Neil Oliver gebruikt zijn wekelijkse monoloog om het oorspronkelijke voorschrift van de Grote Reset, Build Back Better of Nieuwe Wereld Orde, agenda uit te dagen, meldt The Conservative Treehouse. Kijk verder dan de discussiepunten en elk beleid van de instructies van het World Economic Forum komt neer op de kwakzalverij achter het anti-humanisme.

“De zogenaamde Groene Agenda is gebaseerd op de verkrachting van de aarde voor zeldzame mineralen, lithium en kobalt en meer”, benadrukt hij. “Ook metalen als koper, zilver en goud. De winning van die grondstoffen betekent grootschalige vernietiging van het milieu,” voegt hij eraan toe. “Voordat er ook maar één turbine wordt opgericht of een zonnepaneel wordt geplaatst, worden de terreinen ontruimd en van alle leven ontdaan. De turbines worden overeind gehouden door enorme brokken beton en terwijl ze in werking zijn doden ze miljoenen vogels. Als ze aan het eind van hun levensduur zijn gekomen, zit er niets anders op dan de kolossale wieken te begraven op enorme stortplaatsen”. Zoals Oliver opmerkt, gebeurt dit alles onder de hypocrisie van het “groen” te noemen. KIJK:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU zal tegen 2025 100.000 ton aan afval van windmolenwieken produceren

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties