Kijk, zó moet het. Boeren moeten van hun land af om ruimte te maken voor deze nutteloze omvolkers van de overheid, die namens internationale organisaties een steeds openlijker oorlog voert tegen het Nederlandse volk.

In Utrecht waar WEF-lid Sharon Dijksma, die 4.4 miljoen doneerde aan de corrupte Clintons, burgemeester is, gaan alle sociale huurwoningen nu naar ‘asielzoekers’. Je moet al in een isolatieruimte in een gesloten inrichting wonen om níet te begrijpen dat dit een totale uitroeiingsoorlog is tegen het Nederlandse volk, en alle andere blanke volkeren.

Eerst werd er een distributiecentrum geblokkeerd. Ik heb hier in de Randstad nog geen lege supermarkt gezien dus echt effectief is het allemaal nog niet. Om indruk te maken zal er echt een tandje bij moeten, en voor mijn voedselvoorraad uitgeput is zijn we toch minstens een paar maanden verder.

En even later vertrok men naar het AZC, omdat “we in eigen land niet meer welkom zijn”.

Honger ze uit tot ze oprotten zou ik zeggen. Als de overheid weigert haar taken uit te voeren is het tijd dat het volk dat zelf doet.

Ik had er al een paar dagen niks meer over gemeld, maar de protesten gaan natuurlijk, gelukkig, nog wel door. Alleen heb ik niet de indruk dat de vijandige bestuurskaste ook maar het minst onder de indruk is. Net als met zoveel dossiers is de tactiek van Rutte om simpelweg te wachten tot de storm over is. Hij weet ook dat de boeren op een dag weer hun koeien moeten melken en moeten oogsten en dat ze dan naar huis gaan. De hele Tweede Verraadkamer is 6 weken op vakantie. Dit jaar niet naar Sri Lanka. Wat dat betreft hebben de boeren een slechte timing.

Een eigen waterkanon. Leuk, maar wat denk je dat de reactie van de politie zal zijn als je dat daadwerkelijk inzet, en wat gaat jouw reactie dán zijn?

Niet een protestfilmpje, maar wel heel mooi gemaakt.

Dalfsen.

Grote problemen op komst – All wars are bankers wars

Ik neem aan dat de hele ruime meerderheid van de Nederlandse boeren bij de RABObank zit, omdat die bank voortgekomen is uit de vroegere Boerenleenbank. Anti-boeren activisten op twitter beweren steeds dat alle boeren miljonairs zijn, en een aantal zullen dat wel zijn, maar de meesten zitten vastgeketend aan bankleningen. Hun ‘bezit’ is slechts onderpand voor de bank.

Alle grote banken zitten bij het WEF, en het WEF heeft als doel ons dood te hongeren. Bovendien kan DE Bank heel veel geld verdienen met boerengrond. Het onderpand voor DE bank, landbouwgrond, is (relatief) weinig waard als er geen (woning)bouwbestemming op zit. Als de boer van zijn grond verjaagt wordt, of tot faillissement gedwongen wordt, vervalt de grond aan DE bank.

De vijandige overheid die elk jaar een middelgrote stad aan Afrikanen importeert in het kader van het Kalergi-plan heeft behoefte aan bouwgrond. Als het bestemmingsplan gewijzigd wordt, en daar kan je donder op zeggen, nadat DE bank de grond verworven heeft, ver-veertig-voudigd de waarde van die grond, of meer.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Great Reset kabinet slacht de boeren en veroorzaakt een sociaal economische ramp

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Feniks
Feniks
2 maanden geleden

Beste boeren, STOP met het leveren van voedselproducten aan de elite, laten we hen uithongeren i.p.v. omgekeerd.

pipo
pipo
2 maanden geleden

de boer zijn land afnemen om huizen voor migranten te bouwen.
hoe gaat men die migranten dan voeden , zonder de boer is er voedsel tekort.