Frans Timmermans is nu een paar jaar de tweede man en klimaat-tsaar van de EU. Ik moet eerlijk toegeven dat hij in die hoedanigheid grootse dingen heeft bereikt die zonder een man van het kaliber van Frans Timmermans onmogelijk geweest zouden zijn.

In plaats van plastic rietjes hebben we nu papieren rietjes, die verpakt zijn in … plastic.

Doe het hem maar eens na.

Er zijn wel meer dingen die jij en ik hem niet nadoen. Zoals even achteloos 220 lijken vertrappen om je klimaatleugens te verspreiden.

Een jaar geleden kwamen meer dan 220 mensen om bij verwoestende overstromingen in Duitsland en België (dat we met enig geluk gaan heroveren in de komende Wereldoorlog). Zij waren niet de eerste noch de laatste slachtoffers van de klimaatcrisis, zei Timmermans gisteren in een tweet.

Ons beleid moet voorbereid zijn op extremer weer. En elk jaar zouden we op een dag de levens moeten herdenken die al verloren zijn gegaan door deze crisis.

Het is van A tot Z gelogen.

Ik heb er vorig jaar meerdere artikelen aan besteed en zowel in Duitsland als in België waren de overstromingen te wijten aan menselijk falen en waren makkelijk te voorkomen geweest. Dat maakt het niet minder triest, maar het is ronduit schandalig dat Timmermans hier de vermijdbare dood van 220 mensen gebruikt om zijn agenda door te drijven.

Waar het in het kort op neerkomt is dat er al wekenlang zware regenval aangekondigd werd, maar dat er verzuimd is om stroomopwaarts de stuwmeren op tijd te legen, zodat die als opvang hadden kunnen dienen. Tot overmaat van ramp zijn die vervolgens in zowel Duitsland als België in één keer helemaal opengegooid toen ze dreigden te overstromen, waardoor de stroomafwaartse rampen veroorzaakt zijn.

Dit is waarschijnlijk het artikel dat het het duidelijkste uitlegde:

De grote overstromingsramp in Duitsland eiste honderden levens. Er worden nog steeds mensen vermist. Duizenden inwoners zijn al hun bezittingen kwijt en vechten om te overleven. Tegelijkertijd blijkt dat politici vooraf gewaarschuwd waren – en niet handelden. De vraag naar de verantwoordelijkheid dringt zich dus steeds meer op. Maar de mainstream media proberen in plaats daarvan “klimaatverandering” de schuld te geven van de ramp in plaats van het optreden van regeringen in twijfel te trekken.

  • Waarschuwing werd 4 dagen voor ramp gegeven – Britse onderzoeker spreekt van systeemfalen
  • Duitse regering beschikt sinds 2012 over rapport over overstromingsbescherming
  • Geld van de hoogwater-hulpfondsen dat niet werd uitgegeven, werd gebruikt om vluchtelingen te helpen
  • In 2019 is een bedrag van 23,1 miljard euro gebruikt voor vluchtelingenhulp – tussen 2016 en 2019 is in totaal 87,3 miljard euro gebruikt
  • € 300,- noodhulp voor slachtoffers overstromingen

Bewoners en vrijwilligers worden in de steek gelaten door politiek

Waarom waren de dammen, de zogenaamde waterreservoirs, vol? Waarom werd het water niet op tijd vrijgelaten? Volgens de bewoners waren de zogenaamde stuwmeren al dagen eerder tot de rand toe gevuld, meldt Wochenblick. Maar als, zoals gemeld, de Duitse autoriteiten 4 dagen voor de ramp tijdig waren gewaarschuwd, zelfs vanuit het buitenland, waarom is het water dan niet op tijd en op gecontroleerde wijze vrijgelaten?

Engelse hydroloog spreekt van monumentaal systeemfalen

Het bewijs is nu bijna overweldigend dat honderden levens zijn opgeofferd aan een opzettelijk falend beleid. In Engeland sprak de Britse onderzoekster en hydroloog Hannah Cloke zich uit. Zij sprak van een “monumentale systematische fout“. Volgens haar had het overstromingswaarschuwingssysteem EFAS, dat zij heeft helpen ontwikkelen, reeds op 10 juli alarm geslagen. Al die gebieden waarvoor de overstroming het gevaarlijkst werd geacht, waren nauwkeurig doorgegeven. Deze gegevens waren beschikbaar voor de Duitse regering. De waarschuwingen hebben de mensen op het terrein echter niet bereikt.

Rampenfonds geplunderd: 83 miljard voor vluchtelingen - Overstromingsslachtoffers krijgen slechts 300 euro!

