Voorzitter van de Europese Commissie (EC) Ursula von der Leyen bevordert de “Afrikanisering” van Europa, waarschuwt het Duitse Europarlementslid Gunnar Beck. In een schokkend rapport onthult hij de plannen van de EC om de bevolking van Europa te vervangen door Afrikaanse asielzoekers, meldt RAIR.

Zoals Beck uitlegt: “Dit zal oorlogs- en klimaatvluchtelingen omvatten, wat zowat alle Afrikanen omvat – helemaal tot Botswana in Zuid-Afrika.”

Bekijk Beck’s krachtige getuigenis:

Video Transcript

Dit is een groteske poging om de geschiedenis te vervalsen en politiek een curriculum te dicteren dat onze studenten zal hersenspoelen.

Wat gebeurt er in het EU Parlement? Gunnar Beck, over naar u in het EU Parlement.

Hallo dames en heren, beste kijkers. Ursula von der Leyen plant de Afrikanisering van Europa. Deze bewering is geen fantasie en ook geen populistische angstzaaierij, zoals de vice-voorzitter van de EU, Reiner Wieland, mij op 15 mei in Straatsburg heeft verweten. Eigenlijk is dit de enige logische conclusie van het migratiebeleid van mevrouw Von der Leyen sinds haar aantreden drie jaar geleden.

Zelfs tijdens haar aanvaardingstoespraak in het parlement heeft zij dit duidelijk gemaakt.

Zij verklaarde Afrika tot haar favoriete partner in de toekomst. Ze noemde hen in het Engels “The EU’s preferred partner” of “Partner of choice”. In maart 2020 publiceerde mevrouw Von der Leyen haar nieuwste Afrika-strategie.

Het document is, voor het grootste deel, een groteske verdraaiing van de werkelijkheid, waarin Afrika, met zijn bevolking van 1,4 miljard, in de toekomst zal veranderen in een gigantische Silicon Valley. Dit zal worden aangedreven door de dynamische Afrikaanse vrouwen en de exploderende jonge bevolking van Afrika, die de tanende demografische ontwikkeling in Europa zullen compenseren.

Volgens het document van mevrouw Von der Leyen schept dit grote mogelijkheden voor Europa. Daarom stelt de EU-Commissie een alomvattend migratie- en mobiliteitspartnerschap voor met twee hoofddoelstellingen.

Ten eerste zal de EU haar inspanningen opvoeren en meer infrastructuur ontwikkelen om nog meer Afrikaanse asielzoekers op te vangen. Dit omvat oorlogs- en klimaatvluchtelingen, wat zowat alle Afrikanen omvat – helemaal tot Botswana in Zuid-Afrika.

Ten tweede, verbetering van onderwijs- en beroepsmogelijkheden voor Afrikanen. Maar niet in Afrika. Dit zal in Europa worden gedaan.

De redenering voor meer immigratie uit Afrika is al in 2019 vastgesteld, vanwege het collectieve schuldgevoel dat alle Europeanen bij alle Afrikanen hebben. Dit is de kerngedachte van de zogenaamde resolutie van het Europees Parlement over de grondrechten van Afrikanen in Europa vanaf 2019. Vervolgens is tot op heden een gelijkmatig verdeelde onvoorwaardelijke collectieve schuld gebaseerd op eeuwen van mishandeling en minachting.

EU-commissie rekent op 70 miljoen (ongeletterde) kansloze Afrikanen komende jaren

Het volgende zijn mijn waarnemingen:

Ten eerste valt mishandeling als gevolg van slavernij en kolonialisme tot op zekere hoogte niet te ontkennen, maar het is geenszins duidelijk welke levens van Afrikanen door de kolonisatie zijn verslechterd en welke juist zijn verbeterd als gevolg van de kolonisatie.

