De Covid-lockdowns waren altijd bedoeld om het plebs te laten wennen aan klimaat-lockdowns. Klimaat is uiteindelijk waar ze dit hele circus aan ophangen, en dat was altijd de bedoeling. Al vanaf het rapport van de Club van Rome, 1972, en al die andere BS sindsdien.

Klimaat is de stok waar we al jaren mee geslagen worden, en de komende jaren nog veel harder. Klimaat is de kapstok om de grote communistische afbraak, ook bekend als Build Back Better aan op te hangen.

En het heeft niks met het klimaat te maken, maar alles met een totale COMMUNISTISCHE (in hoofdletters voor de boemers die ik met de dag meer háát) controle-dictatuur.

Regeringsrapport uit 2019 bewijst dat Lockdown werd ingevoerd om te voldoen aan Zero Carbon doelen, niet vanwege Covid-19
Geheim netwerk onthuld: Spahn en Wieler planden lockdown vóór uitbraak Corona
Great Reset: WEF viert lege binnensteden en vernietigde winkels als succes

Doug Casey:

International Man: Het Internationaal Energie Agentschap (IEA) heeft wat zij noemen een “ernstige waarschuwing” afgegeven. Volgens hen zal de koolstofuitstoot met 5% toenemen wanneer de wereldeconomieën na de COVID-onderbrekingen weer opengaan en zal dit “allesbehalve duurzaam” zijn voor het milieu. Dit impliceert dat de lockdowns goed zijn geweest voor het milieu en dat de terugkeer naar de normale situatie slecht is.

Er is ook een stortvloed van artikelen in de mainstream media verschenen waarin wordt gepleit voor het gebruik van stilleggingen om de zogenaamde klimaatverandering aan te pakken.

Denkt u dat de COVID-lockdowns kunnen uitgroeien tot klimaatveranderingsafsluitingen?

Doug Casey: Zonder uitzondering is bijna alles wat ze zeggen in deze artikelen ofwel een openlijke en opzettelijke leugen of gewoon feitelijk onjuist. Dingen die op zijn best controversieel zijn worden gepresenteerd als onweerlegbare feiten.

Laat me eerst een paar feiten over COVID herhalen.

Het is moeilijk om er zeker van te zijn omdat alles eromheen sterk gepolitiseerd is, maar COVID zelf lijkt niet ernstiger dan de Aziatische griep, de Hongkonggriep, de vogelgriep of de varkensgriep die de afgelopen decennia zijn gekomen en gegaan, en is zelfs in de verste verte niet te vergelijken met de Spaanse griep van 1918.

Uit de cijfers blijkt dat COVID een risico is voor mensen boven de 70, zwaarlijvigen en zieken, maar een medisch non-probleem voor alle anderen. Daarom is de gemiddelde leeftijd van de overledenen 80 jaar, ook al lijkt het erop dat iedereen die sterft met het virus in zijn lichaam wordt gerapporteerd als een statistiek – zelfs als ze sterven door een auto-ongeluk of een hartaanval. Mensen zonder symptomen worden niettemin als “gevallen” vermeld als zij de overdreven gevoelige en zeer dure PCR-test niet doorstaan.

We kunnen ons afvragen: “Wat zit er achter deze krankzinnige griephysterie, die het politieke en economische landschap van de wereld ingrijpend verandert? En waarom nu?” Het lijkt heel vreemd samen te vallen met een paar andere fenomenen.

Een daarvan is dat de wereld op de rand staat van een fantastische verwoestende depressie als gevolg van de krankzinnige creatie van munteenheden over de hele wereld door centrale banken. Wordt de nep COVID hysterie – en ja, ik geloof dat het voor 80% nep is – gebruikt als een excuus voor de komende ineenstorting, een manier om diegenen die verantwoordelijk zijn voor het krankzinnige economische beleid dat de depressie veroorzaakt, terug te fluiten? Met andere woorden, is de COVID-hysterie een kunstmatig geconstrueerde overmacht die wordt gebruikt om de aandacht af te leiden van de werkelijke oorzaak van de Grote Depressie?

Een ander verschijnsel is dat de COVID-hysterie een uitstekende manier is gebleken om het publiek overal de stuipen op het lijf te jagen. Doodsbange mensen eisen “sterke” leiders en strenge controles. Het is een godsgeschenk voor het soort mensen dat in de regering gaat, angstig voor elk excuus om zichzelf te verheerlijken en meer macht te krijgen. “Laat een ernstige crisis nooit verloren gaan” is al sinds de eerste dag een werkingsprincipe van machtswellustelingen. En oorlog is de meest ernstige soort crisis. Vergeet niet wat Randolf Bourne zei in 1914: “Oorlog is de gezondheid van de staat.” Maar een echte oorlog met een echte vijand is altijd riskant en niet altijd haalbaar. Dus creëren machtswellustelingen nepoorlogen. Om een oorlog te kunnen voeren – welke dan ook – heb je een staat nodig om hem te organiseren en te legitimeren.

