De oorlog tegen Rusland leidt tot het gewenste resultaat. Wat met de covid-hoax niet gelukt is, lukt wel met de Derde Wereldoorlog, zoals ik voorspeld had.

De Coronahoax loopt ten einde - De elite beseft dat een oorlog hun doelen beter dient

De totale economische ineenstorting was altijd het doel van de Grote Reset, het was alleen niet de bedoeling dat Rusland en China en de rest van de wereld, die zich rap bij hen aansluit, niet mee zouden doen met de totale vernietiging van alles, wat de globalisten Build Back Better noemen.

Klaus Schwab, geen nazi zoals gestoorde boemers niet ophouden te beweren – de man heeft een borstbeeld van Lenin in zijn boekenkast en pleit ervoor dat niemand nog iets bezit, communisme op steroïden – dacht dat hij Poetin en Xi ook in zijn zak had.

Dat bleek een misrekening. Hij noemde Poetin als een van de Young Global Leaders, maar inmiddels is de pagina over Poetin verwijderd van de website van het WEF. Bij de laatste bijeenkomst van het WEF in Davos was er geen Russische afvaardiging en de Chinese delegatie stond kwaad op en verliet de zaal. De grote reset is mislukt als globaal project en wordt nu beperkt tot het in slavernij voeren van de Europese bevolking. Onze ‘leiders’ blijven immers onverminderd toegewijd. Dat het Nederlandse kabinet een WEF-kabinet is behoeft geen uitleg.

Na Canada heeft Nederland het meest WEF-FE kabinet ter wereld waarschijnlijk.

Poetin: Gaan de Europeanen terug naar de middeleeuwen en houtvuurtjes stoken?

Nordstream 2 is niet in werking genomen omdat de VS hun protectoraat Duitsland dat verboden hebben. En de slaafse Duitsers zijn zo dom geweest om een turbine die noodzakelijk is voor Nordstream 1 op te sturen naar Canada voor onderhoud. Sindsdien houdt Canada dat ding vast, omdat die zich aan de sancties van hun Amerikaanse meester moeten houden, en staat Nordstream 1 dus ook uit.

De VS zijn niet onze vrienden, ze zien Europa als een concurrent die ze uit moeten schakelen en dat hebben ze met succes gedaan. En ze hebben er geen enkele moeite mee als we verhongeren en doodvriezen.

The Guardian:

Duitsland zet zich schrap voor een mogelijk permanente onderbreking van de stroom Russisch gas vanaf maandag, wanneer onderhoudswerkzaamheden beginnen aan de Nord Stream 1-pijpleiding die de brandstof via de Oostzee naar Europa’s grootste economie brengt.

De werkzaamheden aan de 1220 km lange pijpleiding worden jaarlijks uitgevoerd en vereisen dat de gaskranen gedurende 10 tot 14 dagen worden gesloten. Maar nooit eerder in de decennialange geschiedenis van de pijpleiding heeft Duitsland zich serieus afgevraagd of de stroom weer op gang zal komen.

Robert Habeck, de Duitse minister van Economie, heeft er niet voor teruggeschrokken de bezorgdheid van de regering aan de orde te stellen. Op zaterdag sprak hij over het “nachtmerriescenario” dat zich zou kunnen voordoen.

Waarom zou hij dat toegeven?

En waarom is hij een oorlog begonnen met een land dat in de eerste plaats in staat is een nachtmerriescenario te veroorzaken?

Het is een retorische vraag. Omdat Duitsland door de Yanks bezet gebied is. En niet alleen Duitsland maar heel Europa. Als we niet volledig ten onder willen gaan moeten we elke Yank van ons grondgebied verwijderen. Elke Expat, elke Ambassadeur, elke Amerikaan! Weg er mee!

“Alles is mogelijk, alles kan gebeuren,” vertelde Habeck aan de omroep Deutschlandfunk. “Het kan zijn dat het gas weer stroomt, misschien wel meer dan voorheen. Het kan ook zo zijn dat er niets komt.

We moeten ons eerlijk voorbereiden op het ergste scenario en ons best doen om de situatie het hoofd te bieden.”

In heel Duitsland worden in hoog tempo noodplannen opgesteld, omdat men vreest dat Moskou van de gelegenheid gebruik zal maken om het gas verder te bewapenen als hefboom tegen het Westen in zijn oorlog met Oekraïne en om de leveringen permanent stop te zetten.

Het is Moskou dat gas als wapen gebruikt.

Wow. Ik dacht dat het Westen ‘winnende’ sancties had ingesteld. Maar ik zal wel een slachtoffer zijn van Russische desinformatie. Ondertussen willen ‘onze’ ‘politici’ nog meer sancties instellen en nog meer wapens leveren, al zijn ze gelukkig bijna op.

In de titel ging het ook over Frankrijk, maar dat komt omdat ik hem van Zero Hedge gejat heb en vervolgens heb ik het alleen over Duitsland gehad, omdat ik me met het stukje van de Guardian bezighield. Hier staat het artikel van Zero Hedge.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De oorlog van de globalisten tegen de naties is zijn laatste fase ingegaan: Velen staan op het punt om als dominostenen om te vallen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gijzelaar
gijzelaar
8 maanden geleden

Canada en Nederland voeren de lijst aan van de meest door het WEF geïnfiltreerde overheden. Het is maar dat we duidelijk zien waarom CETA er alsnog door geramd wordt.

Ravian
Ravian
8 maanden geleden

De combinatie van Duitsland’s produktie capaciteit met Rusland’s grondstoffen voorraden is een rechtstreekse bedreiging voor de macht van de VS, en dus de macht van de Deep State elite.
Ze maken Europa dus liever kapot dan dat ze toestaan dat het met Rusland samenwerkt.
En Rusland moet kapot zodat ze haar enorme grondstoffen voorraden kunnen plunderen.
Ingewikkelder dan dat is het niet…

Dee
Dee
8 maanden geleden
Antwoord aan  Ravian

En omdat een samengaan van Rusland en Europa ons continent super machtig zal maken en daarmee is de rol van de VS voorgoed uitgespeeld.

Corrie
Corrie
6 maanden geleden

Oorlog gecreëerd door de families Rothschild en Rockefeller. Zij zijn de aansturing al decennia lang.
Beïnvloed, wapenhandel..