De Duitse autoriteiten hebben een 35-jarige Syrische onderdaan gearresteerd op verdenking van de moord op een Duitse tiener die vijf dagen na haar vermissing dood werd aangetroffen in de regio Ludwigsburg in Duitsland, meldt REMIX.

Volgens eerdere berichten van Duitse nieuwszenders had het 17-jarige meisje, bekend onder de naam Tabitha E., vorige week dinsdagmiddag een appartement in Asperg, Zuid-Duitsland, verlaten en was zij tegen de avond niet naar huis teruggekeerd.

De politie voerde een openbare zoekactie uit naar de tiener, uitgerust met een helikopter, drones en speurhonden. Het lichaam van het meisje werd zondag gevonden bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Leudelsbach.

De woning van een verdachte werd zaterdag doorzocht. De man werd voorlopig aangehouden en een magistraat heeft zondag het aanhoudingsbevel tegen hem uitgevoerd. Op basis van de algemene omstandigheden gaan de rechercheurs ervan uit dat de tiener het slachtoffer is geworden van een moord, en de aangehouden persoon is een 35-jarige Syrische onderdaan, zo bevestigde de politie.

De speurders hadden eerder de foto gepubliceerd van een oudere grijsbruine BMW 320 met nummerplaten uit Ludwigsburg, “die mogelijk werd bewoond door de vermiste persoon en een man.” Zoals Bild Zeitung meldt, is de BMW nu in beslag genomen bij de verdachte. De politie heeft een speciale commissie ingesteld voor het onderzoek en wacht nu op de resultaten van de autopsie voor meer informatie.

In de hele plaatselijke gemeenschap is rouw en medeleven met de familie van het slachtoffer geuit, en sommigen hebben hun woede jegens de verdachte en zijn afkomst geuit. Sommige commentatoren hebben zelfs kanselier Angela Merkel beschuldigd van haar “illegale en onmenselijke beleid”, in verwijzing naar de open uitnodiging voor Syrische migranten om naar Duitsland te komen in de nasleep van het conflict in hun land.

De politie van Ludwigsburg bevestigde dat ze naast het onderzoek naar de moord ook de haat op het internet aanpakt. “Indien nodig zal dit ook worden vervolgd”, vertelde de politie aan T-online.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het trieste resultaat van de opening van de grens door Merkel: officieel 1,3 miljoen strafbare feiten door vluchtelingen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties