Ik weet niet wat ik van Vucic moet denken. Bij zijn aantreden als president in mei van dit jaar beloofde hij het Balkanland op het pad van het EU-lidmaatschap te houden en liet doorschemeren dat een nieuwe regering zou kunnen overwegen zich aan te sluiten bij de westerse sancties tegen Rusland in verband met de oorlog in Oekraïne.

Hoewel Servië voor drie VN-resoluties heeft gestemd waarin de Russische invasie in Oekraïne wordt veroordeeld, is het nog steeds een van de weinige Europese landen – waaronder Belarus en Bosnië – die zich niet hebben aangesloten bij de sancties tegen Moskou. Als hij echt werk wil maken van dat EU-lidmaatschap zou hij zich wel bij die sancties hebben aangesloten lijkt me.

Maar hij verdient veel lof omdat hij het eerste staatshoofd is dat in het openbaar zegt wat er aan de hand: De Derde Wereldoorlog is al begonnen.

Dat de VS het Oekraïense leger financiert om tegen Rusland te vechten, betekent dat de VS in oorlog is met Rusland. En elk land op aarde kiest partij tussen Team Amerika en Team China. Het zijn de Amerikanen en de door hun bezette koloniën tegen de vrije wereld.

Het eerste team weigert in te zien dat het al verloren heeft voor de Wereldoorlog goed en wel begonnen is en heeft de bedoeling de wereld zoveel mogelijk schade te doen voor het dat toe moet geven.

RT:

Het Oekraïne-conflict is in feite al een wereldoorlog, aangezien het Westen tegen Rusland vecht via zijn proxies in Kiev, zei de Servische president Aleksandar Vucic woensdag tegen lokale media.

“We moeten begrijpen dat te midden van de wereldoorlog – want alle praatjes dat het een regionale of een lokale oorlog is, moeten worden geschrapt – de hele westerse wereld via de Oekraïners tegen Rusland vecht. Het is een wereldwijd conflict,” zei hij in een interview met Pink TV.

Als we eerlijk zijn, voegen we er ook aan toe dat China het mogelijk maakt dat Rusland zijn economie kan behouden. Dus het is het hele Westen tegen het hele Oosten.

De president zei dat de voortdurende wereldwijde oorlog hem de meeste zorgen baart, en volgens hem zal die alleen maar erger worden. Hij voegde er ook aan toe dat het conflict in Oekraïne zijn tol eist op de Balkan, en herhaalde dat Servië zijn best zal doen om de vrede in de regio te bewaren.

Waarom zou je dat willen doen als het een Wereldoorlog is. Een Wereldoorlog is een mooie tijd om wat oude rekeningen te vereffenen. Pak Kosovo terug dat de Yanks van jullie af hebben gepakt om er een legerkamp te vestigen en er een drugsdoorvoerhaven voor de CIA van te maken. De VS hebben nu wel wat anders te doen, dit is je kans. En waarom zou je stoppen bij Kosovo. Ben je 1389 vergeten? Dat Turkse bruggenhoofd Albanië hoort ook niet echt in Europa.

Bovendien denkt Vucic dat president Vladimir Poetin, nadat Rusland wat meer terrein heeft gewonnen in Oost-Oekraïne, het Westen zal benaderen met een bepaald “voorstel”.

“Ik weet wat ons te wachten staat. Zodra Vladimir Poetin zijn werk in Seversk, Bakhmut en Soledar heeft gedaan, nadat hij de tweede lijn Slaviansk-Kramatorsk-Avdeevka heeft bereikt, zal hij met een voorstel komen. En als zij [het Westen] het niet aanvaarden, – en dat zullen ze niet – dan zal de hel losbreken,” voorspelde hij, zonder details te geven over het initiatief dat hij zou nemen.

De Servische president herinnerde er ook aan dat zijn natie nauwe betrekkingen onderhoudt met Rusland en China, en voegde eraan toe dat het voeren van een dergelijk beleid voor Belgrado op dit ogenblik niet gemakkelijk is.

De opmerkingen van Vucic komen nadat de Servische minister van Binnenlandse Zaken, Aleksandar Vulin, begin juli had gezegd dat het Westen Belgrado zijn excuses moest aanbieden voor de bombardementen van 1999, in plaats van Belgrado te dwingen een “NAVO-voetknecht” te worden in het conflict met Rusland.

Niemand heeft ooit gezegd dat het leven er is om gemakkelijk te zijn. Dat zijn woke sprookjes van soja-vretende hippies. Het leven is lijden tot je sterft, dat is altijd zo geweest.

De grote vraag is natuurlijk wat onze sterke man, Mark Rutte, zal doen als hij beseft dat het een Wereldoorlog is en dat het nu ieder voor zich is. Zal hij onze marine opdracht geven de Westerschelde af te sluiten om Antwerpen tot overgave te dwingen, terwijl hij onze infanterie via Brussel op laat marcheren om Rijsel, wat die verraderlijke Fransozen omgedoopt hebben tot Lille, en Duinkerken te heroveren?

Het is nu of nooit. Voor God en Vaderland!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Russische analist: “De derde wereldoorlog is al uitgebroken”

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties