Op dit moment vindt er een radicale verandering plaats in Denemarken, waar het getto wordt afgebroken. Het idee is om de immigranten te spreiden over andere huurwoningen en het daardoor moeilijker te maken voor Deense mensen met een laag inkomen om te ontsnappen aan het multiculturalisme.

Het doel is om in 2030 ‘sociaal gemengde’ gebieden te creëren door middel van sloop, nieuwbouw en strengere regels voor ‘wie er mag wonen’. Het hele liberale pakket van gedwongen integratie dus, meldt Friatider.

Claus Bech-Danielsen, die het project onderzoekt, zegt dat ervaringen uit andere landen die soortgelijke veranderingen hebben doorgevoerd niet aangeven dat het concept een succesverhaal is.

Er is geen eenduidig ​​bewijs dat dit individuen zal helpen, maar het zal zeker nieuwe wijken creëren. Of het de kwetsbare personen helpt, weten we misschien pas over tien jaar. Het is een enorm sociaal huisvestingsexperiment dat in Denemarken van start is gegaan, vertelt hij aan SVT.

Uit een eerder onderzoek blijkt dat blanke mensen verhuizen als het aandeel niet-Europeanen in een woonwijk meer dan vier procent bedraagt, schrijft Hem & Hyra. Deense liberalen zullen daarom niet alleen bezig zijn om de derde wereld te dwingen hun getto’s te verlaten, maar ook om te voorkomen dat Scandinaviërs verhuizen uit de gebieden waar de derde wereld zich zal vestigen.

Velen geloven in plaats daarvan dat het gemakkelijker zou zijn als de derde wereld in de derde wereld zou wonen en Scandinaviërs in Scandinavië, maar dergelijke voorstellen zijn er momenteel niet.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Denemarken gaat nu het hele land onbewoonbaar maken en allochtonen verspreiden – maximaal 30 procent derdewereldbewoners per woonwijk

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
8 maanden geleden

Ja, is in Nederland al langer aan de gang. Plaats hen overal waar het plebs woont zodat zij niet meer kunnen ontsnappen.
Ik heb mijn dorp aan de Duitse grens zien veranderen naar een Turkse maffia enclave. Met zeven! pizzaria’s en donerzaken is het nu gemakkelijker een pakje coke te scoren dan een frikandelletje te scoren.

Yvonne
Yvonne
8 maanden geleden

Oss ,waar je naar een Nederlander moet zoeken!Ben verhuisd naar Zeeland en daar was het rustig.Maar door de opvang van Oekrainers[overigens ook vaak geen prettig volk]en de daartussen geslopen kleurlingen begint het hier gewoon weer opnieuw!Het beleid van ons horrorkabinet moet op de schop:grenzen dicht.Het is wel genoeg geweest denk ik zo!Nieuwe verkiezingen en met spoed een Nexit!

Vilseledd
Vilseledd
7 maanden geleden

Valt onder het hele land ook Groenland en is de verdeling naar oppervlakte?