De eerste grote nepoorlog sinds mensenheugenis was Lyndon Johnson’s oorlog tegen de armoede – de armen verloren. Daarna kwam Richard Nixon’s oorlog tegen drugs. Toen verklaarde Baby Bush de oorlog tegen terreur. Ze zijn allemaal nog gaande, maar het lijkt tijd voor een tweefrontenoorlog. Een oorlog tegen de opwarming van de aarde gecombineerd met een oorlog tegen COVID zal ultra-effectief zijn om angst te kweken. Ze zeggen dat de opwarming van de aarde de planeet kan vernietigen en COVID iedereen kan doden. Een trefzekere combinatie. Ze zullen zeker wijdverspreide steun krijgen van de gebruikelijke verdachten.

Als bonus, er is een zeer hoge correlatie tussen degenen die de COVID hysterie steunen en degenen die de klimaatveranderingsagenda steunen. En beiden beweren een nieuwe bondgenoot te hebben, “de wetenschap”, om de oorlogen aan bange chimpansees te verkopen. Niet alleen in de VS, maar overal ter wereld. Deze twee nieuwe oorlogen zullen het slechtste in iedereen naar boven brengen, overal.

Zodra je hun sociale vernis wegspoelt, de patina van beschaving, ontdek je dat mensen tribaal zijn. Zet ze in groepen en ze keren terug naar de kleinste gemene deler – ze gedragen zich als onze antropoïde voorouders en verwanten. Hits mensen op, roep en hijg als chimpansees, en ze staan te popelen om het ene ding na het andere te bestrijden. Stel je hen voor als de mensachtigen die de drinkplaats betwisten in “2001: A Space Odyssey.” Conflicten geven hen een gevoel van solidariteit en zin aan hun leven.

Dat geldt vooral voor linksen en bezige bijen. In de wereld van vandaag zijn dat de “woke”, de social justice warriors, de progressieven, de BLM aanhangers, de Antifa, en natuurlijk de communisten, marxisten, en al hun medereizigers. Het zijn allemaal puriteinen die gemotiveerd zijn om andere mensen te controleren. Links is altijd zo geweest, hoewel het zich af en toe vermomt als pro-vrijheid om de naïevelingen te verleiden.

Zo was links in de jaren ’60 voor drugs. Maar dat was niet omdat ze voor persoonlijke vrijheid waren of omdat ze vonden dat je het recht hebt om met je eigen lichaam te doen wat je wilt. Ze waren pro-drugs omdat wijdverspreid en onverantwoord drugsgebruik de beschaving kan vernietigen.

Zelfs wanneer links goede bedoelingen lijkt te hebben, is dat niet het geval. Links was bijvoorbeeld tegen de oorlog in Vietnam. Dat was niet omdat ze tegen de oorlog waren, maar omdat de oorlog tegen hun mede-communisten was.

Vandaag de dag is links, in zijn verschillende incarnaties, helemaal voor de COVID-lockdowns. Die zullen muteren in klimaatveranderings-lockdowns. Beide zullen de menselijke vrijheid in gevaar brengen – nog meer dan de vorige nepoorlogen. Het is ironisch dat het woord “lockdown” vroeger vooral in gevangenissen werd gebruikt – het geeft wel aan waar het met de wereld in het algemeen en de VS in het bijzonder naar toe gaat.

International Man: Hoe groot is de kans dat klimaatafsluitingen werken als regeringen het proberen?

Doug Casey: Klimaat-lockdowns zullen werken. Waarom zouden ze niet? De COVID lockdowns werkten geweldig. Ze zullen nog beter werken omdat ze niet alleen een paar oude, zieke mensen redden maar de planeet zelf. Mensen zijn decennia gehersenspoeld in het zijn van groene eco-strijders. Vooral kinderen beschouwen klimaatverandering en Greenisme als een nieuwe religie en nemen het veel serieuzer dan wat er van het christendom is overgebleven. Jahweh wordt vervangen door Gaia.

Mensen die niet kunnen zien dat de oorlogen tegen armoede, drugs en terreur eigenlijk gewoon stomme oplichterij waren, zijn het helemaal eens met de nieuwe oplichterij, de oorlogen tegen het virus en de klimaatverandering. De populariteit van Greta Thunberg is tekenend. Ze is een icoon geworden voor de mensen die dit hele syndroom steunen. Het is verontrustend omdat ze zo pathologisch boos is. Het kan mensen niet schelen dat ze licht psychotisch, sterk geïndoctrineerd en irrationeel is. Het is een teken van hoe vernederd de maatschappij is geworden dat een autistische en gestoorde tiener een internationale held kan zijn.

Ik denk dat het een natuurlijk vervolg is om van COVID lockdowns naar klimaatveranderings lockdowns te gaan. Hoewel de eco-strijders uiteindelijk COVID als iets goeds zullen zien, omdat ze eigenlijk mensen haten.

