Vanmorgen heeft het Duitse ministerie van Volksgezondheid een verbijsterende tweet geplaatst, waarin het toegeeft dat 1 op de 5.000 Covid-vaccins “ernstige bijwerkingen” veroorzaakt.

Dit cijfer is waarschijnlijk een sterke onderschatting, gezien het feit dat meldingssystemen voor bijwerkingen van medicijnen en vaccins grotendeels vrijwillig zijn, meldt Alex Berenson.

Niettemin impliceert het dat bijna 300.000 Amerikanen en Europeanen ernstige bijwerkingen hebben gekregen na het ontvangen van mRNA-prikken van Pfizer/BioNTech en Moderna. (Het is onduidelijk of de Duitse raming van bijwerkingen van toepassing was op Covid-vaccins uit India en China, die oudere technologieën gebruiken en grotendeels ongebruikt blijven in rijkere landen, met uitzondering van China).

(Als je het Bundesgesundheitsministerium niet kunt vertrouwen, wie dan wel?)

De gezondheidsautoriteiten erkennen nu dat de mRNA-vaccins de infectie of overdracht van Covid niet stoppen en waarschijnlijk geen preventieve waarde hebben tegen de Omicron-variant binnen enkele maanden. Hun risico-batenprofiel lijkt dus steeds absurder, vooral omdat Omicron voor iedereen, gevaccineerd of niet, aanzienlijk minder gevaarlijk is dan eerdere Covid-varianten.

Deze Covid-vaccins zijn geen medicijnen tegen kanker, waarbij patiënten en artsen ernstige bijwerkingen zullen tolereren. Het zijn zelfs geen griepprikken – op dit moment zijn ze nog minder effectief en veel gevaarlijker.

Het feit dat de doeltreffendheid van de mRNA injecties wordt gemeten in weken is slechts de laatste druppel. Zelfs als ze op lange termijn zouden werken, zouden de regelgevende instanties elk ander product al lang van de markt hebben gehaald dat zoveel schade veroorzaakt voor een ziekte die voor de meeste gezonde mensen niet veel meer is dan een verkoudheid.

Op zijn minst hadden de regelgevers het gebruik van de Covid-vaccins sterk moeten beperken door een “waarschuwing” toe te voegen over de risico’s ervan en door het gebruik te beperken tot ouderen en mensen met ernstige comorbiditeit.

Tenslotte, omdat deze “vaccins” geen enkele kans hebben om immuniteit teweeg te brengen, zouden de risico’s en voordelen ervan individueel moeten worden geëvalueerd en niet voor grote groepen mensen. Met andere woorden, ze zouden alleen op voorschrift van een arts beschikbaar moeten zijn en niet aan iedereen die dat wil moeten worden aangeboden.

Het nemen van één van deze stappen zou betekenen dat men toegeeft dat het grote mRNA-experiment volledig is mislukt, dus verwacht niet dat men deze stappen binnenkort zal zien. Toch is de Duitse bekentenis vandaag tenminste een kleine – en veel te late – stap in de richting van eerlijkheid van de volksgezondheidsautoriteiten over de Covid-vaccins.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Berenson gelooft nog steeds dat Covid bestaat en daar heeft hij het mis. Covid is verzonnen om een excuus te hebben om mensen in QR-slavernij te brengen.

The Lancet bevestigt complottheorie – Virus is nooit geïsoleerd en de PCR-test zegt niks

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas
Bas
6 maanden geleden

Goh, die gestoorde wappies toch…
En nog zal vrijwel niemand willen toegeven dat ze een verkeerde beslissing hebben genomen door een gifprik te nemen op basis van leugens en angst.
De verantwoordelijken verdienen de doodstraf.

walhalladome
walhalladome
6 maanden geleden

Hang Lautetbach and Drosten, to start with.

Petra
6 maanden geleden

Zéér belangrijke ontwikkeling.

Toegeven dat de gifprikken nauwelijks werkzaam zijn en serieuze bijwerkingen geven is natuurlijk een BOM onder het eerder gevoerde wanbeleid met dwang en QR codes.

Hopelijk komt de zaak nu in beweging en de waarheid maatschappij breed aan het licht.