Volgens verschillende media overweegt Biden om een nationale klimaatnoodtoestand af te kondigen om zijn vastgelopen milieuagenda te redden op Capitol Hill, waar de Democraten het Witte Huis dinsdag opriepen om snel en agressief op te treden. Het gerucht gaat dat ook Europese landen die naar verluidt acuut te lijden hebben onder de “klimaatcrisis”, dit voorbeeld zullen volgen.

Als hij woensdag naar Somerset, Massachusetts reist om een belangrijke klimaattoespraak te houden, zal hij naar verwachting een beroep doen op de noodbevoegdheden van de president. Een dergelijke stap zou de inspanningen van zijn regering om “de koolstofuitstoot te verminderen en schone energie te bevorderen” kracht bijzetten, meldt The Washington Post.

Het interne debat over het uitroepen van een nationale noodtoestand, dat lange tijd werd bepleit door verschillende prominente Democraten, komt enkele dagen nadat Sen. Joe Manchin III (D-W.Va.) de partijleiders had verteld dat hij hun inspanningen niet steunt om deze maand een omvangrijk economisch pakket aan te nemen dat miljarden dollars omvat om de opwarming van de aarde te bestrijden.

Internationaal Energie Agentschap eist wereldwijde lockdowns om klimaatdoelen te halen

Een ambtenaar van het Witte Huis, die eveneens op voorwaarde van anonimiteit sprak om privé-overwegingen te bespreken, zei eerder in een verklaring dat de regering bereid was te handelen als de Senaat dat niet deed – en dat Biden “alle opties overwoog en nog geen besluit heeft genomen”, aldus Unser Mittel Europa.

Het vooruitzicht van een nationale klimaatnoodtoestand kwam herhaaldelijk ter sprake tijdens gesprekken tussen topambtenaren van de regering, “klimaatactivisten” en Democratische wetgevers, van wie sommigen verwachten dat Biden woensdag meer beleidsinitiatieven zal onthullen om de uitstoot die de planeet opwarmt, te beteugelen. De toespraak van de president zal naar verwachting gaan over het aanpakken van de klimaatcrisis en “het grijpen van de kansen van een toekomst met schone energie om banen te scheppen en de kosten voor gezinnen te verlagen”, aldus het Witte Huis dinsdag.

Jared Bernstein, een van de belangrijkste economische adviseurs van het Witte Huis, benadrukte maandag tegenover verslaggevers dat Biden “de klimaatverandering agressief zou aanpakken”.

“Ik denk dat hij realistisch gezien veel kan doen en veel zal doen,” zei Bernstein.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Regeringsrapport uit 2019 bewijst dat Lockdown werd ingevoerd om te voldoen aan “Zero Carbon” doelen, niet vanwege Covid-19

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ohje
ohje
8 maanden geleden

Tot hoe veer kun je gaan totdat een volk wakker word.

Kevin
Kevin
8 maanden geleden
Antwoord aan  ohje

Dan gaan ze jammer genoeg nog veel verder moeten gaan het merendeel wil het niet zien

Laatste Harmonicaan
Laatste Harmonicaan
8 maanden geleden

Vandaar de aangestoken bosbranden, ze hebben haast..

rrr
rrr
8 maanden geleden

Zie de sporen van de corruptie via het centralistische monetaire systeem, waarmee vrijwel alle aan de overheid verbonden instanties worden gecorrumpeerd … De klimaathoax is daarbij bij uitstek geschikt.

Hagar
Hagar
8 maanden geleden

Hij wil een nationale noodtoestand afkondigen omwille van de totaal fictieve klimaathoax?

Na de “war against poverty”, de “war against drugs”, de “war against terror”, enz… nu de “war against climate change”.

Allemaal drogredenen om de eigen achterban te verrijken, de staatsmacht enorm te vergroten, de bevolking nog meer tot slaaf te maken, en weer een stap dichter te komen tot een dictatoriale wereldregering.

Qvic
Qvic
8 maanden geleden

Dan moeten ze alle 3,4,5G netwerken uitschakelen, zo ook alle HAARP installaties en alle chemtrails sproeivliegtuigen aan de grond houden dan je zult zien, dat het klimaat langzamerhand weer normaal wordt. Maar dan zijn ze hun controle middel kwijt, dus geven ze iets anders de schuld.

Anna
Anna
8 maanden geleden

Een. Noodtoestand afkondigen met z’ on instabiele mentale seniele president is vragen om ongelukken.
AMERIKA WORDT SNEL EEN DICTATUUR.
En het gekke is: ook al is deze president zo dom, verward en dement, EUROPA VOLGT MEESTAL HET BELEID.

DOMME SCHAPEN ZIJN WIJ. ❗️