Gezien het verontrustende en toenemende aantal plotselinge sterfgevallen onder (ook jonge) volwassenen, dringen vooraanstaande Amerikaanse neurologen er met klem op aan dat op elk van deze gevallen met onmiddellijke ingang een autopsie wordt verricht. Het doel is een mogelijk verband met de vaccinatie of vice versa aan te tonen. Vooral mensen onder de 40 zoeken steeds vaker medische hulp bij ernstige problemen, verklaart dr. Robert Lowry, een deskundige op het gebied van hersenschudding en spier- en skeletaandoeningen, aldus Wochenblick.

De arts, die al meer dan 25 jaar geneeskunde beoefent, vertelde de bekroonde medische journaliste, arts en aan Berkeley afgestudeerde dr. Jennifer Margulis over ernstige problemen die werden ondervonden door patiënten, van wie de meesten vóór de vaccinatie in goede gezondheid verkeerden, variërend van ernstige hoofdpijn tot Bell’s palsy (een gezichtsverlamming) tot beroertes. Zoals Margulis schrijft, waren al deze gevallen uitsluitend gevaccineerde patiënten. Voor hem is de zaak duidelijk: het kon geen toeval zijn. Lowry is ervan overtuigd dat de neurologische problemen inderdaad bijwerkingen moeten zijn van het zeer experimentele Covid-vaccin.

Neurologische problemen na Pfizer vaccin

Lowry wijst op een artikel uit 2021 in het tijdschrift Clinical Immunology, volgens Margulis het eerste waarin gegevens over verwondingen door vaccins uit Mexico werden geanalyseerd. De auteurs van de studie ontdekten dat ongeveer 1 procent van de mensen die de eerste dosis van het vaccin van Pfizer hadden gekregen, later had geklaagd over ongewenste neurologische voorvallen.

Officiële schatting van de schade veel te laag

Hoewel dit al een onaanvaardbaar hoog cijfer was, zei Lowry dat het “waarschijnlijk met een factor 10 onderschat” was. Hetzelfde geldt voor de 53 miljoen neurologische letsels ten gevolge van vaccinatie die tot dusver zijn gedocumenteerd door het register van ongewenste voorvallen VAERS en andere registratie- en rapportageprocedures; het cijfer zou aanzienlijk hoger kunnen liggen – gezien het feit dat tot dusver wereldwijd ongeveer 12,2 miljard doses Covid-vaccin zijn ingespoten, wat overeenkomt met een vaccinatiegraad van 66 procent voor de mensheid.

Duidelijkheid alleen met verplichte autopsie

Evenals bij andere symptomen van bijwerkingen kan alleen een verplicht post-mortemonderzoek in fatale gevallen duidelijkheid verschaffen. Dit wordt echter – bijna wereldwijd – blijkbaar politiek niet noodzakelijk of onwenselijk geacht. Lowry, die – zoals veel van zijn collega’s en ongeacht zijn eigen praktijkervaring – nu fel waarschuwt voor de risico’s van schade door vaccinatie, benadrukt ook dat de mogelijke nadelen veel groter zijn dan de voordelen van het vaccin, vooral voor kinderen, adolescenten en jonge volwassenen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Angst voor doofpot nadat patholoog die zei dat 30-40% van de autopsies overleden aan het vaccin, plotseling stil werd en stopte met het uitvoeren van autopsies

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties