Handelsoorlogen, crashende aandelen, obligatie-uitbarstingen, wereldwijde recessies, snel dalende bedrijfswinsten, het begin van ontslagen, een wereldwijde energiecrisis, instortende crypto’s, wegglijdende huizenmarkten, Covid, monkeypox, wereldwijde quarantaines, door de overheid opgelegde ontslagen vanwege gedwongen experimentele vaccins, stijgende inflatie, wereldwijde tekorten, multinationale betrokkenheid in een hete Europees-Russische oorlog, sancties, record hittegolven, wijdverspreide droogtes, blackouts, en burnouts, hongersnoden, politieke rellen op de trappen van het Capitool van de VS, rellen op de trappen van andere hoofdsteden in opstand, en rassenrellen in de straten. Hoeveel kunnen we verdragen?

Ik weet het: Laten we ook snel de rente verhogen en de geldvoorraad droogleggen, een recessie inlassen, en dan het laatste advies van Larry Summer opvolgen en iedereen met belastingverhogingen treffen om de bevolking te straffen voor de inflatie tijdens zulke noodlijdende tijden. Laten we dan nieuwe strenge maatregelen afkondigen tegen de nieuwe pokken die ons bedreigen en die zojuist door de WHO zijn uitgeroepen tot een wereldwijde noodsituatie op gezondheidsgebied. Dat zou de restanten van de wereldeconomie en van de menselijke psyche op tijd moeten vernietigen voor de geplande Grote Reset, schrijft David Haggith!

Voeg daarbij dat kinderen wordt geleerd dat ze niet kunnen zeggen of ze een jongen of een meisje zijn, een ogenschijnlijk vrouwelijke rechter van het Hooggerechtshof die viert de eerste zwarte vrouw in het hof te zijn, zelfs als ze ons vertelt dat “ze” geen idee hebben wat een vrouw is, een plotselinge overvloed aan nieuw gecreëerde geslachten met eisen om nieuw gecreëerde verbasterde voornaamwoorden te gebruiken, mensen die worden ontslagen als ze die voornaamwoorden niet gebruiken, en je voegt een niveau van sociale verwarring en conflict toe dat de mensheid nog nooit eerder heeft gezien.

Kijk dan hoe megacorporaties alle woningen opzuigen met een grenzeloos bod in contanten waartegen geen normaal individu kan opboksen; voeg daar Bill Gates aan toe die alle landbouwgrond opzuigt die de Chinezen niet opkopen, en je hebt een wereld waarin “je niets bezit”, maar waarin je echt zo gelukkig zult zijn als de Bondeske schurk met het zware Oostenrijkse accent genaamd Klaus Schwab je sussend vertelt dat je zult zijn?

Ik keek ernaar en vroeg me af: “Is dit zo’n video die alle uitzendingen op alle televisiekanalen van de wereld onderbreekt in een James Bond-film, wanneer de geheime nucleaire maanbasis klaar staat om zijn lasers op alle grote steden af te vuren als ze de agenda van de nieuwe wereldheerser niet aanvaarden?”

Iemand moet Klaus een mooi wit poesje geven om te aaien.

Voeg daarbij de zelfvernietiging van de Chinese economie onder Xi’s Zero-Covid beleid, en de snelle ineenstorting van China’s eigen huizenbubbel en de twijfelachtige status van zijn banken, en tel daarbij zijn oorlogsdreigingen tegen Taiwan, zijn dictatoriale overheersing van de eens zo levendige vrije markt van Hong Kong, en zijn schroef-de-deuren-dicht-sluit-je-op-in-je-appartement aanpak om Covid quarantaines af te dwingen, en je hebt een grote natie op de rand van een burgeroorlog en een internationale oorlog op hetzelfde moment. Dat is een natie waarvan de bloeiende economie ooit hielp de wereld door de laatste financiële crisis te trekken, die er steeds meer op lijkt dat ze ergens in het begin van de huidige crises een “going out of business” verkoop zal hebben (*.

Laat vervolgens de valuta’s van die slecht draaiende economieën samenwerken om te proberen een nieuwe wereldhandelsvaluta te creëren in een valutaoorlog met de huidige wereldoorlogsvaluta, om te zien of je de totale ineenstorting van alle valuta’s over de hele planeet kunt verspreiden, net op tijd voor je lanceringen van digitale valuta’s van centrale banken, die handig samenvallen met de crash van veel crypto-valuta’s.

