In de week die eindigde op 8 juli 2022 registreerde het Britse Office for National Statistics (ONS) 10.232 sterfgevallen, waarvan 432 in verband werden gebracht met Covid-19. Dit zijn bijna 1.000 meer sterfgevallen dan normaal in vergelijking met de periode vóór de covid-epidemie, een trend die al minstens 11 weken aan de gang is, meldt Natural News.

“Overtollige sterfgevallen”(of oversterfte) zoals ze worden genoemd, zijn opmerkelijk gestegen sinds de virusinjecties voor het eerst werden geïntroduceerd. Velen geloven nu dat de prik de oorzaak is, en daarom zijn er oproepen geweest om een einde te maken aan het prikken.

“Dit is niet alleen een fenomeen in het VK,” zei Dr. John Campbell, PhD, in een video van 6 juli, 2022. “Dit is een internationaal fenomeen.”

Dr. Campbell promoveerde in 2013 aan de Universiteit van Bolton, met de nadruk op het onderwijzen van biowetenschappen in de context van nationaal en internationaal verpleegkundig onderwijs. Op zijn YouTube-kanaal, dat zo’n 2,39 miljoen abonnees telt, staan veel video’s over de Fauci-griep en de leugens die erover worden verteld.

“Er sterven veel meer mensen dan we op basis van de voorgaande vijf jaar zouden verwachten”, zegt hij. “Wat is hier aan de hand? Dit is te veel om een statistisch artefact te zijn. Dit is een echt effect.”

Covid “vaccins” zijn een vorm van massale genocide

Dr. Michael Yeadon, een voormalig vice-president bij Pfizer, heeft ook beweerd dat de virus-injecties in feite verantwoordelijk zijn voor het oversterfte-verschijnsel dat zich nu over de hele wereld voordoet.

Voorafgaand aan operatie Warp Speed, waren de sterftecijfers meestal stabiel en voorspelbaar. Nu sterven er meer mensen dan gewoonlijk, en er is maar één voor de hand liggende schuldige: de injecties.

Zelfs als je de sterfgevallen uitsluit die aan covid worden toegeschreven en niet aan de spuiten, is er nog steeds een overschot dat door niets anders dan de spuiten kan worden verklaard, zegt Campbell.

“Als we die gegevens buiten beschouwing laten, is het overmatige sterftecijfer in 2022 voor Engeland en Wales samen 16,6 procent, en 18,2 procent alleen al in Wales,” schrijven Jennifer Margulis en Joe Wang voor The Epoch Times.

Eén jongen, de 14-jarige Ted Sanderson, overleed plotseling op zijn school, Woodham Academy, op 21 juni. Sanderson kreeg zijn covid-injecties zoals aanbevolen door de regering, en nu is zijn leven voorbij.

Diezelfde dag stortte een andere persoon, Chris Houghton-Rai genaamd, in terwijl hij aan het werk was bij een Toyota-dealer. Gedurende 90 minuten probeerden verplegers hem te reanimeren, maar ze konden zijn plotse dood niet stoppen.

Ongeveer een week later stortte een gepensioneerde profvoetballer, Gary Pearson, die net een nieuwe baan als manager van een voetbalteam had aangenomen, bij hem thuis in. Twee weken daarvoor was Pearson aan zijn hart geopereerd en men verwachtte “dat hij volledig zou herstellen”.

Dat gebeurde echter niet, want Pearson, die door zijn vrienden werd omschreven als “fit en gezond”, stierf zonder aanwijsbare reden. Net als Houghton-Rai, probeerden paramedici Pearson te reanimeren, maar dat mocht niet baten.

Hoewel stress en isolatie als gevolg van de lockdowns ook een rol kunnen hebben gespeeld bij een aantal van de overmatige sterfgevallen, en hebben geleid tot fatale aandoeningen zoals kanker die niet werden gediagnosticeerd of niet werden behandeld, is de grootste olifant in de kamer de injecties.

Sommige sterfgevallen na injecties zijn onmiddellijk, maar bij anderen duurt het weken of zelfs maanden voor ze zich ontwikkelen. Het hangt allemaal af van de immuuncapaciteit van een persoon en van eventuele reeds bestaande aandoeningen.

Neuroloog Dr. Tom Lowry, MD, een hersenschudding en musculoskeletale expert gevestigd in San Antonio, zegt dat hij en zijn collega’s ook een toename van neurologische schade zien sinds de prikken zijn geïntroduceerd – en jonge mensen zijn vooral vatbaar voor deze aandoeningen, zegt hij.

“We zouden autopsies moeten doen op elk van deze jonge mensen,” zegt Lowry. “Als we dat zouden doen, zouden we binnen zes maanden zeker weten wat er aan de hand is.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Pfizer documenten vrijgegeven terwijl u naar Oekraïne keek – Ontelbare doden, bijwerkingen, miskramen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Ze blijven ontkennen tot alle ‘geprikten’ onder de grond liggen.

Om op hun bekentenis te wachten heeft geen zin.

De ‘Young Global Leaders’ van het WEF zijn goed geïnstrueerde massa moordenaars.

De wijze waarop wij met hen omgaan moet op deze trieste feiten gebaseerd zijn, anders zullen we doorgaan met het achter de feiten aanlopen.

Eddy
Eddy
6 maanden geleden

zelfs twee jaar geleden was het uniek als er een sirene klonk. we waren dan allemaal stil en probeerden te achterhalen waar het geluid vandaan kwam en ik geef toe dat ik toen ook niet meteen wist of het de sirene van brandweer, politie of ambulance was. Gelukkig was het een zeldzaam geluid. Nu hoor ik elke dag tientallen malen een sirene en ik herken het meteen als die van een ambulance. Ik ben geen gesjeesde wetenschapper maar ik weet wat de oorzaak is. het volledig veilige covid vaccin. Ja Ja pis niet over mijn rug en vertel me dat het regent.

ieznogoedh
ieznogoedh
6 maanden geleden

Domheid wordt gestraft.
Soms direct, soms duurt het wat langer.

Wie blindelings op regeringen vertrouwt en dus niet zelf kritisch denkt en info zoekt, neemt wellicht onbewust, een groot risico en kan van een koude kermis thuiskomen, of komt misschien helemaal nooit meer thuis.

Zelf vertrouw ik de lachende landverrader al heel lang niet meer (sinds medio Rutte I).
Teveel leugens en goedkope smoezen en gefingeerd medeleven.