Begrafenisondernemer John O’Looney (UK) werd gisteren geïnterviewd door Maria Zeee (Australië), waar hij sprak over het feit dat ziekenhuizen baby’s die naar verluidt zijn gestorven na een COVID-vaccin, de meesten prenataal, direct cremeren in plaats van naar een begrafenisondernemer te gaan.

Hij verklaart dat hij in zijn professionele loopbaan als begrafenisondernemer nog nooit zoiets heeft gezien, en dat de enige reden waarom ziekenhuizen dit deden was om te voorkomen dat deze informatie het publiek zou bereiken, meldt Health Impact News.

Mr. O’Looney werd al vroeg in de uitrol van de vaccins een klokkenluider, omdat hij zoveel jonge, voorheen gezonde mensen van begin tot midden 20 had begraven kort nadat ze COVID-19 vaccins hadden gekregen, en zijn balsemer dingen zag in de slagaders van degenen die waren gevaccineerd die hij nog nooit eerder had gezien.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Begrafenisondernemer slaat alarm: “Bijna alle mensen die sterven zijn gevaccineerd”

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pipo
pipo
8 maanden geleden

ik denk dat er nog heel veel is dat we niet mogen weten, anders direkt grote opstand zelfs revolutie