Het financieel-industrieel complex, dat aan de wieg stond van de ongrondwettige CIA, normaliseert al decennia lang de samenleving met hausses en baisses, in de aanloop naar de krach die alle krachs zal beëindigen.

Barrack Hussein Obama, een levenslange communist, opgeleid door terroristen, is letterlijk een CIA creatie. Hij was niets meer dan een Manchurian Candidate, opererend vanuit het Witte Huis, meldt de 2nd Smartest Guy in the World.

Het bouwen van een imperium - The City of London

De sekte die de City of London en haar verlengstuk Wall Street leidt, weet al meer dan een eeuw dat het mondiale financiële systeem dat zij hebben opgezet, altijd onhoudbaar is geweest, en dat de obligatiesupercyclus een volstrekt onhoudbaar facet van de mondiale Ponzi was en nog steeds is. Allemaal met opzet.

Nu de technologieën voor de instelling van het ultieme systeem van angst en controle in de ene wereld crypto CBDC “valuta” als gebonden aan de sociale kredietscore voldoende zijn gerijpt en klaar zijn voor prime-time, maakt het Financieel Industrieel Complex zoals geleid door de centrale bank der centrale banken in de BIS, die wordt geholpen en bijgestaan door het Intelligentie Industrieel Complex, BigPharma, BigTech, VN, WHO, WEF, enzovoort, hun laatste stappen voor de totale overname van de planeet.

Bank voor Internationale Betalingen (BIS) chef spreekt over 'absolute controle' van geld

PSYOP-19 maakte de weg vrij voor armoede, hongersnood, tekorten in de toeleveringsketen, en de huidige PSYOP-HYPERINFLATION-22. Belangrijker nog, de conditionering van steeds meer slaaf-achtig sociaal gedrag met de hersenloze maskering, lockdowns en dodelijke depopulatie slow kill biowapens naleving is ook genormaliseerd.

Massa vormingspsychose in “pandemieën” zal net zo effectief worden gebruikt in de op handen zijnde wereldwijde beurscrash om alle crashes te beëindigen. Dit zat altijd al ingebakken in het draaiboek van de gedragspsychologen. Zij zijn nooit alleen belast geweest met virale uitbraakscenario’s, maar ook met financiële terreur en oorlogsuitbraken; in feite hebben zij hun plan voor één wereldregering zorgvuldig uitgewerkt, zodat er een versterkend effect zou zijn naarmate de verschillende psyops zich ontwikkelen en in elkaar overvloeien.

PSYOP-WW3 zal beperkte nucleaire aanvallen inhouden om angst en naleving te bevorderen. Oorlog zal essentieel zijn om de schuld af te schuiven van zowel BigPharma als het Financieel Industrieel Complex, terwijl de sterfte aan alle oorzaken blijft verergeren met enorme proporties in samenhang met de komende gefabriceerde wereldwijde depressie. Of zo denkt de sekte erover.

De wereldwijde geplande financiële tsunami is net begonnen

PSYOP-POWER-GRID-22 en PSYOP-CYBER-WAR-22 zullen ook gebruikt worden om stroom en internet uit te schakelen om de samenleving verder te destabiliseren. Wanneer de stroom en het internet zijn “hersteld” zal dit worden gebruikt als psychologische belonings conditionering terwijl het technocratische hyper-centralisatie systeem zijn strop om de samenleving aantrekt.

Om beter te begrijpen wat ons te wachten staat, moeten we terugkijken naar hoe dit alles tot stand is gekomen. En we hoeven niet ver terug te kijken in de geschiedenis.

De volgende video legt de basis voor hoe het Financieel Industrieel Complex haar grote diefstal van de planeet orkestreerde in de Grote Financiële Crisis van 2008, die niets meer was dan de generale repetitie voor deze laatste komende “markt” crash. Natuurlijk was het overhevelen van geld en plasma van de schuld-slaaf fiscale muilezels in 2008 buitengewoon winstgevend en gaf de criminelen genoeg tijd om de basis te leggen voor wat op het punt staat te worden losgelaten op ons allen.

Terwijl dit verhaal zich ontwikkelt, zullen we doorgaan met het trekken van parallellen met de huidige laatste wereldwijde coup d’etat om alle coup d’etats te beëindigen.

“Presenting America’s Real Coup d’Etat” is het begin van deze ongeveer 10-delige serie, “Murder of a Rebel Nation” (MORN), die de werkelijke, gedane overname van de V.S. door bedrijfscriminelen meer dan een decennium geleden zal documenteren. Hoewel de bewegende delen en stukken die nodig waren om die staatsgreep te bewerkstelligen al heel lang op hun plaats lagen, was de gebeurtenis die de V.S. onherroepelijk over de verkeerde kant van de gevangenismuur deed kantelen naar de landmassa van volledige criminaliteit de TARP reddingsoperatie in oktober 2008, zoals we in toekomstige afleveringen zullen zien. Een maand na dat keerpunt werd Barack Obama verkozen tot 44ste president van de Verenigde Staten – een louter titulair ambt tegen de tijd dat hij drie maanden later zijn intrek nam in het Witte Huis.

In deze inleidende aflevering gaan we na waarom Obama op de nationale televisie leugens zou vertellen over waarom hij en zijn regering geen grote Wall Street banken of leidinggevenden hadden vervolgd en dat ook nooit zouden doen, ondanks het onbetwiste feit – herhaaldelijk vastgesteld door zijn eigen top wetshandhavers – dat zware criminaliteit heel gewoon, zo niet endemisch was in heel Wall Street in de aanloop naar de wereldwijde financiële crisis.

Het antwoord, zoals we in deze aflevering suggereren en in de komende afleveringen onomstotelijk zullen vaststellen, is dat Wall Street in 2008 een staatsgreep pleegde, die samenviel met de goedkeuring van de reddingsoperatie in het kader van het Troubled Asset Relief Program (TARP), slechts één maand voordat Barack Obama werd verkozen. Voor Wall Street is de vrucht van de staatsgreep – en de vrucht van elke geslaagde staatsgreep – de strafrechtelijke immuniteit, waarvan het bezit door Wall Street tijdens Obama’s eerste termijn ruimschoots werd aangetoond. Voor Barack Obama betekende de staatsgreep dus het volgende: hij was ondergeschikt aan Wall Street, en zijn taak bestond erin Wall Street naar de pijpen te dansen. En dat is precies waar dat beschamende TV optreden over ging. (Dat is inderdaad de taak van elke president sinds de staatsgreep van 2008, al is het aanvechtbaar, zij het zwak, dat niet alle Oval Office-bezetters de memo hebben gekregen).

In latere afleveringen, wanneer we bewezen hebben dat er een staatsgreep plaatsvond – wat per definitie betekent dat de rechtsstaat dood is in de VS – onderzoeken we de machtsstructuur in de VS na de staatsgreep en identificeren we de enkele criminele onderneming die over de rest heerst. Het resultaat zal niemand verbazen die deze zender met enige regelmaat heeft bekeken. Alle afleveringen in de “Moord op een Rebelse Natie” zullen verschijnen in de nieuw gecreëerde MORN playlist.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Kim Dotcom waarschuwt dat dreigende “grote wereldwijde instorting eraan komt”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties