Terwijl de technocratische sociopaten druk bezig zijn met het injecteren van boerderijdieren en landbouwproducten met hun gemodificeerde mRNA DEATHVAX™, zijn ze ook gelijktijdig begonnen met het verrijken van hun GMO voedselaanbod met 4e Industriële Posthumane Revolutie insect additieven, schrijft de tweede slimste man ter wereld.

Ze gaan het in je sla stoppen - Je moet en zal mRNA vaccins binnenkrijgen

Want in de toekomst zul je niet alleen niets bezitten en gelukkig zijn, maar de insectenkeuken zal het enige voedsel zijn dat je krijgt, ervan uitgaande dat je sociale credit score goed genoeg is. Is de sociale kredietscore te laag, dan is Soylent Green en chemisch verrijkt rioolwater het plan. En als de sociale kredietscore code rood is, dan zal de vrijheid om euthanasie te ondergaan genereus worden toegekend.

In de tussentijd, let op de etiketten:

Niet dat iemand iets zou moeten eten dat uit plastic zakken komt.

EDIT: Van het WEF: Waarom we insecten de rol moeten geven die ze verdienen in onze voedselsystemen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Great Reset – Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rrr
rrr
8 maanden geleden

Het lijkt erop dat het bankensyndicaat grotendeels aan de touwtjes trekt waarbij regeringen/politici gebruikt worden. De schuldenlast van de westerse monetaire systemen is dusdanig hoog opgelopen dat alleen extreme controle van de bevolking zoals met sociale kredietscores etc. de huidige systemen nog overeind gehouden kunnen worden.

FQwef
FQwef
8 maanden geleden
Antwoord aan  rrr

de vijf zonen van die pandjesbaas met dat rode schildje boven de deur hebben het creditsysteem voor landen en bedrijven bedacht Deze 5 bepalen alles op de wereld onder auspiciën van de Zionistische Wereld Orde (ZWO) die op hun beur het WEF en schwabbie aansturen.. wie dacht je dat sinds 1847 de wereld runt !!!!?