Terwijl in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern een Afghaanse verkrachter zonder papieren gemakshalve als minderjarige werd aangemerkt en een milde voorwaardelijke straf kreeg, is men er in Frankrijk tenminste in geslaagd een even verdorven menselijk specimen met dezelfde migrantenachtergrond achter de tralies te krijgen. Begin juli moest deze Afghaan opnieuw terechtstaan voor nieuwe seksuele aanrandingen. De rechtvaardiging voor zijn misdaden was zo koud als ijs: in zijn land zou het volstrekt normaal zijn seksuele handelingen tegen kinderen te plegen, meldt Report24.

De Franse justitie heeft de nu 32-jarige Afghaanse verkrachter Mohammed Rahman Arsala niet vrijgelaten – zoals in Duitsland zo gebruikelijk is – maar hem tot 15 jaar gevangenisstraf veroordeeld. Arsala had in augustus 2018 een 12-jarige jongen ontvoerd naar een afgelegen pakhuis en hem verkracht. De migrant bracht de getraumatiseerde jongen later naar een park, waar verschillende minderjarige meisjes die reeds door de Afghaan waren gemolesteerd, de situatie juist beoordeelden en de politie waarschuwden. Arsala werd dezelfde dag nog gearresteerd.

Zijn verdediger eiste destijds dat rekening zou worden gehouden met de culturele achtergrond van het misdrijf: In Afghanistan was het gebruikelijk dat mannen minderjarige jongens misbruikten. De migrant zei: “In mijn land is het normaal om seksuele relaties met jongens te hebben omdat vrouwen niet toegankelijk zijn. Toen ik in Frankrijk aankwam, kende ik uw wetten niet, maar sindsdien heb ik geleerd dat het verboden is.”

In Duitsland zou dat genoeg zijn geweest voor een vrijspraak, maar niet in Frankrijk. Arsala werd veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf. De verkrachting van de 12-jarige was echter slechts een van de vele misdrijven waarmee hij in verband werd gebracht: begin juli moest de Afghaan opnieuw terechtstaan voor nieuwe seksuele aanrandingen van kinderen.

Nog voor de verkrachting van de jongen, in het voorjaar van 2018, had hij geprobeerd twee minderjarige meisjes aan te randen. Een van de slachtoffers getuigde: “Hij duwde me met zijn knie tegen de muur, hij was veel te sterk, ik probeerde terug te vechten maar ik kon niet wegkomen, hij probeerde me te kussen en mijn kleren uit te rukken, ik was bang, Uiteindelijk zei hij me dat als ik weg wilde gaan ik zijn penis moest aanraken.” Toen ze dreigde met de politie, liet hij haar gaan. Een paar dagen later werd dit meisje in het ziekenhuis opgenomen: ze had geprobeerd zelfmoord te plegen. Er volgden nog vijf zelfmoordpogingen.

Arsala verweet het meisje voor de rechtbank: “Ik wilde haar een beetje aanraken, maar dat wilde ze niet. Als ze een fatsoenlijk meisje was, zou ze niet naar mijn kamer zijn gekomen.”

Gelukkig wist het andere meisje ook aan hem te ontsnappen. De ouders hebben de politie ingelicht.

Arsala is nu veroordeeld tot nog eens drie jaar gevangenisstraf. Als hij zijn straf van 18 jaar heeft uitgezeten, zal hij worden uitgezet. Dat delinquenten zoals hij uit de circulatie moeten worden gehaald, blijkt ook uit zijn gedrag in hechtenis: daar zou hij reeds geprobeerd hebben zich aan een verpleegster op te dringen. Hij zou ook een gevangene seksueel hebben misbruikt, waarop hij naar een andere gevangenis werd overgeplaatst.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Voormalig hoofd Franse inlichtingendienst: “Alle multiculturele samenlevingen zijn gedoemd” – Vreest burgeroorlog veroorzaakt door massa-immigratie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Max_Q
Max_Q
8 maanden geleden

Haktakkiewegzakkie.

Anna
Anna
8 maanden geleden

Je zult het niet geloven, maar ik heb het in de woestijn in Jordanië zelf gezien, hoe een man een “ ezel “ verkrachtte.
Dus waarom dan geen kind.
Kinderen krijgen pas bij hun derde jaar een naam want ze gaan toch dood…..
Je verstand staat stil; maar dit is “ de wereld “ daar.