Volgens het WEF ging alles geweldig in Sri Lanka, maar wat zien we vier jaar later: faillissement, inflatie, wanbetaling, tekorten aan voedsel, tekorten aan grondstoffen, tekorten aan brandstof, en geweld in de straten.

De premier van Sri Lanka heeft de noodtoestand afgekondigd nadat president Rajapaksa en zijn vrouw naar de Malediven waren gevlucht, enkele uren voordat hij zou aftreden. Het land wordt geconfronteerd met de ergste economische crisis sinds het op 4 februari 1948 onafhankelijk werd van de Britten, meldt RAIR.

Voor de economische wereldelite was Sri Lanka de parel van Azië, legt Glenn Beck uit. In 2018 prees The World Economic Forum het land in een artikel met de titel: This is how I will make Sri Lanka rich by 2025. Het is niet verrassend dat het artikel ook stilletjes is verwijderd. Net zoals ze hun lof over en connectie met Vladimir Poetin hebben verwijderd:

“Dat was vier jaar geleden, en nu zijn ze failliet,” legt Beck uit. “Dus wat is er gebeurd?

Nou, de gebruikelijke onzin die we horen van de opperheren in Davos… Sri Lanka zou zich concentreren op een sociale economie, miljoenen uitgeven aan de transformatie naar een nieuw soort kapitalisme. Ze zouden dubbel inzetten op groene energie, klinkt dat bekend in de oren?”

Wat dacht je van deze Sri Lankaanse verlaging van de belastingen, maar ook niet bezuinigen. In feite, om de grote reset van hun economie te voeden, begonnen ze geld te drukken op ongekende niveaus. Omdat ze een groene economie hadden, moesten ze gewoon geld uitgeven.

En omdat alles groen werd, gooiden ze hun landbouw en landbouwproductie overhoop. Klinkt dit iemand bekend in de oren? Alles moest biologisch zijn, en alles moest volgens nieuwe regels verbouwd worden.

Volgens het Economisch Wereldforum was alles in orde, maar wat zien we vier jaar later: faillissement, inflatie, wanbetaling, tekorten aan voedsel, tekorten aan grondstoffen, tekorten aan brandstof, en geweld in de straten.

En nu hun land aan het instorten is, zijn de organisaties die hen steunden en hen in die richting duwden – de organisaties die deze “transformatie” duwden en steunden, waaronder het IMF (Internationaal Monetair Fonds) en het Economisch Wereldforum, gewoon weggelopen.

Beck waarschuwt iedereen om te onthouden wat de Globalisten deden met Sri Lanka. “De volgende keer dat je Klaus Schwab hoort zeggen dat het nu tijd is voor een Grote Reset. Telkens als je hem dat hoort zeggen, telkens als je hoort over Build Back Better, telkens als je hoort over onze landbouwindustrie die groen moet worden, telkens als je hoort over hoe Rusland de gasprijzen veroorzaakt, wil ik dat je denkt aan Sri Lanka.”

Great Reset - Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Kleurenrevolutie in Sri Lanka

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
6 maanden geleden

Dus binnenkort gaan we honger lijden omdat wij solidair zijn mer Sri Lanka zoals wij komende winter in de kou zitten omdat wij solidair zijn met Ukraine?
Lekker deugen met zijn allen! 😀

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Met al die high-tech waanzin en “transhumanisme” uit Davos, verliezen de mensen hun contact met de realiteit.

Als de regering de eigen landbouwsector de nek omdraait, stort de samenleving in, zo simpel is dat.