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Watersnoodramp: Merkel was dagen van tevoren gewaarschuwd en liet meer dan 150 Duitsers verdrinken

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henkie
Henkie
8 maanden geleden

Timmerfranzzzzz is een zwaar geschifte narcistische idioot.
Trouwens, deze “overstroming” is georganiseerd d.m.v. HAARP in Tsjechie, men kon duidelijk op filmpjes zien waar het ontstaan is en het verloop/richting van de wolken. Dit alles om de klimaatleugen te kunnen blijven verkondigen door frau narcist wef-adept merkel.
Wat te denken van hitte/droogte in Italie en Spanje, daar wordt ook gebruik gemaakt van HAARP

Johan
Johan
8 maanden geleden

(Als toevoeging een al wat ouder bericht dat ik het blad hier niet wil onthouden)

Frans Timmermans, de sloper van Europa.

Frans Timmermans wil een Europese Unie, maar hij heeft alles gedaan dat ideaal te weerstreven. Hij heeft te beginnen met zijn leugen over de gevonden en zogenaamd door Russische separatisten weggegooide knuffeldieren, gevonden bij het wrak van de MH-17, de neerstorting ervan Rusland en haar regering verweten., ten overstaan van de Verenigde Naties. Tegen dit Europese land heeft hij de F-35 bommenwerper met nucleaire capaciteiten door zijn PvdA, de regering en het parlement naar de NAVO gevlogen. Maar nog erger, hij bejubelt de multikulti maatschappij, roemt Rotterdam als bewijs van het succes ervan (Sic!), verzwijgt de gevaren van de mohammedaanse demografische veroveringstrategie en de onverenigbaarheid van de koranische, hadithisch, sharia-beklonken normen, waarden en levensstijl met die van de Europeanen. Zie hierover mijn video-gesprek met wijlen Guillaume Faye en de aan hem gewijde necrologieën op de thuispagina hieronder. Hij is de grote promotor EN ONTKENNER van het gigantische volksvervangingsproject, waardoor Europese volken bij gebrek aan natalistisch beleid ter schraging van op zijn minst hun vervangvruchtbaarheid d.m.v. massa-immigratie uit AFRIKA EN HET MIDDEN-OOSTEN worden gedecimeerd. Met de ondergang van de Europese volken zal ook de Europese beschaving verdwijnen. Timmermans heeft Europa’s doodkist getimmerd.

http://alfredvierling.com/?p=5222

Johan
Johan
8 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Dissident, juist hierbij een recent stuk over in opdracht van wie hij “werkt” (zeer zeker de moeite van het lezen waard, waarin ook deze idioot benoemd word), overigens zou dit stuk niet misstaan hier op het blad.

Joodse NGO’s en de “vluchtelingencrisis” in Europa
https://denaaktekeizer.org/2022/07/15/joodse-ngos-en-de-vluchtelingencrisis-in-europa/

Armand
Armand
8 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Ik ben Rotterdammer van net na de oorlog, deze speknek snapt er geen klote van. Totaal de realiteit kwijt. Laat Timmermans in een wijk in Rotterdam Zuid komen wonen met zijn vette reet.

Niets met racisme te maken of discriminatie, maar dat globalistische multiculti is totaal doorgeslagen en werkt niet. Mijn afkomst bestaat uit verschillende culturen, de Surinaamse, Nederlandse en meerdere in het voorgeslacht. Maar wel een Nederlander die van zijn land houdt en ziet dat alles steeds verder doorslaat.

Maar allang niets meer met onze politieke (globalistische klimaat).

Het is bijna een vloek om van je eigen land te houden en enige trots te hebben op jou nationale identiteit.

Er is ook niets mis met tongen en talen, eigen cultuur en met landen en landsgrenzen.

Hij heeft het ook over witte christenen, christen zijn is niet gebonden aan kleur en land. Een echte wedergeboren christen is niet bang, heeft uiteraard wel een mening. Lijkt wel of deze Timmermans stookt tussen rassen en kleur.

Daarbij kun je Nederland allang geen christen natie meer noemen, reeds lange tijd terug ontzuild. Hij heeft het waarschijnlijk over naamchristenen.

Jan
Jan
8 maanden geleden

Ik ben en blijf groot voorstander van de doodstraf voor dit soort idioten. Geen enkele toegevoegde waarde voor de menselijke diersoort. Waar andere diersoorten alles doen om voort te bestaan doen dit soort ‘mensen’ niks anders dat het voortbestaan van het eigen ras te ondermijnen. De mensheid moet eens leren om zijn eigen troep op te ruimen, te beginnen met misbaksels als timmerfrans.

Andre
Andre
8 maanden geleden
Antwoord aan  Jan

Jan ik zie Timmermans niet echt als de onze hoor.

jef
jef
8 maanden geleden
Antwoord aan  Jan

ben van hetzelfde gedacht

Jan
Jan
8 maanden geleden

En als je weet wat deze weggepromoveerde PVDA r@t verdiend dan ga je helemaal over je nek.

Jan
Jan
8 maanden geleden

Daar in dat brusselse slangenhol zorgen ze uitstekend voor zichzelf. Lodewijk de XVI was er niets bij vergeleken.

Armand
Armand
8 maanden geleden

Deze corpulente ambitieuze, opportunistische, baantjesjagende bruinwerker en zakkenvullende narcistische beroepspolitici gaat idd over lijken.