Young Global Leader Justin Trudeau heeft plannen aangekondigd om werk te maken van het plan van het WEF om de landbouwbedrijven tegen het jaar 2030 af te schaffen.

Na een vergadering van federale en provinciale ambtenaren op vrijdag hebben de ministers van Landbouw van Alberta en Saskatchewan “diepe teleurstelling” geuit over Trudeau’s besluit om te proberen de stikstofuitstoot van kunstmest te verminderen in de naam van “de strijd tegen klimaatverandering”, meldt NewsPunch.

“We zijn echt bezorgd over dit arbitraire doel,” zei Saskatchewan-minister van Landbouw David Marit. “De regering Trudeau is blijkbaar verder gegaan dan hun aanval op de olie- en gasindustrie en heeft zijn zinnen gezet op de boeren van Saskatchewan.”

“Dit is de duurste oogst geweest die iemand heeft binnengehaald, na een zeer moeilijk jaar op de prairies,” verklaarde Alberta-minister van Landbouw Nate Horner.

“De wereld wil dat Canada zijn productie verhoogt en een oplossing biedt voor de wereldwijde voedseltekorten. De federale regering moet laten zien dat zij dit begrijpt. Ze zijn het verplicht aan onze producenten.”

Canadese overheid investeert 8,5 miljoen dollar in insectenproductiefaciliteit ter ondersteuning van duurzame voedselproductie

Infowars.com meldt: Ontario’s Lisa Thompson zei na de vergadering: “Provincies waren teleurgesteld door het gebrek aan flexibiliteit en overleg met betrekking tot de federale doelstelling.”

Echter, sommige Canadese ambtenaren dringen erop aan dat boeren het klimaatveranderingsbeleid zullen “omarmen”.

Van de Toronto Sun:

Federaal minister Marie-Claude Bibeau noemde de doelstelling van de regering ambitieus, maar beweert dat het er een is die de boeren zullen omarmen.

“Ik ontmoet veel boeren in het veld. Ik weet hoeveel ze om het milieu geven en hoeveel ze investeren in nieuwe praktijken en nieuwe technologieën om hun uitstoot zoveel mogelijk te verminderen,” zei Bibeau. “Het idee is om het meest duurzame voedsel ter wereld te produceren.”

Boerenorganisaties, zoals de Western Canadian Wheat Growers , hebben gezegd dat het federale plan de productie van gewassen zal verminderen, het inkomen van boerenfamilies zal verlagen en de voedselprijzen in Canadese supermarkten zal verhogen.

De Canadese regering is van plan de stikstofuitstoot tegen 2030 met 30% te verminderen, hetzelfde voorstel als de Nederlandse regering dat tot aanhoudende massale protesten van Nederlandse boeren heeft geleid.

In reactie hierop beginnen de Canadese boeren zich te mobiliseren om de Nederlandse boeren te steunen en te protesteren tegen Canada’s aanstaande Great Reset-regeling.

Canadezen plannen landelijke protesten om Nederlandse boerenopstand te steunen

Als het protest van de Nederlandse boeren een indicatie is, zou het massale verzet dat in Canada opkomt, een soortgelijk vertoon van verzet tegen de door de globalisten geknechte Canadese regering moeten opleveren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Great Reset – Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco
Marco
6 maanden geleden

Dit begint aardig op een geplande genocide (door het creëren van voedseltekorten) te lijken.

Frans H
Frans H
6 maanden geleden

Waarom kan dit eigenlijk allemaal doorgang vinden? Ik begrijp het gewoon niet.

Eddy
Eddy
6 maanden geleden

Deze zieke personen die de voedselvoorziening kapot willen maken kunnen dit alleen maar omdat de massa niets durft te doen. De massa wil een rustig leven en is niet bereid haar nek uit te steken voor een oplossing. Deze personen zoals Tru….. (excuses maar ik kan zijn naam niet eens typen) zijn walgelijke figuren en moeten met alle middelen gestopt worden. We hebben het geprobeerd met argumenten en vreedzaam protest. Ze luisteren niet dus is het tijd dat ze voelen !!

Petra
6 maanden geleden

Met slechts 500 miljoen mensen die nauwelijks vlees eten, dus nauwelijks nog dieren, heb je ook bijna geen boeren meer nodig.

De depopulatie agenda van het WEF staat in HOOFDLETTERS op zijn voorhoofd.

Dit kun je echt niet meer missen.