Dit blijkt het jongste kind te zijn dat ooit een pistool op politieagenten heeft afgevuurd, meldt Information Liberation.

Fox News:

De politie van Utah heeft camerabeelden vrijgegeven van een incident op 12 februari waarbij een 4-jarige op agenten schoot bij een McDonald’s drive-thru in Midvale.

Agenten van het Unified Police Department reageerden op meldingen dat een mannelijke verdachte een vuurwapen zou hebben gericht op werknemers van McDonald’s vanwege een onjuiste bestelling rond 13.30 uur plaatselijke tijd, en toen agenten arriveerden en de 27-jarige Sadaat Johnson begonnen aan te houden, vuurde een kind op de achterbank van het voertuig een pistool af op de agenten.

Op de body-camera beelden van de Unified Police Department vrijgegeven aan FOX 13 Salt Lake City, zijn agenten te horen die tegen twee radeloze kinderen, leeftijd 3 en 4, op de achterbank van Johnson’s voertuig zeggen: “Het is oké,” nadat een van de kinderen een enkel schot afvuurde”.

KIJK:

De moeder van het kind zei eerder dit jaar dat ze “bedroefd was over de situatie”.

Vorige week zagen we het jongste kind dat ooit een politieagent aanviel en nu zien we het jongste kind dat ooit op een politieagent heeft geschoten.

Geschiedenis geschreven!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ze gaat ontploffen: Het is Weimar, maar waar is onze Adolf?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
8 maanden geleden

Jong geleerd, oud gedaan.

CLa
CLa
8 maanden geleden

Wat een paniekzaaiers die agenten. DAT KAN TOCH OOK ANDERS MET DIE KLEINE KINDEREN ERBIJ.

Johan P
Johan P
8 maanden geleden
Antwoord aan  CLa

Inderdaad. Die ouders hadden de kinderen normaal op kunnen voeden. En ervoor kunnen zorgen dat de kinderen niet bij een wapen in de buurt konden komen. Alleen al het feit dat een kind een wapen had is krankzinnig onverantwoordelijk van die ouders.
Misschien dat u het niet doorhebt, maar ongetrainde schutters zijn vele malen onberekenbaarder dan getrainde schutters. Kinderen zijn veel impulsiever dan volwassenen. En het maakt geen sodemieter uit of het een kind of een volwassene is die de trekker overhaalt als je die kogel in je bast krijgt; je gaat er in beide gevallen aan dood of raakt gewond.

Nibz
Nibz
8 maanden geleden
Antwoord aan  CLa

U bent achterlijk ?