De Russische president Vladimir Poetin is op dit moment de gevaarlijkste man ter wereld, (1) omdat hij een aantal fundamentele waarheden over de wereldelite vertelt en (2) omdat hij de ruggengraat en het vermogen heeft om er iets aan te doen.

Poetin:

Schuif de schuld dus niet op ons en beschuldig ons land niet van alles wat in jullie landen fout gaat.

Ik wil dat de gewone westerse mensen mij ook horen.

U wordt hardnekkig voorgehouden dat uw huidige moeilijkheden het gevolg zijn van Ruslands vijandige acties en dat u de inspanningen om de vermeende Russische dreiging tegen te gaan uit eigen zak moet betalen.

Dat is allemaal een leugen.

De waarheid is dat de problemen waarmee miljoenen mensen in het Westen worden geconfronteerd, het resultaat zijn van vele acties van de heersende elite van uw respectieve landen. Hun fouten en kortzichtige beleid en ambities.

Deze elite denkt er niet over na hoe zij het leven van haar burgers in de westerse landen kan verbeteren.

Zij zijn geobsedeerd door hun eigen belangen en superwinsten.

Dit blijkt uit de gegevens van internationale organisaties, waaruit duidelijk blijkt dat de sociale problemen, zelfs in de toonaangevende westerse landen, de laatste jaren zijn verergerd. Dat de ongelijkheid en de kloof tussen arm en rijk groter worden, en dat raciale en etnische conflicten zich doen voelen.

De mythe van de westerse welvaartsmaatschappij, de zogenoemde gouden miljard, brokkelt af.

Nogmaals, de hele planeet betaalt nu voor de ambities van het Westen en de pogingen van het Westen om zijn dominantie met alle mogelijke middelen te handhaven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Poetin: ‘Nieuwe Wereldorde’ laat economie bewust instorten als onderdeel van ‘Grote Reset’

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
8 maanden geleden

Ik ben het met Poetin eens maar het volgende is waarom ik denk dat er een addertje onder het gras is.

Waarom gaat Rusland over op digitaal geld, waarom introduceert hij ook de QR app, waarom levert hij zich ook over aan big pharma, waarom blijft hij lid van WHO, UN ?

ALLE BRICS landen behalve Rusland hebben nauwe banden met WEF.
Kijk naar China hoe de bevolking daar totaal gecontroleerd worden en momenteel beroofd worden van hun spaargeld.

Door dat alles blijf ik op mijn hoede en vertrouw ik alleen mijzelf en mijn nuchter boeren verstand.

Lord of Hosts
Lord of Hosts
8 maanden geleden
Antwoord aan  Peter

In Rusland is er een wet aangenomen die de invoer van medicijnen van Big Pharma verbied ook al wordt het geadviseerd door de WHO.

In China zijn enkele High-Tech steden waaronder Wuhan. Een speldenknop in dat hele grote China.
Daarnaast zijn er veel Wallstreet fabrieken naar China verhuist en biedt veel (goedkope) arbeidsplaatsen aan het Chinese volk. Dat is prettig voor China, maar zeer belangrijk en winstgevend voor het handjevol grootaandeelhouders van de Wallstreet bedrijven.
Uiteindelijk wordt alles in de wereld ten gunste van de Wallstreet-elite beslist.

Het boerenbedrijf is ook een Wallstreet bedrijf geworden en een aantal multinationale boeren bedrijven zijn er over de wereld verspreid. Denk maar aan het grote aanbod van Black-Angus vlees uit Schotland, en het vlees uit Brazilië.
Op dit moment worden zichtbaar de kleine concurrentjes (de boeren) van deze mega-boerenbedrijven uitgeschakeld. 
Verbaasd? Niks hoor, al eerder zijn goedlopende bedrijven in de grijpgrage handen van Wallstreet terechtgekomen, of kapotgemaakt. Denk maar aan de kruideniers die plaats moesten maken voor de supermarkten. Albert Hein is al lang geleden een multinational geworden en in aandelen verdeeld. 
Frisdrank Exota was een grote concurrent van Multinational Coca Cola en moest kapotgemaakt worden. De ombudsman speelt een misselijkmakende rol in het kapotmaken van bedrijven…

En ook Dick Scheringa mocht niet meer meedoen. Daar speelde Lakenman een kwalijke, maar dikbetaald rol in. Hij riep de mensen op om al het geld van hun rekening te halen.
Maar in de ING-bank (Wallstreet-Bank) werd tientallen miljarden belastinggeld gepompt om overeind te blijven.

Wie regeert de wereld? 
Maar hoe kom je er van af.

Qvic
Qvic
8 maanden geleden

In Rusland is al decennia verboden om GMO zaden te verbouwen, in te voeren en/of producten die met o.a. GMO ingrediënten erin. Daar was toen een enorm protest vanuit het westen van, omdat het zogenaamd concurrentie vervalsing was volgens het westen. Zo ook verboden antibiotica in vlees naar Rusland te exporteren. Antibiotica wordt veel gebruikt in de veehouderijen als groeimiddel voor de slacht koeien, varkens en kippen. Alle kunstmatige ingrepen op de voeding is verboden in Rusland. Daar is het westen nooit geen voorstander van dat verbod geweest, omdat dat hier in het westen niets anders doen dan de gewassen en de veeteelt zo manipuleren om de kwantiteit te kunnen verhogen.

Dat het de kwaliteit niet ten goede komt, wordt hier in het westen niet naar gekeken. Want meer opbrengsten, betekent meer winsten. Daar alles moet wijken om constant meer winsten te kunnen genereren in elke bedrijfstak en met minder personeel door alles zoveel mogelijk te automatiseren. De grootschalige internationale coöperaties vernietigen de kleine plaatselijke (vaak familie bedrijven) bedrijven door het goedkoper aan te bieden, zodat zij de concurrentie van de markt afdrukken. Zie Amazon die de concurrentie de markt uitdrukt, door onder de marktprijs het te verkopen. Het zelfde geldt voor Alibaba uit China. Deze bedrijven moeten mega omzetten behalen, willen zij winst behalen.

Alles draait om kwantiteit, constant bezuinigen op kwaliteit van hun producten. Net als Mc Donalds die met kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen constant zijn hamburger het zelfde laat smaken en eruit zien ongeacht het jaargetijde. Met die chemische toevoegingen kunnen ze zeer laagwaardige voedingsproducten het zo laten smaken als een hoog waardig voedselproduct, maar het is enkel een giftige maagvulling. Zo zijn alle kant en klare maaltijden, die we zelf in de magnetron even behoeven op te warmen, niets anders dan een pure vergiftige maagvulling voor ons mensen. De gehele westerse voedingsproductie is kwalitatief zo super slecht, dat we door ons voedsel al lichamelijk degraderen en allerlei ziektes van krijgen, zoals kanker, alzheimer, MS, staar, dik bloed, Asma, eczeem en huiduitslag, haaruitval e.d.

Dan komen we in aanraking met de medische wetenschap, die ons op basis van aardolie en synthetische kunstmatige ingrediënten wat we in de volksmond medicijnen noemen, die enkel aan symptomen bestrijding doen. Zodat er veel winst te behalen valt aan vergif voor ons lichaam, want bijna alle zijn tijdelijke pijnbestrijders die het lichaam plaatselijk verdoven. Wat juist weer andere problemen in het lichaam veroorzaken, wat we bijwerkingen noemen. Alles is gebaseerd op list en bedrog, want elke natuurlijk geneeskrachtige op basis van planten, die geen bijwerkingen veroorzaken en genezen zijn inmiddels verboden door de regeringen.