Twee leden van de inlichtingendienstencommissies van het Congres hebben Amerikanen gewaarschuwd dat informatie die wordt verzameld met DNA-testkits zoals 23andMe, maar ook met die welke in de landbouw worden gebruikt, kan worden gebruikt om biowapens te ontwikkelen die gericht zijn op specifieke groepen Amerikanen of zelfs individuen, meldt Zero Hedge.

In een toespraak op vrijdag op het Aspen Security Forum, waarschuwde Rep. Jason Crow (D-CO), die in de House Intelligence Committee zit, dat Amerikanen te veel vertrouwen hebben met hun DNA in de handen van particuliere bedrijven.

“Er zijn nu wapens in ontwikkeling, en ontwikkeld, die ontworpen zijn om specifieke mensen aan te vallen,” zei Crow, een voormalige Army Ranger.

In november deelde het departement van de Sheriff van LA County aan de raad van toezicht van LA County mee dat de LASD niet zal samenwerken met een aan China gelinkt genetisch bedrijf dat door de county werd ingehuurd om Covid-19-testen en -registratie uit te voeren, nadat de FBI “zeer verontrustende informatie” had gedeeld over Fulgent Genetics Corporation – waaraan een no-bid contract voor het werk werd gegund.

“Deze brief is om u te informeren dat het Los Angeles County Sheriff’s Department (Department) niet zal deelnemen aan COVID-19 registratie of testen met Fulgent Genetics Corporation (Fulgent), vanwege het feit dat de verkregen DNA-gegevens niet gegarandeerd veilig en beveiligd zijn tegen buitenlandse overheden en “waarschijnlijk zullen worden gedeeld met de Republiek China,” schreef Sheriff Alex Villanueva in een maandag verzonden brief.

De ambities van China om ‘s werelds grootste DNA-databank aan te leggen zijn geen geheim voor wie naar Kyle Bass of de Wall Street Journal luistert.

Een maand later zette de regering Biden 12 Chinese biotech-instellingen die betrokken zijn bij massale DNA-verzamelingstechnologie en -bewaking op de zwarte lijst.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates, China, en je DNA

Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Weet ik veel
Weet ik veel
8 maanden geleden

We schieten DNA granaten af op de vijand zodat ze allemaal vredelievend worden.
Peace