Zoals ik al vele malen eerder heb gezegd, zie ik zowel COVID als Global Warming als enorm opgeblazen onzin. Virussen gaan viraal; iedereen krijgt ze en wordt immuun. Dat is het einde van het verhaal, tenzij het virus kunstmatig is en bedoeld om de bevolking uit te roeien. Alles is mogelijk in een wereld waar de technologie exponentieel vooruitgaat terwijl de ethiek achteruit gaat. Behalve dat, zal COVID verdwijnen. Natuurlijk kunnen ze met een COVID 2.0, COVID 3.0, enz. komen, als dat nodig is.

Wat de opwarming van de aarde betreft, weet niemand zeker in hoeverre dit reëel is – het is allemaal giswerk. Maar het gevaar van een nieuwe ijstijd is minstens zo groot als de voortdurende opwarming van de aarde. Het enige dat zeker is, is dat het publiek, gepropageerd door de elite, niets in de juiste context kan zien.

De laatste ijstijd kwam pas 12.000 jaar geleden tot een einde. En sindsdien is de aarde min of meer aan het opwarmen. Het publiek weet niet dat er in het Pleistoceen tientallen ijstijden zijn geweest, die 50 tot 100.000 jaar hebben geduurd. Er is geen reden om aan te nemen dat de ijstijd die 12.000 jaar geleden eindigde de laatste was; we bevinden ons momenteel in een interglaciaal. Eerdere ijstijden hebben vele miljoenen jaren geduurd.

International Man: The Guardian heeft onlangs een stuk geschreven met de titel: “Waarom Genghis Khan goed was voor de planeet.”

Het artikel stelt:

“Zijn moorddadige Mongoolse legers waren verantwoordelijk voor de afslachting van maar liefst 40 miljoen mensen. Zelfs vandaag de dag, blijft zijn naam een bijwoord voor wreedheid en terreur. Maar jongen, was Genghis groen.”

Het lijkt te impliceren dat bevolkingsvermindering door massamoord goed was voor de planeet. Wat zijn uw gedachten hierover?

Doug Casey: Dat is een geweldig citaat uit het artikel.

De afschuwelijke psychologie van de schrijver grenst aan het criminele. Hij gaat verder met te zeggen, “Het is een intrigerende gedachte, zeker”- wat betekent dat hij eigenlijk denkt dat het misschien geen slecht idee is om een aanzienlijk percentage van de bevolking uit te roeien.

Ik hoop dat hij zich opoffert voor het klimaat, hoewel dat onwaarschijnlijk is omdat hij zichzelf waarschijnlijk beschouwt als een van de elite die behouden moet blijven omdat hij ideologisch zuiver en politiek betrouwbaar is.

Deze mensen hebben de psychologische make-up van Pol Pot. In Cambodja werd in de jaren ’70 iedereen die geen handarbeider was met eeltige handen, geliquideerd – dat deden ze met ongeveer een kwart van de bevolking.

Pol Pot, Stalin, en Mao, evenals Genghis Kahn, zijn idolen voor deze mensen omdat ze allemaal op dezelfde manier denken. Ze haten eigenlijk het menselijk ras. En mensen zijn zo dom dat ze hun vernietigers loven. Ik heb nieuws voor hen: Het leven is al smerig, wreed en kort genoeg. We hebben geen politieke criminelen nodig die het nog erger maken.

International Man: Terwijl de VS en andere Westerse landen economische en culturele zelfmoord plegen, wat denkt u dat er zal gebeuren met landen als China, Rusland, Brazilië, en anderen? Zullen zij het Westen volgen of hun eigen weg gaan?

Doug Casey: Het is moeilijk te zeggen wat er in veel landen gebeurt, omdat de kwaliteit van de berichtgeving zo slecht is. Maar de trend is wereldwijd.

Als het over klimaatverandering gaat, lachen deze landen de westerlingen uit om hun naïviteit, domheid en zelfdestructieve neigingen. Ze nemen het niet serieus. Dat is nog een reden waarom de volgende eeuw aan China toebehoort.

Hetzelfde geldt voor Rusland, dat, ondanks al zijn fouten, in feite een anti-woke land is. Er wordt wel eens – terecht – gezegd dat er meer communisten aan Amerikaanse universiteiten zitten dan in heel Rusland.

Het is niet zo dat China en Rusland toonbeelden zijn van intelligentie en eerlijkheid, maar ze handelen veel intelligenter dan de VS.

Maar dit is nog maar het begin…

De meeste mensen beseffen niet welke verschrikkelijke dingen er nog kunnen komen, zoals negatieve rente, de afschaffing van contant geld, en nog veel meer.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Komt er een klimaat lockdown aan?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Het enig positive is dat onze linkse, woke tegenstanders zich massaal met vergif in hebben laten injecteren.

Wij zullen de minderheid zijn die straks gezond, fier en krachtig rondloopt!

Hoe dat precies uitwerkt is nog niet te zeggen, maar het zal zeker consequenties hebben.