De inflatie is enorm toegenomen. De euro keldert, de burgers weten niet meer hoe zij zich het dagelijks leven kunnen veroorloven. Het is dus net op tijd voor de EU-ambtenaren om hun salarissen aan de inflatie aan te passen. Hun salarissen gaan met maar liefst 8,5 procent omhoog – gefinancierd met belastinggeld, natuurlijk.

De prijzen stijgen en stijgen. Voedsel- en energiekosten zijn voor velen nauwelijks op te brengen. De lonen daarentegen stijgen niet, geld wordt steeds minder waard. Tenminste voor de gemiddelde burger. Want niet iedereen heeft te kampen met de EU-inflatie. Hun salarissen gaan met maar liefst 8,5 procent omhoog – gefinancierd met belastinggeld, natuurlijk, aldus Wochenblick.

Stijging van ten minste 8,5 procent

Hun salarissen zijn sinds 2013 elk jaar met het inflatiepercentage gestegen. Dit jaar zal er een stijging zijn van maar liefst 8,5 procent. Naar verluidt zal het inflatiecijfer in België en Luxemburg als basis voor de beoordeling worden gebruikt. In deze landen bedraagt de inflatie momenteel 9,4 en 8,5 procent. Over het exacte percentage wordt dus nog gediscussieerd.

Von der Leyen’s salaris: inclusief toelagen bijna 35.000 euro per maand

Als we nu uitgaan van het salaris van EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen, stijgt dat tot bijna 35.000 euro, inclusief toelagen. Volgens de Duitse media kon Von der Leyen zich nu al verheugen op een verhoging van 545 euro tot 29.205 euro eind 2021 – inclusief toelagen zou dat een trotse som van zo’n 34.000 euro per maand zijn! Met de huidige verhoging zou haar salaris zonder toelagen met ongeveer 2482 euro moeten stijgen tot een respectabele 31.687 euro. Geen wonder dat Von der Leyen geen interesse heeft in het beëindigen van de crisis.

Belastingbetalers financieren salarisverhoging

De salarissen van alle EU-ambtenaren moeten worden verhoogd – zelfs op het laagste salarisniveau betekent dat enkele honderden euro’s meer per maand. Hoe kan het ook anders? De belastingbetalers zullen de verhoging financieren, maar hun salarissen zullen niet worden verhoogd. Met andere woorden, terwijl de belastingbetalers nauwelijks kunnen rondkomen, moeten zij betalen voor de loonsverhogingen van de politieke actoren die ons in de eerste plaats in deze ellendige crisis hebben doen belanden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU-dictator Von der Leyen pleegt moordaanslag op Europese burgers en economie onder het mom van sancties tegen Rusland

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pipo
pipo
6 maanden geleden

ik begrijp niet waarom we deze 25000 ambtenaren nog houden , voor wat , wat doen ze? het is enkel om ons te plunderen

Eddy
Eddy
6 maanden geleden

Daar zit e grote denkfout. Wij hebben geen invloed op het wel of niet aanhouden van deze “mensen” Denk NIET dat we in een democratie leven. We leven in een dictatuur. Ze wijzen verontwaardigd naar landen als Noord-Korea, Rusland en Belarus maar de ware Dictators zitten hier. Je kan van Lukaschenko zeggen wat je wilt maar hij geeft het tenminste gewoon eerlijk toe en verschuilt zich niet achter de facade van democratie. Op voorhand niet willen regeren met grote partijen als die van Wilders, Baudet en het Belgische Vlaams belang is ONDEMOCRATISCH en zet daarmee grote delen van de bevolking te kakken. Deze “leiders” zijn echt gezegend met zo een dom volk dat blindelings hun leugens gelooft.

Hugo
Hugo
6 maanden geleden

De doorsnee burger die nog een dak boven zijn hoofd heeft, geregeld kan eten en een pilsje kan drinken nog wat met zijn auto kan rijden, trekt zich van heel de hedendaagse rotzooi niks aan. Maar pak zijn eten en zijn pilsje weg en we hebben gegarandeerd een volksoorlog zoals we die nog niet gezien hebben.