Ik heb herhaaldelijk gewaarschuwd dat de twee dingen die de globalisten de mensen moeten laten accepteren voordat ze hun Grote Reset (alias Nieuwe Wereld Orde) volledig kunnen uitvoeren, een wereldwijd digitaal geldsysteem is ter vervanging van de huidige fiatvaluta’s en een wereldwijd erkend digitaal ID-systeem ter vervanging van de pasjes in onze portemonnees.

Als deze twee dingen eenmaal zijn ingevoerd – digitaal geld en digitale ID’s – hebben we het punt bereikt waarop er geen weg meer terug is, schrijft Leo Hohmann. Het lang begeerde één-wereld beest systeem zal op z’n plaats worden gecementeerd. Niemand zal kunnen kopen of verkopen zonder je digitale papieren te laten zien. Dit is waar het bij Covid allemaal om draaide, het smerige geld (contant geld) en plastic ID-kaarten afschaffen, en mensen zover krijgen dat ze een digitale ID accepteren, die zal beginnen als een digitaal gezondheidspaspoort met je eigen individueel toegewezen QR-code.

De Franse president Emmanuel Macron, de posterboy van het World Economic Forum en zijn duivelse plannen om de wereld te controleren, heeft onlangs geprobeerd om de digitale Covid-pas van dat land opnieuw in te voeren. Hij stuitte vorige week op een eclatante nederlaag in het Franse parlement. Dat was een grote overwinning voor ons mensen, maar de globalisten gaan nog een grote poging doen om de naties zover te krijgen dat ze het wereldwijde ID systeem accepteren, waar ze al miljarden dollars in hebben geïnvesteerd om het tot stand te brengen. Het doel is om ieder mens te digitaliseren met een QR code en dat gegevenspunt te koppelen aan hun bankrekeningen en het komende nieuwe digitale geldsysteem.

Zodra het cash geld en de fysieke ID kaarten verdwenen zijn, verdwijnt ook wat er over is van onze economische privacy, onze vrijheid van beweging, vrijheid van meningsuiting, en zo verder naar totale tirannie. We zullen niets bezitten, geen privacy hebben en leren om het leuk te vinden, of anders.

Onderstaand artikel brengt ons op de hoogte van het streven om iedere man, vrouw en kind op de planeet Aarde te registreren met een digitale ID die gekoppeld is aan het één-wereld economisch systeem. Het is gebaseerd op een verrassend rapport van de New York Universiteit, van alle plaatsen.

Het Centrum voor Mensenrechten en Wereldwijde Rechtvaardigheid van de Universiteit van New York heeft een huiveringwekkende waarschuwing doen uitgaan over de potentiële gevaren voor de mensenrechten die voortkomen uit de drang naar digitale identiteit.

Door Derrick Broze

Midden juni publiceerde het Center for Human Rights and Global Justice, een “centrum voor mensenrechtenonderzoek” aan de New York University (NYU) School of Law, een 100 pagina’s tellend rapport waarin de groeiende gevaren van een afhankelijkheid van digitale identiteit over de hele wereld in detail worden beschreven. In het rapport, getiteld Paving a Digital Road to Hell?, wordt de rol onderzocht van de Wereldbank en andere internationale netwerken die de afgelopen jaren het gebruik van digitale ID hebben gestimuleerd.

In het rapport wordt opgemerkt dat de Wereldbank “energiek biometrische en andere digitale ID-systemen promoot die in toenemende mate in verband worden gebracht met grootschalige mensenrechtenschendingen, vooral in het Zuiden van de wereld.”

De onderzoekers waarschuwen dat digitale identiteitssystemen “die worden gepromoot in de naam van ontwikkeling en inclusie, misschien geen van beide bereiken.” Ondanks ogenschijnlijke goede bedoelingen van de kant van sommigen die deze systemen promoten, zouden ze “wel eens een digitale weg naar de hel kunnen plaveien.”

