Een jonge vrouw lijdt blijkbaar aan de gevolgen van de gentherapie. Met elke dosis Covid-injecties, werd haar eczeem erger en verspreidde het zich. Haar hele gezicht is vurig rood, de huid schilfert af. Op TikTok, deelt ze haar verhaal. Nu gaat haar video viraal en heeft al miljoenen kliks. De gen-injectie kan bij de jonge vrouw een overreactie teweeg hebben gebracht, waardoor haar eczeem extreem wijdverspreid en erger werd, meldt Wochenblick.

“Laten we het over vaccinaties hebben,” begint ze haar verhaal. Ze was drie keer ingeënt. Na elke vaccinatie, verergerde haar eczeem. 29 jaar lang had ze haar dermatitis goed onder controle. Ze had alleen kleine rode vlekjes op de rug van haar handen en aan de binnenkant van haar arm – maar nooit op haar gezicht. Ze had geen dermatoloog nodig gehad.

Gezicht vlammend rood, huid afschilferend

En nu komt het: Het gezicht is vurig rood. De huid rond de ogen is aan het vervellen. Alleen al het kijken ernaar maakt duidelijk hoe zwaar het lijden van de jonge vrouw moet zijn geweest. De dermatoloog zou haar steeds sterkere crèmes hebben voorgeschreven. Tenslotte had ze zelfs medicijnen moeten nemen die blijkbaar gebruikt werden om kankerpatiënten te behandelen. “Dit zijn medicijnen voor mensen die een kankerbehandeling ondergaan!” zegt ze en beschrijft met afschuw dat ze ze zelfs tot januari 2022 had geslikt.

Het bericht werd ook gedeeld op Twitter, maar is inmiddels niet meer te zien omdat ze haar account afgeschermd heeft.

Staatsbevelen opgevolgd

Ze volgde alleen de aanbevelingen van de dokters op, zegt ze huilend. Deze medicijnen hielpen niet, integendeel: ze had vreselijke bijwerkingen, zoals trillen, verkoudheid, aankomen zonder te eten. “Weet je, ik heb $1.146 betaald voor medicijnen die ik niet nodig heb!” beschrijft ze in niet mis te verstane bewoordingen de afschuwelijke pijn die ze nu lijdt. Het is zo pijnlijk, zegt ze en vervolgt: “Ik volgde alleen maar de orders van de dokters en de regering op en dit is nu mijn klote leven!”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Huid van man uit Goochland County bladdert af na extreme reactie op COVID-19 vaccin

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vilseledd
Vilseledd
6 maanden geleden

“Na elke vaccinatie, verergerde haar eczeem.”

“Ik volgde alleen maar de orders van de dokters en de regering op en dit is nu mijn klote leven!”

Steeds hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten. Niet om lullig te doen, maar het is een definitie van domheid.

pipo
pipo
6 maanden geleden

ze was toch vrij om de vaccijns te nemen, als het probleem verergert na een vaccijn moet je stoppen.
ik heb geen enkel vaccijn genomen ,ben ook niet ziek geworden terwijl ik met positief geteste personen in kontakt ben gekomen

Eddy
Eddy
6 maanden geleden

In de natuur is alles te vinden om gezond te blijven maar dat word ons niet geleerd en sterker nog, het wordt verboden onder de druk van de pharmalobby. Natuurlijk om de hele simpele reden dat ze daaraan niets kunnen verdienen. Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat we zo dom zijn geworden.