Een driejarig gezond meisje, Ambar Maite Catán, stierf nadat zij door de Argentijnse regering was gedwongen “gevaccineerd” te worden. Ambar’s ontredderde moeder, Miryam, vertelde het hartverscheurende verhaal van de zinloze dood van haar dochter in een televisie-interview.

De moeder houdt niet alleen de regering verantwoordelijk voor het “doden” van haar kind, maar heeft ook gezworen tegen de regering te zullen vechten om andere kinderen te beschermen tegen het ontvangen van de gevaarlijke en dodelijke experimentele Covid-injecties, meldt RAIR.

Het kleine meisje overleed op donderdag 16 december 2021, maar haar verhaal, zoals dat van velen die stierven na de covid-injecties, werd niet gemeld door het linkse nieuws in de VS. De dag nadat Ambar was overleden, vertelde de moeder aan verslaggevers dat haar 3-jarige meisje was overleden aan het Chinese Sinopharm-vaccin dat nodig was om naar de kleuterschool te gaan. Argentinië keurde het vaccin voor kinderen tussen drie en elf jaar goed in oktober 2021.

Op woensdag kreeg het perfect gezonde kind haar eerste controversiële Covid-vaccin-injectie op het Hippodroom [Covid-vaccinatiecentrum], en de volgende dag viel ze dood neer.

Gisteren tussen 10 en 11 uur ben ik met mijn dochter naar het Hipodromo [vaccinatiecentrum] gegaan om haar te laten vaccineren. Omdat, nou ja, ze kinderen van drie jaar en ouder vaccineerden.

Ik had haar vooringeschreven op de school. Dus ze zou dit komende jaar naar de kleuterschool gaan, waar je ingeënt moet zijn. Ze was gezond, ze was in orde. Ze was helemaal niet ziek, ze had geen Covid, ze had niets.

Ze had Covid vorig jaar, en ze werd opgenomen in het ziekenhuis. Ze was vijf dagen opgenomen in het San Lucas Ziekenhuis. Ze had al Covid gehad; ik snap niet waarom.

Vandaag stond mijn dochter op, en ze was echt in orde. Ze hing wat rond met haar vrienden. En in de namiddag, zakte ze in elkaar en viel ze flauw. Ik kan het niet geloven.

Miryam verwijt de regering dat ze Covid-vaccins verplicht stellen:

Ze vertellen ons herhaaldelijk om ons te laten vaccineren. Ze vertellen ons om onze kinderen te laten vaccineren. Ik weet dat het het vaccin is dat mijn 3-jarige dochter heeft doen sterven. Dat deed het omdat mijn dochter een gezond kind was.

De regering dwingt ons om ons te laten vaccineren. Ze hebben mijn 3-jaar oude baby laten sterven. Ze was echt gezond. Ze had geen pathologie, ze was geen ziek kind. Ze was een gezond kind.

{…}

Argentinië wil alle kinderen laten vaccineren

Argentinië is vorig jaar agressief opgetreden om tegen eind 2021 elk kind ouder dan drie jaar te vaccineren. “Argentinië zal 2021 afsluiten met de volledige dekking en bescherming van mensen ouder dan drie jaar,” beloofde minister van Volksgezondheid Carla Vizzotti afgelopen oktober.

Volgens Life Site News lopen kinderen en tieners vrijwel geen risico op overlijden of ernstige ziekte als gevolg van COVID-19. Volgens de American Pediatric Association heeft 0-0,03 procent van de COVID-gevallen in de Verenigde Staten onder de 18 jaar tot de dood geleid. Bovendien is het overlevingspercentage voor coronavirus geschat op niet minder dan 99,7 procent voor alle leeftijdsgroepen onder de 60 jaar.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De grootste misdaad ooit tegen de mensheid (Covid-vaccins) – Christine Anderson – EU-parlement – 05 juli 2022

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Leo
Leo
8 maanden geleden

Haar kind is dood ,en nog steeds loopt dat mens met zo’n achterlijk mondluier voor.
STOP MET DIE ZOOI !!!!!!!

freespirit
freespirit
8 maanden geleden

Kan me niet voorstellen dat er wereldwijd nog geen totale revolutie/anarchie is uitgebroken. De regeringen staan olv gewetenloze moordenaars.
Er sterven wereldwijd zoveel mensen terwijl de msm wordt betaald de andere kant op te kijken.
Ik heb 3 kinderen.
Als hen iets overkomt heb ik niets meer te verliezen.
Reken maar dat ik zoveel mogenlijk wefratten en hun kontkussers zal elimineren. En ik weet dat ik niet de enige zal zijn!