Het is voorspelbaar dat de voorstanders en woordvoerders van de samenzweerders allemaal in de rij staan om erop aan te dringen dat iedereen weer gezichtsmaskers gaat dragen.

Zoals de meeste mensen met hersens heb ik tijdens deze nep-pandemie helemaal geen masker gedragen, schrijft Dr. Vernon Coleman. (Ik droeg er wel een toen ik nog student medicijnen was in de jaren ’60 en huischirurg in de jaren ’70. En ik heb er een gedragen in de jaren tachtig toen ik asbest verwijderde uit een oud huis. Asbestvezels zijn vrij groot en worden gemakkelijk tegengehouden door een masker).

Uit meer dan een dozijn wetenschappelijke artikelen blijkt duidelijk dat maskers de verplaatsing van besmettelijke organismen niet tegengaan en/of het zuurstofgehalte verlagen en de drager blootstellen aan een verhoogd kooldioxidegehalte. Het beschikbare medische bewijs toont aan dat maskers de verspreiding van infecties niet voorkomen, maar wel veel schade berokkenen aan de drager ervan. Uit een studie in het tijdschrift Cancer Discovery blijkt dat het inademen van schadelijke microben kan bijdragen tot longkanker in een vergevorderd stadium.

Hier zijn tien uitstekende redenen waarom iedereen die een masker draagt een idioot is:

  1. Een studie onder 53 chirurgen, gepubliceerd in het tijdschrift Neurocirugia concludeerde dat “uitgeademde kooldioxide kan worden opgesloten in gezichtsmaskers, waardoor de zuurstofvoorziening in het bloed daalt”. Talrijke andere studies hebben dit bevestigd. Een N95-masker kan de zuurstofvoorziening in het bloed met wel 20% verminderen en dit kan leiden tot bewustzijnsverlies.
  2. Het volgende citaat is afkomstig uit het New England Journal of Medicine: “In veel gevallen is de wens om op grote schaal maskers te dragen een reflexieve reactie op de bezorgdheid over de pandemie”.
  3. In het verslag van de VIIe Internationale Conferentie over Pneumoconiose werden drie gevallen van longfibrose beschreven waarvan men dacht dat zij te wijten waren aan blootstelling aan synthetische textielvezels. In een later wetenschappelijk artikel werd ontdekt dat “op elk type masker losse deeltjes werden waargenomen”. Inademing van vezels kan leiden tot astma, bronchitis, longontsteking en andere longaandoeningen.
  4. In 2015 concludeerde een artikel in het British Medical Journal dat ‘de resultaten waarschuwen tegen het gebruik van stoffen maskers’. De studie toonde aan dat ‘vochtretentie, hergebruik van stoffen maskers en slechte filtratie kunnen leiden tot een verhoogd risico op infectie. De auteurs voegden eraan toe dat ‘stoffen maskers niet moeten worden aanbevolen voor gezondheidswerkers, met name in situaties met een hoog risico, en dat richtlijnen moeten worden bijgewerkt.’
  5. Virussen kunnen zich ophopen in de stof van een masker – waardoor de hoeveelheid virus die wordt ingeademd toeneemt.
  6. Een artikel getiteld “Postoperative wound infections and surgical face masks: a controlled study” werd in 1991 gepubliceerd in World Journal Surgery. Na een studie van 3.088 operaties meldde de auteur dat het gebruik van maskers bij chirurgische ingrepen de incidentie van infecties lichtjes deed toenemen in vergelijking met het niet maskeren. De maskers van de chirurgen bleken geen bescherming te bieden aan de patiënten.
  7. Het opzetten van een babymasker is gevaarlijk en kan het risico van verstikking vergroten. Het opzetten van maskers bij oudere kinderen leidt tot ernstige psychologische problemen op lange termijn. Kinderen zijn bijzonder kwetsbaar voor de hersenbeschadiging die het gevolg is van de hypoxie die door het dragen van een masker wordt veroorzaakt.
  8. Het is bekend dat maskers gezichtsuitslag, schimmelinfecties en bacteriële infecties kunnen veroorzaken. Artsen over de hele wereld hebben melding gemaakt van een verband tussen het dragen van maskers en bacteriële longontsteking.
  9. In een artikel gepubliceerd in “Ophthalmology and Therapy” wordt gewaarschuwd voor een toename van het droge-ogensyndroom bij maskerdragers. Het dragen van maskers veroorzaakt ook mond- en tandproblemen.
  10. Verminderde zuurstofniveaus, veroorzaakt door het dragen van maskers, leiden tot een toename van kanker en een toename van uitzaaiingen bij kankerpatiënten die in remissie zijn.

Een verbazingwekkende 68% van de patiënten die maskers dragen, hebben gezondheidsproblemen gemeld die verband houden met het dragen van hun masker. De meest voorkomende problemen zijn prikkelbaarheid, hoofdpijn, concentratieproblemen, ontevredenheid, tegenzin om naar school te gaan, malaise, verminderd leervermogen en slaperigheid en vermoeidheid.

In maart 2020 waarschuwde Dr. Chris Whitty, medisch adviseur van de regering in Engeland, dat de regering gezonde personen niet adviseert om maskers te dragen. In de VS beschreef Dr. Anthony Fauci het dragen van maskers als een deugsignaal. In een in 2020 door de CDC in Amerika gepubliceerde studie werd geconcludeerd dat gezichtsmaskers niet hielpen om griep te voorkomen.

De enige reden om mensen te dwingen maskers te dragen is om hen te intimideren, te controleren en te doden. Het is de moeite waard eraan te herinneren dat de CIA het dragen van maskers als een vorm van foltering gebruikte. Over de hele wereld hebben politici financieel voordeel gehaald uit het promoten van maskers. In het Verenigd Koninkrijk heeft de National Audit Office vastgesteld dat bedrijven die werden aanbevolen door parlementsleden, collega’s en ministeriële kabinetten, voorrang kregen wanneer de regering persoonlijke beschermingsmiddelen trachtte te verkrijgen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitse regering overweegt nieuwe maskerplicht vanaf oktober

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvonne
Yvonne
6 maanden geleden

Nooit aan die gekte mee gedaan en dat blijft zo!