Met een cumulatieve dosis sarcasme heeft de voormalige president van de Russische Federatie gereageerd op de talrijke beschuldigingen aan het adres van Moskou, door de Europese Unie “nuttige idioten” te noemen in een economische oorlog die door de Angelsaksen is ontketend.

De voormalige Russische president Dmitri Medvedev heeft een lijst opgesteld van de “zonden” van Moskou die het Westen in de vorm van beschuldigingen naar Rusland heeft geslingerd en heeft daar op zijn Telegram-kanaal de draak mee gestoken, meldt RT.de. Het bericht werd afgelopen woensdag gepubliceerd:

“De zonden waaraan Rusland schuldig is: De torenhoge brandstofprijzen aan alle pompen in de VS en in die van zijn naaste bondgenoten; de stijgende voedselprijzen in de winkels op elk continent; de zinderende hitte in de Europese vakantieoorden, die alles wat leeft martelt; de oplegging van “sancties uit de hel” aan Rusland, die steevast de weerloze Europese economie hebben getroffen”.

Medvedev voegde eraan toe dat Rusland er ook schuld aan had dat “de Amerikaanse president Joseph Robinette Biden, Jr. af en toe woorden door elkaar haalt, de weg uit een kamer niet kan vinden en de regie-aanwijzingen hardop op zijn teleprompter voorleest”.

In zijn lijst noemt hij ook de mislukte stemming per post in de VS, de Duitse kanselier Olaf Scholz, die door de voormalige Oekraïense ambassadeur in Duitsland, Andrei Melnik, een “beledigde leverworst” werd genoemd, en alle aftredingen van Europese leiders sinds “Peter de Grote, tegen alle verwachtingen in, arrogant het Russische Rijk vestigde”.

Medvedev schreef verder dat Rusland ook verantwoordelijk was voor “het manipuleren van de publieke opinie door middel van Russische klassieke literatuur en symfonische muziek”, evenals voor “de moedwillige moord op de progressieve Europese politicus Gaius Julius Caesar, gepleegd door een bende terroristen waaronder Publius Servilius Casca, Marcus Brutus en andere Russische handlangers, met als doel de westerse wereld te destabiliseren en anti-liberale waarden te bevorderen”.

De voormalige president besloot de schijnbaar eindeloze lijst van zonden van Rusland met de “onuitgelokte preventieve meteorietinslag op onze planeet en het daaropvolgende uitsterven van de dinosauriërs”.

Medvedevs scherpe opmerkingen kwamen dagen nadat hij Washington en Londen ervan had beschuldigd de “nuttige Europese idioten” mee te slepen in een economische oorlog tegen Rusland. “Washington heeft, samen met Londen, de Europeanen voor de gek gehouden als in een balletje-balletje spel”, zei hij, verwijzend naar de historische recordzwakte van de euro ten opzichte van de dollar.


elp ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ex-president Medvedev: als Kiev de Krim aanvalt, zal de dag des oordeels komen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans H
Frans H
8 maanden geleden

Rusland is ook de schuld van rutler 4 kabinet