Wie dacht dat de volksopstand in Sri Lanka een fundamentele politieke en sociale verandering teweeg had gebracht – weg uit de kringen van de globalistische elite en in de richting van echte volksvertegenwoordigers – is vandaag helaas bitter teleurgesteld. Want de pas geïnstalleerde president van de Aziatische eilandstaat is (niet verrassend) ook een van Klaus Schwab’s discipelen van het Wereld Economisch Forum (WEF) en dus een stroman en plaatsvervangend agent.

En dit is al op indrukwekkende wijze zichtbaar in de eerste aankondigingen en maatregelen, meldt Unser Mittel Europa. Benzine alleen via app met QR code systeem.

Kleurenrevolutie in Sri Lanka

Zo voert het land, dat al zwaar getroffen is door het benzinetekort, voor het eerst een brandstofrantsoenering via QR-code in. Om benzine te krijgen, moet je een app op je mobiele telefoon geïnstalleerd hebben en die laten zien bij de uitgiftepunten. Alleen dan krijg je van de staat een bepaalde hoeveelheid brandstof. De procedure, die zich momenteel in de testfase bevindt, zal binnenkort tot het hele land worden uitgebreid.

Digitale vaccinatiepaspoorten waren de voorloper en gaven de overheid absolute controle over de burgers, en nu wordt dit principe geleidelijk uitgebreid tot alle andere gebieden van het leven.

Nieuwe president is weer WEF-lid

In Sri Lanka wordt de ene WEF-marionet vervangen door de andere.

Net als in het VK.

Overigens heeft het Wereld Economisch Forum een enorme rol gespeeld in de rampzalige omstandigheden in Sri Lanka. Jarenlang heeft zij “circulaire economieën” gepromoot als een “middel om de economie van Sri Lanka weer op te bouwen”. Een van de gevolgen hiervan was dat de volledige omschakeling op biologische landbouw het land bankroet maakte.

Nou moet de invloed van het WEF daar ook niet overschat worden, want die straatpoepers zijn al sinds de onafhankelijkheid bezig elkaars hoofden in te slaan en het land ten gronde te richten. Dat kunnen ze heel goed zonder het WEF en de realiteit is dat het gewoon nooit wat zal worden met dergelijke landen tenzij ze blanken uitnodigen om weer leiding te geven aan dat ongeregelde zooitje.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Globalisten vieren hun perfect uitgevoerde vernietiging van Sri Lanka – Is uw land de volgende (video)

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alex
Alex
2 maanden geleden

He bah, wat een onsmakelijke afsluitende alinea. De ware aard komt naar boven. Verhelderende tijden leven we in. Ik kom hier niet terug!

Frans H
Frans H
2 maanden geleden
Antwoord aan  Alex

Bye bye

Dee
Dee
2 maanden geleden

alle oorlogen zijn bankiers oorlogen en alle revoluties zijn dat ook.
Er heeft nog nooit een revolutie van en voor het volk plaatsgevonden.
Als het die 1% smeerlappen het zo uitkomt, dan dienen wij slechts als voetvolk om de oude kliek op te ruimen zodat zij nieuwe kunnen plaatsen. Scheelt hun weer een paar moorden en/of tropische verweg eilandjes.

BoerkeUitBrabant
BoerkeUitBrabant
2 maanden geleden

Quote artikel: “Nou moet de invloed van het WEF daar ook niet overschat worden, want die straatpoepers zijn al sinds de onafhankelijkheid bezig elkaars hoofden in te slaan en het land ten gronde te richten. Dat kunnen ze heel goed zonder het WEF en de realiteit is dat het gewoon nooit wat zal worden met dergelijke landen tenzij ze blanken uitnodigen om weer leiding te geven aan dat ongeregelde zooitje.”

Ehh, werd de puinhoop daar niet veroorzaakt door een marionettenregering onder leiding van blanke WEF globalisten? En is het juist niet in landen waar vooral blanken wonen waar de WEF agenda van zelfhaat het meest succesvol wordt uitgerold?

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Elk land dat de adviezen en instructies van de globalistische WEF duivelaanbidders opvolgt, gaat zijn eigen ondergang tegemoet, of het nu een blank, bruin of zwart land is.
Net zoals de kaas in de muizenval lekker ruikt, zo klinken hun praatjes ook zo mooi.
Zij spreken over een harmonieuze, vredevolle en gelukzalige toekomst, maar hun instructies leiden tot zelfvernietiging.
Terwijl wij ons eigen graf graven, lachen zij zich krom.

En dat het met de primitieve volkeren nooit wat zal worden, is een heel andere zaak, maar daarom nog niet minder waar: zonder blanke hulp keren ze steeds terug naar hun eigen manier van leven: die van de stenen tijdperk:

https://nationalvanguard.org/2017/05/the-lesson-of-haiti/

https://nationalvanguard.org/2015/09/bringing-democracy-to-haiti/

https://nationalvanguard.org/2019/01/the-true-story-of-haiti-and-the-mass-murder-of-whites-under-black-rule/

https://nationalvanguard.org/2017/09/what-haiti-proves/

https://nationalvanguard.org/2016/11/aid-to-haiti-a-sinful-waste-of-resources-and-wealth/