In het persbericht over het rapport staat:

“Overheden over de hele wereld hebben zwaar geïnvesteerd in digitale identificatiesystemen, vaak met biometrische componenten (digitale ID). De snelle verspreiding van dergelijke systemen is het gevolg van een nieuwe ontwikkelingsconsensus, die tot stand is gekomen en wordt gepromoot door belangrijke wereldwijde actoren zoals de Wereldbank, maar ook door regeringen, stichtingen, verkopers en adviesbureaus.”

In het rapport staat dat veel van de digitale identiteitsregelingen geïnspireerd zijn op het Aadhaar-systeem in India. Dit specifieke digitale ID-model heeft prioriteit gegeven aan digitale ID als een “economische identiteit”, aldus het rapport.

“Het doel van dergelijke systemen is in de eerste plaats om de ‘uniciteit’ van individuen vast te stellen, meestal met behulp van biometrische technologieën”, aldus het rapport. Dit maakt het op zijn beurt mogelijk om verarmde mensen uit de “informele” of “contra-economie” in de formele economie op te nemen. Dit heeft ook tot gevolg dat hun gedragsgegevens worden “ontsloten”, die vervolgens door regeringen en andere partijen kunnen worden gebruikt.

In het rapport wordt ook opgemerkt dat de uitvoerend voorzitter van het invloedrijke ID4Africa, een platform waar Afrikaanse overheden en grote bedrijven in de digitale ID-markt elkaar ontmoeten, tijdens de 2022 Annual Meeting in juni opmerkte dat digitale ID niet langer alleen over identiteit gaat, maar,

“een wisselwerking mogelijk maakt met authenticatieplatforms, betalingssystemen, digitale handtekeningen, gegevensuitwisseling, KYC-systemen, toestemmingsbeheer en sectorale leveringsplatforms”.

In het rapport wordt gedetailleerd beschreven hoe de promotors van het nieuwe digitale/economische identiteitsmodel vaak “moeilijke vragen” over de juridische status en rechten van degenen die geregistreerd worden, ontwijken. Ondanks beloften van inclusie en bloeiende digitale economieën, hebben digitale ID-systemen “consequent gefaald om deze beloften in de praktijk waar te maken, vooral voor de meest gemarginaliseerden”. Het Aadhaar-systeem zelf is bekritiseerd wegens ernstige en grootschalige schendingen van de mensenrechten.

Uit het rapport blijkt dat het de kleine groep bedrijven en overheden zijn die het meest van deze systemen profiteren.

“Digitale identiteitssystemen blinken immers uit in het genereren van lucratieve contracten voor biometriebedrijven en het versterken van de toezichts- en migratiecontrolemogelijkheden van overheden.

Wie drijft de drang naar digitale identiteit?

De auteurs van het rapport roepen ook op tot een “duidelijker begrip van ‘wie’ de meest relevante actoren zijn die deze agenda aansturen en ‘wat’ de sleutelconcepten zijn die moeten worden betwist en opnieuw moeten worden uitgedacht”. Ze zeggen dat er veel kan worden geleerd door te focussen op de acties van de Wereldbankgroep, en “meer specifiek haar ID4D Initiative, als een centraal knooppunt in een uitgebreider wereldwijd netwerk van digitale ID-bevordering.”

In 2014 lanceerde de Wereldbank het programma Identification for Development (ID4D) met als doel het probleem van een gebrek aan identiteit voor een groot deel van de zogenaamde “ontwikkelingswereld” op te lossen. De Wereldbank financiert digitale biometrische ID-programma’s in Mexico en pusht digitale ID in armere landen met het ogenschijnlijke doel om legale identiteit te verschaffen aan de 1,1 miljard mensen die er momenteel geen hebben.

Dit programma werd opgestart met een “katalytische investering” van de Bill & Melinda Gates Foundation, het Omidyar Network, en verschillende regeringen. Het rapport merkt op:

“We hebben opgemerkt dat de Wereldbank en haar ID4D Initiative niet alleen staan in het nastreven van de digitale ID-agenda. Zij maken deel uit van een wereldwijd netwerk van organisaties en personen. Dit omvat donorregeringen zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Frankrijk; wereldwijde stichtingen zoals de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) en het Omidyar Network; regeringen met technologische kennis zoals in India en Estland; het VN-systeem, met inbegrip van de leden van de UN-Legal Identity Agenda Task Force; regionale ontwikkelingsbanken, waaronder de Aziatische Ontwikkelingsbank en de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank; particuliere biometriebedrijven zoals Idemia, Thales en Gemalto; kaartbedrijven zoals MasterCard; nieuwe netwerken zoals de Global System for Mobile Communications Association (GSMA) en ID4Africa; en tal van andere mondiale organisaties”.

