Opgericht in het begin van de jaren ’70 door de Duitse econoom en sociaal ingenieur Klaus Schwab, heeft het Wereld Economisch Forum zich ontpopt als het hoofd van de slang van de liberale wereldorde, nu bestaande uit 1.000 machtige lid-bedrijven en mondiale elites die jaarlijks bijeenkomen in Davos, Zwitserland om hun dystopische plannen voor “mondiaal herontwerp” te bespreken.

Een opsomming van de partnerorganisaties en politieke bondgenoten van het WEF zou uren in beslag nemen. Dus hier is een korte samenvatting. Bijna elke linkse politieke leider, zeer invloedrijke corporatie, bedrijf, en instelling maakt deel uit van het WEF.

Ontmaskerd: Klaus Schwabs School voor Covid Dictators, Plan voor de Great Reset (Videos)

Het WEF deelt voortdurend griezelige en dystopische berichten die een “one size fits all” toekomst promoten als we ons allemaal maar conformeren aan hun globalistische idealen. Er is echter één probleem. De toekomst die zij promoten is een visie van de hel. Feit is dat ze gewone mensen haten en dat ze willen dat we weggaan, meldt NewsPunch.

Jeff Bezos zegt dat hij niet zal toestaan dat mensen op Aarde blijven, hij zal de planeet veranderen in een natuurreservaat

Hoe kan anders de menselijke ellende worden verklaard die zij bevorderen in naam van de redding van de aarde? Vergis u niet, Klaus Schwab en de elites zullen niet gelukkig zijn tot we allemaal insecten en eten en uit het riool drinken.

Bill Gates drinkt en ruikt poep - Waarom is de miljardair geobsedeerd met het consumeren van menselijke uitwerpselen?

En dat is geen overdrijving. Het Economisch Wereldforum heeft ontelbare video’s en artikels gewijd aan het promoten van insecten. Vergis je niet, ze zijn wanhopig om vlees van ons af te pakken en ons te dwingen te leven op insecten en ongedierte.

Great Reset: Het World Economic Forum vertelt het publiek om te beginnen met het eten van onkruid, insecten en rioolwater

Ben je er nog niet van overtuigd dat je op insecten en kevers wilt kauwen? Nou, maak je geen zorgen, het World Economic Forum is nog niet klaar met je te overtuigen. Vorige week hebben ze de Joodse Hollywood-ster Nicole Kidman ingehuurd om hun favoriete zaak te promoten.

Als dat je eetlust niet heeft opgewekt, wacht dan maar, er is meer. Volgens het World Ecnomic Forum, zult u binnenkort genieten van wat onkruid met uw insecten. Eet smakelijk?

De wereldbazen zullen pas echt gelukkig zijn als wij ons ellendig voelen. Weet je nog dat ze ons vertelden dat we niets zouden bezitten en gelukkig zouden zijn? Sindsdien hebben ze “en je zult gelukkig zijn” uit het verhaal gehaald. Dat klopt, volgens het World Economic Forum, moet je niet eens durven dromen over gelukkig zijn in de toekomst.

En denk er zelfs niet aan om je afkeuring te uiten. Als de elites hebben gesproken, is het denken al gedaan. Tenminste, dat is de wereld die ze proberen te creëren. Kijk maar eens naar deze buitengewone video uit Davos dit jaar, waar een van Klaus Schwab’s dystopische dienstmaagden aankondigt dat het tijd is voor een “herijking” van de vrije meningsuiting.

Volgens Klaus Schwab en zijn volgelingen zijn er gewoon te veel plebs die niet niets willen bezitten, insecten en onkruid willen eten, en hun ellende willen aanvaarden.

Als je denkt dat het afschaffen van vrije meningsuiting al duister is, dan zijn we nog niet aan de oppervlakte. Het Wereld Economisch Forum is van plan om u te controleren met geluidsgolven. Als dat vergezocht klinkt… Nou, ze hebben er zelf over opgeschept.

Doe geen moeite om op de link te klikken, het WEF heeft de link van hun website geschrapt. Dat doen ze wel vaker als hun dystopische plannen te veel tegenwerking krijgen en zelfs de normies zich beginnen te realiseren dat Klaus Scwhab de definitie is van een Bond-schurk.

Het Economisch Wereldforum spreekt over Mind Control met behulp van geluidsgolven

Het is echter te laat voor hen om deze video te verwijderen. Pfizer CEO Albert Bourla verscheen in Davos en schepte op over een “elektronische pil” die een biologische microchip bevat die een signaal uitzendt op het moment dat je de pil inneemt.

Wacht even, was dit niet ooit een “samenzweringstheorie”? We kunnen dit nu scharen onder samenzweringsfeiten.

De media proberen ons ervan te overtuigen dat het Wereld Economisch Forum een goedaardig instituut is dat de wereld beter wil maken.

Klaus Schwab denkt dat hij het recht heeft om “de wereld opnieuw te verbeelden en te tekenen”.

Complottheorie komt uit - De CEO van Pfizer, Albert Bourla, praat over een elektronische pil die een biologische microchip bevat

Maar dit is geen wereld waarin iemand zou willen leven. Klaus Schwabs linkse autoritaire dystopie moet koste wat het kost worden afgewend.

Klaus Schwab, die voor één keer een greintje zelfbewustzijn aan de dag legt, heeft onlangs gezegd dat de mondiale elites zich moeten voorbereiden op een “bozere wereld“.

Dat klopt, Klaus. Wij zijn boos. En we zullen niet toestaan dat u onze toekomst” herdefinieert en hertekent “.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Schwab bevestigt complottheorie – We krijgen allemaal een chip in onze hersenen (Video)

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
8 maanden geleden

Alles en iedereen die zich met het WEF inlaat moet rekening houden met een volkswoede die groter zal zijn dan wat zich ooit in de geschiedenis heeft afgetekend.

De guillotine is echt het minimum waar dit tuig rekening mee moet houden en dit zal binnen niet al te lange tijd gaan gebeuren.

De wereldbevolking opzettelijk met vergif injecteren heeft nu eenmaal gevolgen…👿