Het Verenigd Koninkrijk heeft een nieuw programma geïntroduceerd dat forfaitaire fiatbetalingen in contanten doet aan boeren die ermee instemmen hun landbouwactiviteiten te beëindigen en hun vaak al meerdere generaties in familiebezit zijnde land aan de regering te verkopen.

Naar verluidt moeten boeren die het geld accepteren met pensioen gaan of een andere baan aannemen die de regering goedkeurt. De Britse regering noemt het programma een “Basic Payment Scheme” (BPS), meldt Natural News.

“Het doel is naar verluidt om groene beleidsagenda’s te vervullen,” schrijft Mike Campbell voor The Counter Signal.

“Oudere boeren, die hun landbouwmethoden niet willen veranderen, wordt gevraagd hun land op te geven of te verkopen. Op hun beurt kunnen nieuwe boeren alternatieve, milieuvriendelijke landbouwtechnieken overnemen.”

Ook Nederland probeert de landbouw uit te schakelen om “groener” te worden, maar doet dit met geweld in plaats van de landbouwsector tot naleving te verleiden door de boeren geld in het vooruitzicht te stellen als stimulans.

Volgens de Engelse milieuminister kan het Verenigd Koninkrijk niet verder komen met zijn groene agenda omdat oudere boeren “verandering in de weg staan”. Om groen te worden, met andere woorden, moet de landbouw in Engeland stoppen, waardoor de bevolking zal verhongeren en er een nieuwe wereldorde zal ontstaan waarvan de elite kan genieten.

Great Reset - Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

Veel Britse boeren zitten zo diep in de schulden door corruptie van de overheid en de markt, dat ze misschien geen andere keus hebben dan hun bedrijf te sluiten

Dankzij de plandemie is Groot-Brittannië al goed op weg om de landbouw af te schaffen. Door de problemen met de bevoorradingsketen, de corruptie op de markt en de torenhoge inflatie zijn vele boeren tegen hun wil al gestopt met hun bedrijf.

James Melville, een communicatie- en sponsoringconsultant uit het Verenigd Koninkrijk, twitterde dat rode diesel, die wordt gebruikt in landbouwmachines zoals tractoren, nu het dubbele is van wat het was vóór de huidige inflatoire situatie.

“Boeren worden gedwongen te rantsoeneren op rode diesel,” voegde Melville eraan toe. “De prijzen van kunstmest zijn door het dak gegaan. Boeren gebruiken minder kunstmest. Minder kunstmest betekent een lagere opbrengst van de gewassen = landbouwcrisis #NoFarmsNoFood.”

Anders gezegd, boeren worden uit het bedrijf geduwd, wat vaak een familiebedrijf is, door de overheersers van het centrale bankwezen en de andere globalistische architecten die een perfecte storm hebben gecreëerd van torenhoge prijzen, een laag aanbod, en algemene chaos op de markten.

Dit maakt tallemaal deel uit van de “Grote Reset”, waarin alle mensen “niets zullen bezitten en gelukkig zullen zijn”, terwijl de rijken aan de top zich koesteren in al hun rijkdom en overdaad ten koste van alle anderen.

“Stijgende prijzen voor kunstmest, gas en zo ongeveer alles wat nodig is om hun werk te doen hebben het aanbod van de regering verleidelijk gemaakt,” voegt Campbell toe over de contante betalingen die de Britse regering nu aan familieboeren aanbiedt.

De gecontroleerde afbraak van de VOEDSEL en ENERGIE infrastructuur is nu aan de gang... bereid je voor of wordt verpletterd

Volgens een opiniepeiling is 75% van de Britse boeren “serieus geïnteresseerd” in het sluiten van hun bedrijf voor 30 zilverlingen van de regering

BBC News, dat vaak nepnieuws brengt, publiceerde de resultaten van een opiniepeiling die werd uitgevoerd door The Tenant Farmer’s Association of England, waaruit blijkt dat de meeste boeren sterk overwegen het geld aan te nemen en te vluchten.

Zo’n 75 procent van de Britse boeren vertelde de vereniging dat ze “sterk geïnteresseerd” zijn om te stoppen met de landbouw, hun land te verkopen en het geld van de regering aan te nemen.

Naar verluidt biedt ook Nederland aan om landbouwgrond te kopen, in sommige gevallen, net als Canada. De voormalige Canadese minister van Landbouw Devin Dreeshen uitte zijn bezorgdheid over het feit dat premier Justin Trudeau in de voetsporen van Groot-Brittannië treedt door aan te bieden Canadese boeren uit te kopen.

Melville noemt deze trend in een aparte tweet “the asset grab of everything,” wat betekent dat gecompromitteerde en geïnfiltreerde regeringen in het hele Westen sterk opgeblazen fiatvaluta aanbieden die op het punt staan om te worden gedumpt en waardeloos te worden, in ruil voor tastbare activa zoals landbouwgrond.

“Intussen heeft Bill Gates in Amerika 242.000 hectare landbouwgrond opgekocht in 18 staten – en 268.984 multifunctionele grond in 19 staten in totaal, waardoor hij de grootste landbouwgrondbezitter in de VS is”, tweette Melville verder.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Great Reset – Na Nederland en Canada verbiedt Duitsland nu ook voedselproductie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ohje
ohje
6 maanden geleden

tja