Veel van de hierboven genoemde regeringen en bedrijven zijn ook partners van het Wereld Economisch Forum, de voorstanders van “The Great Reset”. De Gates Foundation is waarschijnlijk meer bekend bij de gewone lezers, maar het Omidyar Network zou ook rode vlaggen moeten doen rinkelen. Het Omidyar Network werd opgericht door eBay-oprichter Pierre Omidyar en Pam Omidyar. Om meer te weten te komen over de geschiedenis van Omidyar en zijn coöptatie van de Snowden-lekken via zijn eigendom van The Intercept, lees deze onderzoeken.

Interessant is dat het NYU-rapport stelt dat voorstanders van deze digitale identiteitstoekomst “dit nieuwe paradigma hebben verpakt in de taal van mensenrechten en inclusie, met het argument dat dergelijke systemen zullen helpen om meerdere Duurzame Ontwikkelingsdoelen te bereiken.”

Zoals ik rapporteerde in mijn vorige onderzoek, Exposing the “Digital ID is a Human Right” Scam, heeft de drang naar een digitale identiteit zijn wortels in de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties en de 2030 Agenda. De Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) zijn een verzameling van 17 onderling verbonden doelstellingen die in 2015 door de Verenigde Naties zijn aangenomen met het ogenschijnlijke doel om tegen 2030 een einde te maken aan armoede, de planeet te beschermen en vrede en welvaart te verspreiden onder alle mensen.

De SDG’s maakten deel uit van een grotere resolutie die bekend staat als de 2030 Agenda, of Agenda 2030, met het verklaarde doel om de klimaatverandering te bestrijden. Hoewel de SDG’s en Agenda 2030 van de Verenigde Naties vaak worden aangeprezen als een instrument om gezonde multilaterale relaties tussen naties tot stand te brengen, zijn ze in werkelijkheid gebaseerd op een diepere agenda om al het leven op de planeet te monitoren, controleren en sturen.

De VN en het World Economic Forum hebben regelmatig het idee van een digitale identiteit gepromoot als een noodzaak voor het leven in de jaren 2020.

Het is duidelijk dat deze poging om de wereld te dwingen digitale identiteitsprogramma’s te accepteren deel uitmaakt van een groter streven naar biometrie, een track-and-trace samenleving, en, uiteindelijk, instrumenten zoals Centrale Bank Digitale Valuta’s.

Lees het hele artikel van Derrick Broze


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Verplichte vaccinatie om het financiële systeem te redden?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
8 maanden geleden

Ik zie dat de schakel hier niet werkt, de video op mijn forum werkt nog wel (zeker de moeite van het kijken waard, als aanvulling op dit bericht).

