Uit een onderzoek onder 35.000 vrouwen, dat is gepubliceerd in het toonaangevende tijdschrift Science, is gebleken dat 42% van ongeveer 27.000 respondenten die regelmatig menstrueren, na de Covid-vaccinatie heviger bloedden dan gewoonlijk. Van de ongeveer 4.000 deelnemers die doorgaans niet menstrueren, meldde 71% van degenen die op hormonen gebaseerde anticonceptiva gebruikten en 66% van de postmenopauzale vrouwen een doorbraakbloeding na Covid-vaccinatie, meldt The Daily Sceptic.

De studie was gebaseerd op een gemakkelijke steekproef die werd verkregen via een online enquête die werd gepromoot via sociale media en andere kanalen, dus de auteurs zijn duidelijk dat de percentages van ongewenste voorvallen hieruit niet kunnen worden berekend, omdat er een bias kan zijn in de richting van degenen die leden aan de onderzochte ongewenste voorvallen. Er was ook geen niet-gevaccineerde controlegroep, hoewel iedereen die vermoedelijk of bevestigd Covid had gehad werd uitgesloten. Niettemin toont de studie aan dat menstruele onregelmatigheden zeer waarschijnlijk een reëel probleem zijn in verband met de vaccins.

De auteurs merken op dat andere vaccins in verband zijn gebracht met effecten op menstruatiebloedingen en dat er “meerdere plausibele biologische mechanismen zijn om een verband te verklaren tussen een acute immuunuitdaging zoals een vaccin, de overeenkomstige en welbekende systemische effecten daarvan op hemostase en ontsteking, en de menstruatieherstelmechanismen van de baarmoeder”. Zij vermoeden een mechanisme via ontsteking van het immuunsysteem en niet via verstoring van de eierstokhormonen, omdat degenen die anticonceptie op basis van hormonen gebruikten niet anders werden beïnvloed.

Zij ontdekten dat meer of doorbraakbloedingen significant geassocieerd waren met leeftijd, het ervaren van systemische bijwerkingen van het vaccin (d.w.z. koorts of vermoeidheid), eerder zwanger zijn geweest, en etniciteit.

De auteurs schrijven dat signaaldetectie in het U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) heeft “geresulteerd in de identificatie van verscheidene mogelijke effecten op de menstruatie die suggereren dat verder onderzoek nodig is”. Zij bekritiseren vaccinatieproeven omdat deze geen vragen bevatten over veranderingen in de menstruatie als onderdeel van de standaard veiligheidsmonitoring en bevelen verder onderzoek aan.

U kunt de volledige studie hier lezen – maar wees gewaarschuwd het is ondraaglijk woke, het noemt vrouwen geen vrouwen maar ‘mensen die menstrueren’, en vermeldt wel “trans mannen, trans mannelijke mensen, en mannelijke of centrum genderqueer mensen” op twee gelegenheden. Meestal zijn vrouwen “menstruerende mensen” of, bij één gelegenheid, “mensen die zich als vrouw identificeren” (die 90,9% van de steekproef uitmaken, waaruit blijkt dat ze niet representatief zijn voor de bevolking). U bent gewaarschuwd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Covid-vaccinatie: verstoorde menstruatiecycli en vruchtbaarheidsproblemen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties