Als onderdeel van de ‘Great Reset’-agenda voor de mensheid van het Wereld Economisch Forum sluiten de Ierse leiders zich aan bij hun collega’s in Nederland en Canada om landbouwbedrijven uit te faseren en de wereldwijde voedseltekorten nog meer in gevaar te brengen.

De Canadese Justin Trudeau heeft al aangekondigd dat hij doorgaat met het plan van het WEF om boerderijen af te schaffen tegen het jaar 2030. Hij zei dat hij van plan is het Canadese kunstmestgebruik te verminderen, waardoor de boeren op hun beurt failliet zullen gaan, aldus Newspunch.

Ondertussen protesteren Nederlandse boeren al weken nadat hun regering plannen heeft gemaakt om hen failliet te laten gaan en de voedselvoorziening in Europa te vernietigen. Premier Mark Rutte is een van de Young Global Leaders van het WEF die heeft gezworen te helpen bij het inluiden van ‘The Great Reset’.

Breitbart meldt: Boeren in Ierland kunnen binnenkort gedwongen worden om potentieel schadelijke veranderingen in hun bedrijf door te voeren, omdat ministers van de Ierse regering, die paniek zaaien over het klimaat, van plan zijn om de uitstoot van de sector met ongeveer 28 procent te verminderen.

Ambtenaren binnen de Ierse regering zijn al enige tijd aan het kibbelen over hoe ze de landbouwbedrijven in het land met groene wetgeving kunnen beboeten, ondanks de viscerale reacties van boeren in mede-EU-lidstaat Nederland op de beperking van de stikstofuitstoot, vanwege de schade die de door de EU geïnspireerde beperkingen aan hun bedrijven zullen toebrengen.

Volgens een bericht in The Times heeft de Ierse minister van Landbouw, Charlie McConalogue, er al mee ingestemd de Ierse landbouwsector een vermindering van 27 of 28 procent op te leggen, een maatregel die de plaatselijke bedrijven ernstig zal ontwrichten.

De krant beweert echter ook dat McConalogue nog steeds onder grote druk staat om een verlaging van 30 procent door te voeren, een maatregel die volgens het hoofd van een van de grootste landbouworganisaties van het land zou resulteren in een massale inkrimping van de veestapel in het land.

Great Reset - Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

“Een streefcijfer van 30 procent zou leiden tot een aanzienlijke verlaging van de produktie, die een verwoestend effect zou kunnen hebben op de landbouwsector in Ierland”, aldus Tim Cullinan, voorzitter van de Irish Farmers’ Association, eerder over een dergelijke maatregel.

Zelfs bij de lagere raming van 28 procent, benadrukte een van de eigen ambtenaren van de Ierse regering dat het geen business as usual zou zijn, aangezien een dergelijke maatregel drastische veranderingen in de Ierse landbouw zou vereisen.

“De doelstellingen voor elke sector moeten evenredig zijn en in verhouding staan tot de totale bijdrage”, zo verklaarde Bill Callanan, hoofdinspecteur van het ministerie van Landbouw, vorige week tegenover een parlementaire commissie.

“Anders dan in andere sectoren, waar technologieën en/of veranderingen in levensstijl kunnen worden toegepast, zijn er geen wondermiddelen om de emissies van de landbouw en het landgebruik terug te dringen,” zei hij verder.

De enorme druk van Ierland om de landbouwemissies met meer dan een kwart terug te dringen komt op een moment dat in Nederland wegen en distributiecentra worden geblokkeerd door boeren die beweren dat hun middelen van bestaan worden uitgehold door de handhaving van de groene doelstellingen van de EU door hun land.

De Nederlandse regering wil de stikstofuitstoot in sommige gebieden met 95% terugdringen – een maatregel die tot gevolg zou hebben dat 30% van de veehouderijen in het land gedwongen zou worden te sluiten.

Ondanks de verwoestende gevolgen heeft de regering de handhaving doorgezet en de sluitingen omschreven als gewoon een “onvermijdelijke overgang” die deel uitmaakt van de hervormingen van de EU.

“Om de een of andere reden gaan ze niet achter de luchtvaartmaatschappijen of andere industrieën aan die daadwerkelijk bijdragen aan deze emissies, afgezien van de Nederlandse boeren,” vertelde politiek commentator Eva Vlaardingerbroek aan Breitbart News tijdens een interview met netwerk-hoofdredacteur Alex Marlow.

“Ze zeggen dat de boeren 30 procent van hun land moeten afstaan tegen 2030 en voor veel van deze boeren betekent dat dat ze volledig failliet gaan, afhankelijk van waar ze zich in het land bevinden, en dat land gaat naar de staat, verrassing, verrassing,” ging ze verder met te zeggen.

“Onze boeren worden onteigend en de staat steelt hun land… en vaak gaat het om bedrijven die ze al eeuwenlang in hun familie hebben, omdat de landbouwsector in Nederland erg sterk is”, legde ze uit, terwijl ze wees op de banden die de premier van het land, Mark Rutte, heeft met het Wereld Economisch Forum (WEF).


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Noord-Ierland vernietigt veestapel “voor het klimaat”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
6 maanden geleden

Ja waar zijn dan de ezeltjes gebleven ,oh staan in de rei voor hun spuitje.
0% hersenen.

Qvic
Qvic
6 maanden geleden

Wordt tijd dat wij het WEF kabinet uit hun functie zetten en berechten m.b.v. een burgerrechtbank vanwege hoogverraad, waar de doodstraf opstaat.

ieznogoedh
ieznogoedh
6 maanden geleden

Op zich is het de nek omdraaien van boerenbedrijven wel te begrijpen.
Immers, door de te verwachten vaccinatiedoden is er ook niet zoveel voedsel meer nodig, want wie niet leeft hoeft ook niet te eten.

Als veel boeren zich hebben laten vaccineren lost het ‘probleem’ zich overigens dan vanzelf wel op en zouden de regimes gewoon kunnen afwachten op dingen die gaan komen.

Maar, als veel boeren slim geweest zijn, en dat zijn boeren over het algemeen wel, dan is daar voor de diverse regimes weer weinig teruggang in het boerenbestand te verwachten

Weet ik veel
Weet ik veel
5 maanden geleden

Die “great resetter”s produceren de grootste leugens en onzin om het volk te knechten en tot slaafjes te maken.
Verzet je er totaal tegen. Die mensen zijn dom en willen meer en meer geld (macht). En hoe meer ze hebben hoe meer ze willen hebben. Ze doen alles om andere mensen te ontwrichten en te misleiden . Leiden naar een heel slechte toekomst.
De mens heeft geen meetbare invloed op het klimaat. Dat hele verhaal is pseudowetenschap om geld en macht te verkrijgen.
Zelfs met de cijfers van de politieke propagandaorganisatie IPCC stelt het verhaal al bijna niets voor. https://nl.sott.net/article/5503-Klimaatwetenschapper-Mens-verantwoordelijk-voor-minder-dan-0-05C-van-klimaatopwarming-en-waarschuwt-voor-anarchie-als-gevolg-van-misleidend-netto-nul-beleid
Laat staan als je echte met goed verstand naar het klimaat kijkt en door het hele verhaaltje heenprikt en weet dat het niets voorstelt en dat de mens er niet toe doet in het klimaat verhaal.