https://afnv.forumeiros.com/t12-science-technology#191

Laatst bewerkt op 8 maanden geleden door Johan
Dee
Dee
8 maanden geleden

Ja, ik loop al jaren in de woestijn te roepen om zo weinig mogelijk digitale sporen achter te laten op het www, want al die info/data gaat eens tegen ons gebruikt worden. En dat gebeurd nu.
Ik heb een paar simpele regels en aanbevelingen om de datahonger van big tech zo lastig mogelijk te maken.
Doe geen domme dingen en smijt niet je hele hebben en houwe op allerlei social media. Beter is er helemaal van weg te blijven.
Ga weg van google en chrome. Denk eens na over een andere browser of zoekmachine zoals Mozilla met Brave Search als zoekmachine. Mozilla kun je optimaal beveiligen naar wens. Ik zal aansluitend nog een paar beveiliging tips geven.
Denk er eens over om over te stappen naar Linux. Linux is open source, gratis en voor niks als je niet wil doneren. Je kunt, als je windows niet kunt missen, een dualboot maken of zelfs een Linux systeem opstarten vanaf je usb stick om te wennen aan de nieuwe OS.
Verder vind ik een encrypted email service belangrijk. Protonmail is goed. Die bieden ook gratis en betaalde VPN. Ik vind de gratis trouwens best goed. Tutanota of mailfence zijn ook goed. Al moet ik melden dat Tutanota af en toe uit de lucht is.
Verder is een VPN raadzaam, maar niet heilig. En natuurlijk is daar Tor Browser.
Sites waar jij jou online anonimiteit kunt checken zijn:
https://www.vpngids.nl/privacy/anoniem-browsen/browser-lek-test/
https://www.dnsleaktest.com/
https://whatsmyip.com/
Verder, betaal zoveel mogelijk cash en koop in winkels. Niet online.

Pjotr
Pjotr
8 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

https://www.vpngids.nl/api/network-tool/tool/assets/images/006-router copy.svg Provider
CIA TRIAD SECURITY LLC
Sluiten
Je verbinding verloopt via deze internetprovider. Het is mogelijk dat deze provider bijhoudt wat je online doet.

Screenshot at 2022-07-20 00-39-14.png
Pjotr
Pjotr
8 maanden geleden
Antwoord aan  Pjotr

De eigenaar van Tor-browser….

Dee
Dee
8 maanden geleden
Antwoord aan  Pjotr

Ja, het schijnt dat ongeveer 20% van de servers Geheime dienst servers zijn. Dus de kans is groot dat je op een van hun servers beland.
En laten we mekaar niet voor de gek houden. Ik ben wel een nerd, gek op computers, maar juist daarom vind ik het ook SUPER GEVAARLIJKE dingen!

Dee
Dee
8 maanden geleden

De beloofde tips!
Beveiliging (Mozilla) browser:
Ik zet Mozilla hier tussen haakjes omdat Mozilla de meeste mogelijkheden biedt.
Als eerst installeer je natuurlijk een goede add blocker. Ublock origin vind ik goed.
WebRTC uitschakelen is ook geen slecht idee. Websites kunnen via Web Real-Time Communication jou IP ardres achterhalen. Mozilla biedt een extensie. Die met de groene W vind ik goed. Te vinden in ‘settings, Extensions & Themes, en dan zoeken naar: WebRTC.
Privacy Badger voorkomt trackers, en interessant is een User Agent Switcher. Die verteld websites dat jij een windows 10 OS draait en chrome browser, terwijl jij op bijvoorbeeld Ubuntu draait en Firefox gebruikt. Die met dat gele jasje is goed.
HTTPS Everywhere! Installeren, want die laat alle verkeer uitsluitend via https toe.
Dan kun je in privacy & security nog het een en ander aanpassen zoals geschiedenis en cookies wissen bij afsluiten, beveiliging op Strict zetten, “Do not track” op Always zetten.
In “General”, scroll naar beneden naar Network Settings. Click daar op. Scroll naar beneden en zoek naar “Enable DNS over HTTPS en kies daaronder een provider. Ik gebruik die van Cloudflare.
Dan, WebGL iutschakelen. Via WebGL kunnen derden gebruik maken van kwetsbaarheden in de API’s van je videokaart.
Uischakelen gaat zo: Type “about:config” in de zoekbalk. Accepteer het risico. Dan in Search, type WebGL en dan enter. Scroll naar beneden tot je webgl.disabled tegenkomt en zet dat met de pijltjes rechts op de pagina op True. Done! uitgezet!
En bij het installeren van de extencies altij ” Allow in Private Windows” aanvinken. Het is sowieso altijd beter een Private window te openennen in plaats van de normale.
En verder een goede VPN natuurlijk. Encrypted mail en Chat.
(Je kunt ook je eigen VPN bouwen 😉

)
En verder natuurlijk je PC op orde kwa virusscanners, Firewalls, Updates etc.
Sterke wachtwoorden! Da’s ook nog steeds een goeie!

Dee
Dee
8 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

😀