Het is onbetwistbaar dat de misdaad van de slavernij niet alleen door Europeanen werd bedreven, maar dat ook Arabieren Afrikanen tot slaaf maakten en de Romeinen Germaanse volkeren tot slaaf maakten. De Turken maakten ook andere volkeren tot slaven, enzovoort, enzovoort. De Duitsers eisen geen schadevergoeding van de Italianen van vandaag voor hun slavernij, en niemand eist herstelbetalingen van de Arabische staten.

Ten tweede beschuldigt de EU-Commissie de Europeanen ervan minachtend te zijn over, en ik citeer, “de enorme prestaties en positieve bijdragen van Afrikanen aan onze cultuur en beschaving in Europa”. Dit argument maakt alles meteen duidelijk.

Het is ons allen duidelijk dat de antieke filosofie, de sacrale gotische gebouwen van de Middeleeuwen, alsmede de paleizen van de Renaissance en de Hoge Barok, onze literatuur en de moderne wetenschappen en de klassieke muziek van het Gregoriaans tot Bach en Beethoven en tot in de 20e eeuw allemaal verworvenheden zijn die wij in de eerste plaats te danken hebben aan mensen van Afrikaanse afkomst.

Daarom roept de Commissie de lidstaten op, en ik citeer, “rekening te houden met het feit dat mensen van Afrikaanse afkomst in de loop van de geschiedenis een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de opbouw van de Europese samenleving en dat de geschiedenis van mensen van Afrikaanse afkomst daarom moet worden opgenomen in de schoolcurricula en zwarte geschiedenismaanden moeten worden ingevoerd;” einde citaat. Dus je kunt al zien waar dit heen gaat.

Dit is een groteske poging om de geschiedenis te vervalsen, die bedoeld is om onze leerlingen te hersenspoelen door middel van door de politiek gedicteerde leerplannen.

Alleen degenen die ervan overtuigd zijn dat er sinds de Middeleeuwen tientallen miljoenen Afrikanen onder ons hebben geleefd, zullen hun diploma van de middelbare school mogen halen.

Migratie, zoals mevrouw Von der Leyen verscheidene malen in het EU-parlement heeft gezegd, dat wil zeggen massamigratie, is, en ik citeer: “volkomen normaal.”

Het feit is dat migratie NIET normaal is. Sedentarisme is dat wel. Zelfs vandaag de dag is 98% van de wereldbevolking sedentair.

Dank u voor uw belangstelling en voor het kijken. Gunnar Beck uit Straatsburg.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU voorzitter Von der Leyen kondigt geheim EU-immigratie pact aan – Haalt woedend uit naar immigratiecritici

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
8 maanden geleden

Het importeren van Afrikaanse zwarten in Europa is de meest destructieve duivelse misdaad aller tijden.

Als de zwarten zich over de hele wereld verspreiden, en zich vermengen met de andere volkeren, zal dit uiteindelijk leiden tot het einde van de menselijke beschaving.

Doordenker-2
Doordenker-2
8 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Het gemiddelde IQ van blanken is 100. Het gemiddelde IQ van zwarten schommelt tussen 60 en 70 punten. ( https://www.getiqtest.com/nl-be/statistieken )
Als gevolg van het propaganderen in de mainstream media van blank-zwarte koppels, zullen er in Europa dus kinderen geboren worden met een gemiddeld IQ ergens tussen 80 en 85.
Omdat onze bevolking hierdoor zal ‘verdommen’, zal ze ook gemakkelijker te regeren (lees ‘manipuleren’) zijn.

Bezorgde nederlander
8 maanden geleden
Antwoord aan  Doordenker-2

Als ze dan nog leeft.

Johan
Johan
8 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Zojuist kreeg ik het volgende bericht binnen op het open gedeelte van het forum, ik denk dat u het wel interessant vind.

