Het Westerse schuldsysteem is niet langer houdbaar. Dat is het probleem. In 2008 stond het al op instorten en toen hebben ze het gerekt door de printer aan te zetten en in 2019 stond het weer op instorten.

Er werd geconcludeerd dat centrale bankiers bijna geen munitie meer hadden om de geldhoeveelheid en de economie te beheersen …

De gefabriceerde corona-crisis bood de gelegenheid om het voorstel van Blackrock, dat de centrale bank een “permanente fiscale noodfaciliteit” zou instellen, door te voeren en waarbij BlackRock zelf werd aangesteld om het te beheren.

Dat heb ik hier beschreven:

Maak kennis met Blackrock, het bedrijf dat de wereld bezit

En hier staat beschreven waarom een Plandemie nodig was om een digitale ID en uiteindelijk CBDC-s in te voeren als nieuw betaalsysteem.

De Plandemie dient om een Coronapaspoort en vervolgens een digitale-ID in te voeren - Maar waarom? Hier is het antwoord

En dan heb je nog dit stuk van Mercola, en dan heb je wel ongeveer de redenen voor de Covid-hoax bij elkaar.

Verplichte vaccinatie om het financiële systeem te redden?

Dat is niet genoeg. Hoe vreselijk het ook allemaal is. Het financiële systeem wordt gereset door oorlog te voeren, leert de geschiedenis ons.

De Westerse schulden kunnen niet terugbetaald worden. Dat is de kern van het probleem. Wat mij betreft wordt er rücksichtslos een streep door gezet. Ik ben van mening dat de schulden illegaal aan zijn gegaan en dus niet rechtsgeldig zijn. Het internationale roofbankierskartel, waar elke staat ter wereld die verplichte (verplicht ja, er is niet één staat ter wereld, behalve Noord-Korea, zonder staatsschuld bij de woekeraars) staatsschuld bij heeft, en jaarlijks miljarden rente aan afdraagt, denkt daar logischerwijs anders over dan ik. Het maakt hen ook niet uit miljoenen mensen te offeren in een wereldoorlog. Woekeraars zijn per definitie Anti-Christenen.

Martin Armstrong in een interview bij Greg Hunter:

{…}

We komen dus in een schuldencrisis terecht met het financiële systeem van de EU in het vizier. Armstrong zegt: “Dit is waarom ze aansturen op oorlog. . . . Ze denken dat ze een nieuw monetair systeem kunnen creëren, en om dat te doen, hebben ze oorlog nodig. Ze denken dat ze het gewoon conventioneel kunnen houden. Dan kunnen de Verenigde Naties zich opwerpen als de witte ridder en de vredestichter. Daarom krijgen we weer een Bretton Woods. Je kunt alle valuta herinrichten, en als je dat doet, wis je alle schuld. Dat is wat er op de agenda staat. . . . Er is geen andere manier om hier uit te komen dan door in gebreke te blijven. Als ze in gebreke blijven, maken ze zich zorgen over miljoenen mensen die de parlementen van Europa bestormen. Dit is echt een enorme financiële crisis waar we voor staan. Ze hebben jaar na jaar geleend sinds WO II zonder de intentie om iets terug te betalen.

Er is nog veel meer in het bijna 40 minuten durende interview.

Daarom ook dat er tijdens de Covid-hoax geoefend is met Lockdowns. De globalisten en hun marionetten zijn er als de dood voor dat het volk in opstand komt tegen hun bloedzuigerpraktijken.

Lockdowns zijn het perfecte middel om revoluties te voorkomen. Sluit het plebs gewoon op. En een groot deel van dat plebs was er nog blij mee ook …

Meer Armstrong:

Het Westen is vastbesloten om Rusland aan te vallen en zij geloven dat zij het kunnen vernietigen, ondanks het feit dat het niet langer een communistische natie of een bedreiging is. Dat lijkt er niet toe te doen, want ze willen oorlog omdat Rusland en China hun soevereiniteit niet zullen overgeven aan de Verenigde Naties onder deze Grote Reset voor Klimaatverandering & het WEF. Dit gaat allemaal om het creëren van Schwab en Soros’ droom van een één-wereld regering.

Soros geeft alleen maar om zijn krankzinnige droom van een “open samenleving” die een één-wereld regering is. We hoeven alleen maar naar de EU te kijken. Het wantrouwen dat de EU in zijn greep hield, verhinderde dat de schulden geconsolideerd konden worden en dit heeft het vermogen van de euro om op lange termijn te overleven ondermijnd. De grootste bedreiging voor de beschaving zijn George Soros en Klaus Schwab. Zij hebben er geen probleem mee om de wereld in een bloedbad te duwen, allemaal voor hun theorieën.

