Op dit moment stromen de berichten over – vaak fatale – verwondingen door vaccinatie binnen: “Plotseling en onverwacht” storten sporters, professionals of zelfs vakantiegangers zonder eerdere ziekte op jonge leeftijd in en sterven aan myocarditis en trombose (alleen al in het weekend zijn op de Italiaanse stranden binnen 24 uur 11 mensen overleden). Zelfs deskundigen die dicht bij de regering en de Permanente Commissie voor Vaccinatie (Stiko) staan, twijfelen aan het nut van de vierde vaccinatie. Maar de Duitse regering en farmaceutische lobbyist Karl Lauterbach als minister van Volksgezondheid, wil hier niets van weten.

Hij is vastbesloten zijn waanidee om de “vaccinatiekloof” te dichten nog ongeremder na te leven en is serieus van plan om dit najaar “50 tot 60 miljoen mensen te laten vaccineren”, meldt Wochenblick. Om dit in perspectief te plaatsen: in Duitsland zijn tot nu toe 63,4 miljoen mensen ten minste tweemaal gevaccineerd, 51,4 miljoen mensen zelfs ten minste driemaal. Zij moeten allemaal de vierde prik krijgen – en natuurlijk moeten kinderen en jongeren ook de naald krijgen.

Terugkeer van discriminatie

En dat alles, let wel, voor een volstrekt banale verkoudheid die tot niet meer zeldzame ernstige ziekteverschijnselen leidt dan een griep waar we vóór 2020 nooit bij stil hebben gestaan. Maar omdat vaccinatie lange tijd ideologisch, om niet te zeggen religieus geladen is geweest, heeft rationaliteit als argument helaas zijn langste tijd gehad. Maar niet alleen nieuwe massavaccinaties, maar ook absurd buitensporige, oprukkende vrijheidsbeperkingen, met inbegrip van nieuwe discriminatie van niet-gevaccineerden, staan ons deze winter te wachten.

Terugkeer van de 1G regel

Het akkoord over de terugkeer van de verplichte maskers werd reeds in het weekend informeel bereikt (waarbij de FDP eens te meer als karikatuur van een “liberale” partij door de knieën ging) – en nu stellen de vertegenwoordigers van het comité van deskundigen ook voor om de “1G-regel” in te voeren voor grote evenementen tijdens het “Coronaseizoen” (let op de term framing!). Dit zou betekenen dat elke bezoeker, ook als hij gevaccineerd is, een recente negatieve test moet kunnen voorleggen. Op die manier wordt gezorgd voor kunstmatig geteste incidenten, waarmee het hele theater gerechtvaardigd blijft.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


‘We zijn compleet verbijsterd’: Tientallen volledig gevaccineerde toeristen ‘plotseling’ dood in Italië

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Als hij de vaccinatiekloof wil dichten, kan hij beter naar Zwart Afrika gaan, want daar is nog bijna niemand ingespoten.

Koop met uw eigen zakgeld miljoenen spuitjes, en trek ermee naar de Congo, Kareltje.

Bas
Bas
6 maanden geleden

Die vent is waanzinnig, dat zie je en dat hebben we gemerkt de afgelopen 2 jaar. Wanneer gaan we dit soort corrupte gestoorde klootzakken een definitief halt toeroepen?

Petra
6 maanden geleden

Zolang men de combinatie gifprikken en testen aanbeveelt kan iedereen die zijn of haar hersenen gebruikt begrijpen dat het verhaal niet klopt.

Anna
Anna
6 maanden geleden

Dit gaat geheel tegen het advies van EMA in.
De complicaties die zullen volgen zijn dan voor zijn persoonlijke rekening, maar angstige mensen maken gekke sprongen….