Voeg daar nog tientallen miljoenen brandende kippen aan toe, vergast en verbrand om de verspreiding van een vogel pandemie te stoppen. Gooi daar dan brandende voedselverwerkende fabrieken bij, voor het geval het schaarste-door-sancties-en-kippen-plan ons niet snel genoeg naar de hongerdood leidt. Zorg er dan voor dat je de meerderheid van de Nederlandse boeren uit de markt drijft, zodat ze niet kunnen concurreren met je kloon-gekweekte, vlees-cel hamburgers. Leg hun het gebruik van kunstmest aan banden wanneer je er ook in geslaagd bent de prijs van kunstmest meer dan te verdubbelen om zo veel mogelijk boeren zo snel mogelijk uit de markt te drijven.

Met zoveel van deze dingen die natuurlijk zo slecht gaan, moet je denken dat onze leiders die dit allemaal nog eens extra versterken met hun gedwongen sluitingen van zowat alles wat je maar kunt bedenken en hun sobere mandaten en voortdurende verdeeldheid van de top (zowel Trump als Biden in de VS) … deze leiders moeten zeker van plan zijn om de bevolking van elke natie zo veel mogelijk op te hitsen als ze maar kunnen. Er zijn geen vredestichters aan welke kant dan ook. Alleen wiggen en mokers om ze mee te slaan. Deze clowns denken ofwel dat de mensen een onbeperkte capaciteit hebben om meer door de mens veroorzaakte, door hen veroorzaakte stress te absorberen; ofwel zijn hun geesten zo gebakken als een vis in de hel; ofwel zijn ze werkelijk van plan hun samenlevingen tot zelfvernietiging te drijven om het wereldbevolkingsprobleem op te lossen.

Dat is genoeg voor nu.(* Ik ben het niet eens met de voorspelling van de auteur over de ineenstorting van China en de nieuwe wereldreservevaluta die de BRICS aan het oprichten zijn. De tijd zal het leren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Top 10 meest waanzinnig kwaadaardige plannen voor de mensheid van het Wereld Economisch Forum

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pjotr
Pjotr
6 maanden geleden

Nog eentje vergeten: zolang de Alpengletsjers volop smelten merk je er nog niets van, maar daar de gletsjers onvoldoende aangroeien komt er een einde aan dat smelten zodra de geletsjers op zijn, en dat valt de Rijn droog.

BoerkeUitBrabant
BoerkeUitBrabant
6 maanden geleden
Antwoord aan  Pjotr

Dat gaat nog heel lang duren want je hebt nog het Bodenmeer welke daarvoor eerst leeg moet. Daarnaast krijgt de Rijn uit meerdere bronnen zijn water dan alleen de gletschers.

Petra
6 maanden geleden

De Franse revolutie zal zich herhalen. Alleen nu op wereldschaal.

We kennen de namen van de meeste schuldigen. Ja, in de absolute top zijn er nog een paar die zich proberen te verbergen, maar de overgrote meerderheid zal gewoon onder de guillotine eindigen.

Zodra de maat hier of daar vol is, zal de vlam in de pan slaan en al snel zal politie en legertop beseffen dat ze maar beter aan de kant van het volk kunnen gaan staan, want ook hen wacht de guillotine als ze dat niet doen.

Succes in het eerste land dat schoon schip maakt zal als een olievlek over de wereld gaan. Van ons Schwabinet zal weinig over blijven.

Daar onze tegenstanders nu net de mensen die ze steunen vergiftigen waardoor ze zwak worden of overlijden, zal het machtsevenwicht snel kantelen in ons voordeel.

Nobody59
Nobody59
6 maanden geleden

Dat is nog niet eens het ergste..tussen 2040-50 is het voor iedereen afgelopen als de 12 duizend jarige cyclus aan het eind is gekomen…Dan gaan we er allemaal aan en dat is de echte “the great reset”!Ga deze link https://www.youtube.com/user/Suspicious0bservers/featured maar eens kijken waar echte onafhankelijke wetenschappers MET bewijzen aan komen..Het einde komt voor ons allemaal op een paar na en dat is waarom de elite zich aan het voorbereiden is in megatunnelsystemen en uitgeholde bergen zodat zij denken te kunnen overleven.Covid ,klimaatverandering door de mens e.d zijn enkel een afleiding..