Groet Johan

Stikstofbeleid = Racisme
Niet alleen immigratie is een probleem dat omvolking van Nederland veroorzaakt, het racistische stikstofbeleid is dat ook.

https://afnv.forumeiros.com/t86-stikstofbeleid-racisme#428

Eelke Piers
Eelke Piers
8 maanden geleden

Toen Noach op sterven lag verdeelde hij de wereld onder zijn zonen.
Hij wees het subtropische deel van de wereld toe aan zijn zoon Sem.
Het tropische gedeelte aan zijn zoon Cham
Het koele gedeelte aan zijn zoon Jafeth.
Zij moesten onder de eed afleggen dat zij het toegewezen gebied niet zouden verlaten.
Kanaän, de kleinzoon van Cham deed dat wel en werd daarom honderden jaren later restloos vermoord door de Israeliërs.
De achtergrond van Noachs gedachten was dat door deze scheiding de werelvrede bewaard kon blijven en een nieuwe zondvloed niet nodig zou zijn

Rudolf
Rudolf
8 maanden geleden

Dit bewijst alweer wat steeds duidelijker wordt : dat de hele jet-set van onze wereld, de kapitaal- en machtélite, uit volslagen kortzichtige idioten bestaat zonder énig benul van geschiedenis of logisch denken, laat staan van eerlijkheid of enig soort van ‘moraal’, anders dan bot (groeps-)egoïsme.. Hoe dat gekomen is en kan is een goede vraag..Waarschijnlijk gewoon omdat de meesten van ons zo zijn… Enige oplossing is een systeem bouwen waarin niet kwakzalverijtheorieën en wat voor ‘geloven’ en andere nonsensfantasieën ook domineren, maar eerlijke échte Verlichting, échte wetenschap, Wáárheid boven alles ! Steunend op echte bewijzen en op z’n minst eerlijke steekhoudende argumenten voor ook maar iets –en dan nog onder voorbehoud–aangenomen en in praktijk uitgevoerd wordt.. Gegarandeerd door een systeem van absoluut onafhankelijke wetenschappelijke gerechtshoven, die op hun beurt ook weer altijd getoetst mogen worden op gebreken en fouten.. Iets in die geest in ieder geval…een ‘Waarheidsreligie’.. En voor wie daar een Godsbegrip bij wil hebben : het Godsbegrip van een Spinoza en anderen is hier volledig mee te combineren en ook het enige wat bij eerlijkheid en echte wetenschap, waarheidsvinding en rechtvaardigheidsgevoel past.. Amen !

Bezorgde nederlander
8 maanden geleden

Go home von der Leyen go home.
Naar je thuisland in Afrika.

Kom nooit meer terug, met ontluisterende uitspraken.
Dus rot op rot mens.

Meer kan ik er niet van maken.

Dat uit haar nek kletsend dom blondje.
Rapporten schrijven?
Ga eerst maar eens verstandig denken.

Iedereen kan onzinnige rapporten schrijven.
Wellicht krijg je wat medestanders zoals Timmermans, Rutte en Kaag op de hand.

De NL bevolking word goed wakker en de EU zal imploderen.
Voor wie zal de hoogste boom zijn?

Dromen mag.
Maar onmenselijke dromen mag je nooit of te nimmer rapporteren en als leidraad gebruiken, voor regeringen.

Bovendien hebben wij NL ers nooit vóór Eu gestemd.

Een groot deel v.d. EUers hoort vaste grond onder voeten te krijgen.
Het is ze naar het hoofd gestegen de omhooggevallenen.
Dan val je ten einde ook hard.

Deze idiote kletst goed uit haar nek, alleen omdat ze denkt, dat er een aantal dezelfde nonsens kletsende im haar kielzog heeft.

Nexit

Hugo
Hugo
8 maanden geleden

Ik heb al eens gemeld, maar laat ale Afrikanen naar Europa komen ze krijgen het, maar geef als tegenprestatie heel Afrika aan de Europeanen en kom binnen 10 jaar terugkijken, Europa een puinhoop en alle Europeanen rijkdom. vergeet niet dat Afrika geweldige rijkdommen heeft, spijtig dat de staatshoofden maar een IQ van 60 hebben.

Laatst bewerkt op 8 maanden geleden door Hugo