Jim Smith (foto boven) - die tegelijkertijd bestuurslid van Pfizer en CEO van Reuters lijkt te zijn - is bestuurslid van het anticorruptie-initiatief van het World Economic Forum.

Smiths leidende rol bij het Partnering Against Corruption Initiative van het World Economic Forum (WEF) volgt op controverse over zijn functie bij de farmaceutische reus en de mainstream media, die vaak over Pfizer berichten. Reuters heeft tienduizenden artikelen gepubliceerd over Pfizer of waarin Pfizer wordt genoemd, maar in de artikelen wordt nooit vermeld dat Smith banden heeft met een van beide entiteiten, meldt Natalie Winters.

Smith is lid van de raad van bestuur van het Partnering Against Corruption Initiative van het WEF, dat de “leidende stem van het bedrijfsleven op het gebied van corruptiebestrijding en transparantie” wordt genoemd.

“Het is een van de sterkste brancheoverstijgende samenwerkingsverbanden van het forum en creëert een zeer zichtbaar, agendasettend platform door samen te werken met bedrijfsleiders, internationale organisaties en regeringen om corruptie, transparantie en risico’s van opkomende markten aan te pakken”, aldus een samenvatting van het WEF.

In deze rol heeft Smith artikelen bijgedragen aan de WEF-website, waaronder een stuk uit 2017: “Corruption and the Erosion of Trust.”

“De gemeenschappelijke strijd tegen corruptie gaat veel verder dan alleen maar naleving. Problematischer is het diepe en steeds groter wordende gebrek aan vertrouwen tussen instellingen en individuen,” begint Smith, voordat hij betreurt dat het publiek zijn vertrouwen in de belangrijkste mediakanalen heeft verloren:

“De wijdverspreide perceptie dat instellingen – zowel publieke als private – niet handelen in het belang van de mensen die zij dienen, is doorgedrongen in het denken van gemeenschappen over de hele wereld. Nieuwsorganisaties, die van oudsher fungeren als waakhond voor regeringen en bedrijfsleiders, worden door het publiek minder vertrouwd dan ooit tevoren.”

“Het vertrouwen van het publiek is aangetast door een concentratie op kortetermijnprioriteiten en winstbejag, aangedreven door verkiezingspolitiek of kwartaalresultaten die kinderen maar al te vaak slechter af laten zijn dan hun ouders,” aldus Smith.

Het artikel komt echter op een moment dat de Federal Drug Administration en Pfizer proberen de vrijgave van documenten over de werkzaamheid van hun COVID-19-vaccin te vertragen.

Het WEF is ervan beschuldigd COVID-19 te misbruiken om zijn “Great Reset” agenda te bevorderen om zijn radicale agenda van het afschaffen van privé-eigendom te bevorderen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat Covid-19 vaccinatie zal leiden tot ontvolking

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties