De onzalige Groene Agenda 2030 van het Wereld Economisch Forum (WEF) moet nu ook autobezitters treffen. Niet alleen moeten verbrandingsmotoren zo snel mogelijk worden verboden, de mensen moeten ook zo snel mogelijk afstand doen van hun particuliere voertuigen. Een nieuw artikel stelt: “We hebben een revolutie voor schone energie nodig, en wel nu.”

Eerder deze maand deed het Economisch Wereldforum een oproep aan volgzame regeringen over de hele wereld om de nu al afschuwelijke benzineprijzen te verhogen. Nu beweert het WEF (in overeenstemming met zijn communistische basisethos) dat mensen geen recht hebben op een eigen auto en in plaats daarvan moeten “lopen of delen”, meldt Report24.

Lopen of delen

In een vrijdag door het WEF gepubliceerd document beweren de globalistische elites dat gemeenschappelijk autodelen deel uitmaakt van een “circulaire aanpak” die nodig is om de wereldwijde vraag naar edele metalen en fossiele brandstoffen te verminderen. Elk jaar vliegen duizenden privéjets naar de WEF-top in Davos, maar volgens Klaus Schwab zouden gewone burgers geen auto mogen bezitten.

Uiteraard hebben de strategen van het WEF ook ingezien dat de huidige voorraad voertuigen niet zomaar kan worden vervangen door elektrische voertuigen, aangezien de kritische metalen zoals kobalt, lithium en nikkel die nodig zijn voor deze “schone energietechnologieën” niet op een dergelijke schaal kunnen worden gewonnen en verwerkt.

En hoewel het WEF zegt dat recycling van oude technologie die gebruik maakt van deze metalen de gevolgen van het tekort kan verzachten, is dit gewoon niet genoeg. “De complicatie is dat er momenteel niet genoeg metalen in omloop zijn, en zelfs wanneer rekening wordt gehouden met recycling, zal de productie van mineralen naar verwachting met bijna 500 procent toenemen. Hoe moeten we nu verder?” vraagt het WEF. Bovenaan de lijst van oplossingen voor de wijze waarop wij volgens het WEF te werk moeten gaan, staat de “overgang van eigendom naar gebruik”.

Een algeheel einde aan privé-eigendom

“Wees eerlijk,” gaat het WEF verder, “u heeft waarschijnlijk minstens één oude mobiele telefoon in een la liggen. Mogelijk ook een ongebruikte harde schijf die ruimte inneemt. Je bent niet alleen. De gemiddelde auto of bestelwagen in het VK rijdt slechts 4% van de tijd… Dat is verre van efficiënt. Meer delen kan het bezit van ongebruikte apparatuur en dus het materiaalverbruik verminderen. Autodeelplatforms zoals Getaround en BlueSG hebben deze kans al aangegrepen en bieden voertuigen aan waarbij je betaalt per gebruikt uur.”

Wat is het motto van het Wereld Economisch Forum voor de toekomst? Dat klopt: “Je zult niets bezitten, maar je zult gelukkig zijn.” Maar als slechts enkele bedrijven en de staten alles bezitten (van auto’s tot huizen) en wij de dingen alleen maar gebruiken – wie zal dan de bedrijven en de ondernemingen bezitten? Zullen alle miljardairs ook hun jachten en privéjets opgeven? Hoe zit het met hun enorme wagenparken? Zullen deze verwende “elites” ook afstand doen van al hun bezittingen, of zich laten leiden door het motto “Alle mensen zijn gelijk, maar sommige mensen zijn meer gelijk”, zoals in de communistische landen van het Oostblok?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De UBER dossiers en hun verbinding met het Wereld Economisch Forum. Dit gaat echt over “De Huur-Economie” en niets bezitten. Geen auto’s, geen eigendom

4.5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arnie
Arnie
6 maanden geleden

Kunnen we geen MOAB gooien op het hoofdkantoor van het WEF in Davos als ze aan het praten zijn? Dat is absoluut geen aanval op de democratie, toch?

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Arnie
Max_Q
Max_Q
6 maanden geleden
Antwoord aan  Arnie

Mag een iets kleinere zijn: een tactische nuke is genoeg lijkt mij.

Arnie
Arnie
6 maanden geleden
Antwoord aan  Max_Q

Nee geen tactische nuke, die brengt meer schade, ook op de langetermijn, een MOAB laat huizen en gebouwen voor een groot deel staan, een MOAB zorgt voor een drukgolf waarbij alle organen in filet american veranderd.

Petra
6 maanden geleden
Antwoord aan  Arnie

De guillotine is ouderwets maar goed: de waarschuwende werking voor een ieder die ooit weer zoiets wil doen is erg sterk.

Bas
Bas
6 maanden geleden

Laten ze zelf eerst het goede voorbeeld geven en kijken hoe het bevalt. Sprinkhanen vreten, houtje stoken en bijten, niet meer douchen, openbaar vervoer en vooral doorprikken met experimentele gentherapie voor apenpokken, rutterochel en kaagitis.

ohje
ohje
6 maanden geleden

Het leuke eraan is dat de massa het prima vind ,totdat het aan hun huis komt.
Ken iemand die geheel groen is ,echt waar wereldvreemd.
Windmolen prima ,meer meer mensen ,moet kunnen voor de balans.
Inbinden voor de medemens etcetera.
Heeft zelf centen zat ,groot huis en ver weg van alle ellende.

Eddy
Eddy
6 maanden geleden

ik begin nu toch echt te twijfelen. Deze club “mensen” is echt geestelijk gestoord, moet ik ze nu een hersentumor toewensen of ze zelf ritueel slachten. ik hoop dat ik de kans krijg om ze levend te villen en dan met kokend water te overgieten.

Vilseledd
Vilseledd
6 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Misschien zit die hersentumor er al en drukt die tegen hun hersenen, die dan deze diarree uitbraken.

Dee
Dee
6 maanden geleden

Ezels mogen ook niet, want die laten scheten.
En weet je wat zo’n dier aan ‘branstof’ kost?

Hugo
Hugo
6 maanden geleden

De doorsnee burger die nog een dak boven zijn hoofd heeft, geregeld kan eten en een pilsje kan drinken nog wat met zijn auto kan rijden, trekt zich van heel de hedendaagse rotzooi niks aan. Maar pak zijn eten en zijn pilsje weg en we hebben gegarandeerd een volksoorlog zoals we die nog niet gezien hebben.

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Hugo