In de 12 weken sinds 23 april zijn in Engeland en Wales 10.153 extra sterfgevallen geregistreerd, zo blijkt uit de laatste officiële gegevens van het Office for National Statistics, meldt The Daily Sceptic.

In de week eindigend op 15 juli werden in Engeland en Wales 10.515 sterfgevallen geregistreerd, dat is 1.113 (11,2%) meer dan het vijfjarig gemiddelde voor die week. Daarvan vermeldden 585 COVID-19 op de overlijdensakte als medeoorzaak en 382 COVID-19 als onderliggende oorzaak, zodat er 731 sterfgevallen overbleven met een andere onderliggende oorzaak.

Bij de Daily Sceptic volgen we de sterfgevallen op datum van voorval en vergelijken we ze met de introductie van de lente-vaccinboosters tegen Covid in Engeland in de 75-plussers, aangezien er een verband lijkt te zijn. Deze week is het aantal doden de afgelopen week weer gestegen, maar een vergelijkbaar patroon van vorige week is verdwenen door het wegwerken van een achterstand voor juni. Dit suggereert dat sterfgevallen op datum van optreden een paar weken kunnen duren om te settelen. Het aantal sterfgevallen op registratiedatum is deze week opnieuw gestegen, wat betekent dat er nog geen aanhoudende neerwaartse trend zichtbaar is. De oorzaak van de piek in niet-Covid extra sterfgevallen medio juni blijft onduidelijk (dit zijn sterfgevallen op datum van optreden, dus het is geen registratie-artefact).

Hier is de cumulatieve curve van overtollige niet-Covid sterfgevallen per datum van registratie samen met het cumulatieve totaal van de lente boosters.

Zoals vorige week werd opgemerkt, lijkt de oorzaak van de sterfgevallen grotendeels verband te houden met hart- en vaatziekten. Het sterftecijfer als gevolg van kanker ligt, misschien verrassend gezien de ontzegging van de toegang tot gezondheidszorg tijdens de pandemie, min of meer op het normale niveau, wat suggereert dat er iets anders aan de hand is dan een gebrek aan toegang tot gezondheidszorg. De aanhoudende sterfteoverschotten zijn onverwacht, want na de 141.000 sterfgevallen in de afgelopen tweeënhalf jaar hadden we een periode van lager dan gemiddelde sterfgevallen verwacht.

Het blijft dringend nodig dat de regering onderzoekt wat de oorzaak is van de meer dan 10.000 extra sterfgevallen in slechts drie maanden tijd. De regering heeft echter geen belangstelling getoond om dit te doen.

Esther McVey MP, voorzitter van de parlementaire groep voor reactie op en herstel van pandemieën (APPG), heeft een schriftelijke vraag ingediend waarin zij het Cabinet Office vraagt welke stappen het onderneemt “om het hoger dan verwachte sterftecijfer van 12,2% boven het vijfjarig gemiddelde te onderzoeken”. De regering gaf zelf geen antwoord en verwees de zaak naar de Statistics Authority van het VK, die antwoordde:

Naast het statistisch bulletin “Deaths Registered Weekly in England and Wales” publiceren wij ook “Monthly Mortality Analysis”. Daarin wordt gedetailleerder ingegaan op sterfgevallen, bijvoorbeeld op de oorzaken die boven het vijfjaarsgemiddelde liggen en die bijdragen aan de oversterfte. Wij publiceren ook specifieke verslagen over oversterfte; de laatste publicatie bevatte een analyse tot en met december 20214. Wij zullen deze de komende maanden bijwerken en er een analyse van de huidige periode van oversterfte in opnemen.

Meer dan 10.000 extra doden door voornamelijk cardiovasculaire oorzaken in drie maanden tijd, en de regering heeft geen interesse om te onderzoeken waarom, behalve door er statistieken over te publiceren?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Sterftecijfers stijgen weer in sterk gevaccineerde Europese landen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Hart en vaatziekten treden snel op na injectie met het vergif, daarom zien we dat nu omhoog schieten.

Kanker heeft tijd nodig om slachtoffers te maken. Die slachtoffers zullen we pas over langere tijd gaan zien in de ‘oversterfte’.

Uiteindelijk zal de bijdrage van kanker veel groter zijn dan het beetje hart en vaatziekten dat we nu zien.

Het grote sterven moet nog gaan komen!

Weet ik veel
Weet ik veel
6 maanden geleden

Doden spreken niet en kunnen dus ook niet protesteren. Lekker makkelijk toch voor de overgebelevenen die de bestaande politiek en de eigen situatie gewoon door willen laten gaan..
Het zou anders zijn als bij mensen plotseling “onverklaarbaar” driekwart van hun salaris en vermogen zou verdwijnen, bij rijk of arm. Dan zou je mensen wel luid horen. Grappig toch.

Wal
Wal
5 maanden geleden

De regering heeft de plicht dan om te bewijzen waar de plotselinge sterftes volgens hun wel vandaan komen!! Wat een corruptie overal, ronduit walgelijk!

Kant
Kant
5 maanden geleden
Antwoord aan  Wal

De regering heeft de plicht? 🤔
Welke regering ? Er wordt immers niet geregeerd !

Wat er nu zit, is niet grondwettelijk ! 🥵