Volgens de Hongaarse premier was het antwoord van de EU aan Moskou een misrekening en heeft het een ernstig averechts effect gehad.

De EU-sancties tegen Rusland waren “een vergissing” en zouden de Europese economie kunnen vernietigen, tenzij Brussel zijn houding wijzigt, zei de Hongaarse premier Viktor Orban vrijdag in een radio-interview, aldus RT.

“Het moment van de waarheid moet komen in Brussel, wanneer de leiders toegeven dat ze een misrekening hebben gemaakt, dat het sanctiebeleid gebaseerd was op verkeerde veronderstellingen en dat het moet worden veranderd,” verklaarde Orban, een uitgesproken criticus van het EU-beleid ten aanzien van Rusland.

Hij zei dat Oekraïne weliswaar hulp nodig heeft, maar dat de leiders van het blok hun strategie ten aanzien van Rusland moeten wijzigen.

Hij voegde eraan toe dat de sancties er niet in zijn geslaagd de Russische economie te destabiliseren en Moskou niet hebben gedwongen de militaire operatie te stoppen. In plaats daarvan hebben ze de economische stabiliteit van de EU zelf grote schade toegebracht.

“De sancties helpen Oekraïne niet, maar zijn wel slecht voor de Europese economie en als het zo doorgaat, zullen ze de Europese economie de das omdoen… Wat we nu zien is ondraaglijk,” verklaarde de Hongaarse leider.

Orban waarschuwde al in mei voor een dreigende recessie in de EU als gevolg van haar anti-Ruslandbeleid, toen hij zei dat de huidige energiecrisis, samen met de renteverhogingen in de VS “gezamenlijk het tijdperk van hoge inflatie hebben ingeluid,” dat “het tijdperk van recessie zal inleiden.”

Twee maanden later lijkt hij echter nog grotere twijfels te hebben over de toekomst van de economie van het blok.

“Aanvankelijk dacht ik dat we onszelf alleen maar in de voet hadden geschoten [met anti-Rusland sancties], maar nu is het duidelijk dat de Europese economie zichzelf in de longen heeft geschoten, en het is happen naar lucht,” waarschuwde Orban.


Orban is nog mild. Het is een headshot en het is het einde van het Westen zoals we het nu kennen.

Het zal ons met een hoop ellende opzadelen, hyperinflatie, voedsel- en brandstoftekorten. Dat is geen prettig vooruitzicht, maar het is ook een kans om het juk van de dictatuur waar we al zo lang onder gebukt gaan van ons te werpen.

De huidige generatie ‘leiders’, die stuk voor stuk pedofiele acteurs en marionetten zijn, zelfingenomen typetjes, gaat dit niet overleven.

Niet een van onze ‘leiders’; Rutte, Jetten, Paternotte, Sjoerdsma, Macron, Trudeau, of de Nieuw-Zeelandse crackhoer Ardern, zou zich op de kleuterschool in een zandbakgevecht staande gehouden hebben. Het waren nooit alfa-mannetjes of vrouwtjes, geboren leiders. Het zijn stuk voor stuk losers die zich omhooggelikt hebben door zich keurig aan de partijdiscipline te houden, en de juiste sociaal wenselijke antwoorden na te papegaaien op het juiste moment.

Tijd dat ze vallen. Diep en hard.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Verpletterende overwinning Orban in Hongarije – Sofie in ’t Veld ZIEDEND

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Doordenker-2
Doordenker-2
8 maanden geleden

Het zullen niet de politici zijn die de sancties tegen Rusland uitgevaardigd hebben, die hun gas- en elektriciteitsrekening niet meer zullen kunnen betalen maar de gewone burgers (en bedrijven).
Nu ja, het domme kiesvee mag niet klagen, het blijft gewoon verder stemmen voor deze politici en krijgt dus wat het verdient.

pipo
pipo
8 maanden geleden

onze politiekers hebben er alles voor gedaan om hun dikbetaalde loon te kunnen opstrijken ,nu zien ze een kans om dat te vertienvoudigen of zelfs 100x ze laten zich omkopen.
enkelen zijn rechtvaardig en die fier zijn om in het welzijn van hun volk zoals Orban , Poetin.
al de rest zijn op geld belust en bedriegen hun eigen volk