder het mom van het tegengaan van klimaatverandering wordt ondernomen, die het voedseltekort veroorzaakt.

Het collectieve “Build Back Better” energiebeleid van de westerse regeringen is de oorzaak van enorme stijgingen van energiekosten, enorme prijsstijgingen van olie, stijgingen van benzineprijzen, aanzienlijke stijgingen van chemicaliënkosten, stijgingen van dieselbrandstofkosten, tekorten aan kunstmest die wordt gemaakt met behulp van aardgas, en het eindresultaat is lagere gewasopbrengsten, hogere landbouwkosten en uiteindelijk voedseltekorten. Zij weten dit.

Alle organisaties en regeringen die het toekomstige voedseltekort hebben gehekeld, weten dat het de radicale verschuiving in de ontwikkeling van energiebronnen is die de crisis creëert. Deze aanvaarding van de realiteit begint het kader te vormen om te begrijpen hoe diepgeworteld en toegewijd deze westerse leiders zijn aan hun geliefde klimaatveranderingsagenda.

We kennen de omvang van het voedseltekort nog niet, maar we weten wel – en iedereen geeft dat toe – dat er ernstige tekorten zullen zijn op mondiale basis.

Westerse leiders willen en kunnen de schuld niet op zich nemen voor wat ze doen. Dus zullen ze de schuld afschuiven, verontschuldigen en goedpraten wat waarschijnlijk aan de oppervlakte zal komen. Voedseltekorten door toedoen van het conflict in Oekraïne, Russische agressie, klimaatverandering en elke andere iteratie van rechtvaardiging die niet de ware oorzaak aanwijst, hun energie-ideologie.

Ik ben er niet zo zeker van dat de mensen volledig begrijpen wat het hele systeem van westerse regering bereid is te doen om niet de schuld te krijgen van vermijdbare dood op een potentiële schaal die behoorlijk alarmerend is. Alle westerse leiders, instellingen en regeringen zitten in hetzelfde schuitje. Ze zitten allemaal in hetzelfde schuitje.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Great Reset – Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Het doel is: depopulatie.

Met ‘injectie van vergif’ kun je best wat bereiken, maar op de schaal waarop deze WEF monsters denken is grootschalige hongersnood de enige manier om het doel te halen waar men naar streeft: een reductie tot MAXIMAAL 500 miljoen!

Weet ik veel
Weet ik veel
6 maanden geleden

EU politici lijken wel zombies. Hun portemonnee is wel goed gevuld. Hoe zou dat komen? Van nette zaken?