De huidige stikstofstrategie van het kabinet zal er volgens berekeningen van het ministerie van Financiën toe leiden dat 11.200 boerenbedrijven moeten stoppen en nog eens 17.600 boeren hun veestapel fors zullen moeten inkrimpen, met een derde tot bijna de helft. De berekeningen zijn woensdagmiddag gepubliceerd en maken voor het eerst inzichtelijk hoe hard de agrarische sector (in totaal zo’n 40.000 tot 50.000 boerenbedrijven met vee) wordt geraakt door de stikstofplannen van het kabinet.

NRC >>


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Great Reset kabinet slacht de boeren en veroorzaakt een sociaal economische ramp

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
8 maanden geleden

Onze bevolking moet een keuze maken: willen ze een platteland met boeren die voedsel en export produceren, of willen ze een platteland met zwaar gesubsidieerde sociale woningbouw vol stikstofuitstotende en geldverslindende vreemdelingen, die met uitkeringen rustig worden gehouden, maar die wanneer het financiële systeem instort, zich op ons zullen storten als uitgehongerde hyena’s.