Een Congreslid uit Zuid-Dakota eist dat Bill Gates voor een commissie wordt geleid om uit te leggen waarom hij grote hoeveelheden landbouwgrond in de Verenigde Staten koopt terwijl hij de Amerikanen vertelt dat ze moeten stoppen met het eten van vlees.

Zoals we eerder deze maand al meldden, heeft Gates, die al bijna 270.000 hectare land in de VS bezit, de wettelijke bevoegdheid gekregen om nog eens 2100 hectare in Noord-Dakota te kopen, ondanks protesten van de plaatselijke bewoners.

Gates omzeilt een anti-grootgrondbezit wet uit 1932 tegen boerderijbezit door te beloven het land terug te leasen aan boeren nadat de aankoop is voltooid.

Congreslid Dusty Johnson van Zuid-Dakota eist nu antwoorden, meldt SummitNews.

“Uit recente rapporten is duidelijk geworden dat de heer Gates de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in Amerika is – hij bezit nu bijna 270.000 acres landbouwgrond in 19 staten. Ter vergelijking: de gemiddelde grootte van een boerderij in 2021 was 445 acres, volgens de Economic Research Service van het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Ik geloof dat de bezittingen van de heer Gates in een groot deel van ons land een belangrijk onderwerp is dat de commissie niet mag negeren,” schreef Johnson in een brief gericht aan commissievoorzitter David Scott.

Hij nam ook zijn toevlucht tot Twitter om te vragen hoe het kopen van enorme hoeveelheden landbouwgrond door Gates te rijmen valt met zijn boodschap aan Amerikanen om geen vlees te eten.

“Bill Gates is de grootste eigenaar van landbouwgrond in de VS. Ik ben benieuwd wat hij van plan is met deze ongelooflijk productieve landbouwgrond, gezien het feit dat hij gelooft dat ontwikkelde landen zoals Amerika “geen rood vlees zouden moeten eten”. Hoe verhouden zijn landaankopen zich tot die aspiraties?”, vroeg Johnson.

Het congreslid benadrukte ook de vleeskwestie in zijn brief.

“De commissie zou geïnteresseerd moeten zijn in de eigendomsverhoudingen en plannen van de heer Gates voor zijn landbouwgrond, aangezien hij een leidende stem is geweest in het streven naar ‘synthetisch vlees‘. In 2021 werd de heer Gates geciteerd om te zeggen dat ‘alle rijke landen zouden moeten overstappen op 100 procent synthetisch rundvlees’ om de klimaatverandering te bestrijden,” schreef Johnson.

In een interview met Fox News, eiste Johnson ook te weten welke plannen Gates had voor de landbouwgrond.

Bewerend dat “eigendom van landbouwgrond er veel toe doet”, merkte Johnson op dat, “niemand het sneller opgekocht heeft dan Bill Gates.”

Gates bezit nu 268.984 multifunctionele grond in 19 staten.

De miljardair koopt enorme hoeveelheden landbouwgrond op hetzelfde moment dat zijn vrienden in Davos tegen de Amerikanen zeggen: “Je zult niets bezitten en gelukkig zijn.”

De aankoop van land vindt ook plaats op een moment dat boeren in heel Europa betaald worden om geen landbouw te bedrijven en failliet worden verklaard door de zware emissiedoelstellingen die door technocraten en bedgenoten van Gates worden opgelegd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De link tussen stikstof-minister Christine van der Wal en Picnic van Bill Gates

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
8 maanden geleden

Zeer verdacht, toeval dat de meeste door brand verwoest zijn?!

 Map of 610 Destroyed Food Processing Centers/Others, 2021-2022

https://www.zeemaps.com/view?group=4410859&x=-89.849631&y=44.059004&z=14

Anna
Anna
8 maanden geleden

De aankopen van landbouw grond door Bill Gates kan mogelijk verklaard worden dat hij ( net als bij de vaccins) strakjes als “ we niets bezitten en toch gelukkig zullen zijn “ hij ons voedsel pakketten gaat uitdelen.
En hij hiermee ( net als met de vaccins) natuurlijk MILJARDEN GAAT VERDIENEN.

Dit alles geteeld op zijn grond met de meest smerig dingen: gemodificeerde tarwe gerst en andere VEEL GELD OPBRENGENDE VOEDINGSMIDDELEN.
En Klaus zal de internationale coördinator en financier en distributeur zijn van deze voedselpakketten “ handel”

Niets bezitten betekend immers ook dat er geen winkels meer zullen zijn.

( let op dit is fake nieuws!) Maar???? Waar rook is, is vuur❗️