Er is een groeiend aantal militaire strategen dat zich realiseert dat Rusland en Wit-Rusland samen met China en Noord-Korea zullen samenwerken om het Westen en de NAVO te verslaan, die zij zien als de grootste bedreiging voor de mensheid op dit moment. Deze proxy-oorlog, waarbij Oekraïne tot de laatste Oekraïner wordt gebruikt die nog in leven is, is allemaal bedoeld om oorlog te forceren en Rusland te verzwakken, zodat de NAVO dan kan binnenvallen en winnen.

Het Westen heeft oorlog nodig omdat het dit marxistisch systeem, dat eindeloos leent zonder de bedoeling iets terug te betalen, niet langer in stand kan houden. Dit loopt ten einde. Onze computer heeft 40 jaar geleden al gewaarschuwd dat de streefdatum voor de ineenstorting van het marxisme in 2023 zou zijn. Het communisme viel in 1989 en nu is het onze beurt in 2023. De theorieën van Marx zullen de hele geschiedenis door herinnerd worden. Ik vind het interessant dat het zelfs in de Tien Geboden wordt verboden te waarschuwen dat dit idee van roven van de ene klasse om het aan de andere te geven nooit heeft gewerkt. We moeten nu de prijs betalen voor deze theorie. Toen het voor het eerst werd opgelegd, stierven meer dan 200 miljoen mensen in Rusland en China in verzet tegen het communisme. Het is ironisch dat wij nu het marxisme zijn dat onze wil aan Rusland en China probeert op te leggen. Boontje komt om zijn loontje.

Rusland is niet in staat geweest zijn luchtmacht te gebruiken omdat de NAVO Oekraïne voorziet van alle tactische informatie die nodig is, zodat ze slechts enkele minuten voor de lancering hun radar hoeven aan te zetten en Rusland dus niet in staat is de systemen te vernietigen die door de NAVO zijn verdrongen. Of Rusland schakelt de AWAC’s uit die deze informatie leveren, wat dan een daad tegen de NAVO is. Het Westen denkt dat het heel slim is met deze regeling, maar ze zijn echt de oorlog ingegaan en het is slechts een kwestie van tijd voordat dit uit de hand loopt.

Het gevaar is hier dat het Westen Rusland in een zeer kritieke positie duwt. Rusland kan de hele wapenleverantie aan Oekraïne stopzetten door dammen te vernietigen die tevens belangrijke bruggen over de Dnepr vormen. Ze kunnen Oekraïne echter een complete nederlaag toebrengen door enkele tientallen tactische kernwapens te lanceren. Wat zal de NAVO dan doen? Deze slimme tactiek van de NAVO die in oorlog is maar doet alsof ze dat niet is, is een zeer riskant spel. De Donbas is altijd Russisch geweest, al honderden jaren lang. Het is historisch gezien nooit Oekraïens grondgebied geweest. Dit is niets anders dan een territoriale greep naar land dat nooit deel van Oekraïne is geweest.

Hier groeide niet alleen Chroesjtsjov op, maar ook Leonid Brezjnev komt hier vandaan. Twee Russische leiders kwamen uit wat nu volgens Oekraïne hun grondgebied is en hebben zelfs Russisch als officiële taal verboden.

Oekraïne is geen land

Ik heb het al vaak gezegd, Oek heeft nooit bestaan tot 1991. Het is geen land, het is een historische vergissing die uitgewist gaat worden. Het is tijd dat het verdwijnt, het zorgt alleen maar voor ellende. En het gáát verdwijnen.

Kijk maar wat de bazin van Russia Today er over zegt, en neem maar aan dat zij nog gematigd is vergeleken bij hoe veel Russen er over denken,

De Christen-moslims van Ramzan Kadyrov beweren zelfs dat ze tegen de Anti-Christ vechten.

Het is een oorlog tussen het Goed en het Kwaad. Tussen de Pedo’s, de Woekeraars, de Duivelaanbidders – en de Godvrezenden. Ik sta aan de kant van de laatsten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


“Het Westen heeft WW III nodig” – Martin Armstrong waarschuwt “Er is geen terugkeer naar normaal hier”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Calvin
Calvin
2 maanden geleden

Lol
Grootste bedreiging voor de wereld is o.a. Klaus Schwab? 😂
Is gewoon een puppet die ineens op het toneel verscheen. Die heeft ook weer allemaal mensen boven zich hoor…