Pierre Poilievre, die later dit jaar kandidaat is voor het leiderschap van de Conservatieve Partij van Canada, heeft tijdens een bijeenkomst in Calgary gezegd dat hij ministers zou verbieden om bijeenkomsten van het Wereld Economisch Forum in Davos, Zwitserland, bij te wonen, meldt Free West Media.

Canada’s vice-premier en minister van Financiën Chrystia Freeland zetelt in de raad van toezicht van het WEF. Ook schaduwminister van Natuurlijke Hulpbronnen Michelle Rempel Garner is op de website van de organisatie te vinden. Zij ontkende in een artikel dat Canada door het WEF wordt geleid.

Eerder had WEF-chef Klaus Schwab echter opgeschept dat meer dan de helft van het Canadese kabinet bestond uit Young Global Leaders van het WEF.

Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

Poilievre gaf daarmee aan dat hij met Canada een heel andere richting uit wil. Hij is van plan om het bij de volgende verkiezingen tegen Trudeau op te nemen en hem te verslaan.

“Ik heb duidelijk gemaakt dat ik mijn ministers in mijn kabinet zal verbieden het World Economic Forum bij te wonen als ik premier word”, zei hij tijdens een eerdere bijeenkomst. “Werk voor Canada. Als je naar Davos wilt, naar die conferentie, koop dan een enkeltje. Je kunt geen deel uitmaken van onze regering en een beleidsagenda nastreven die niet in overeenstemming is met de belangen van ons volk.”

Poilievre doet mee aan de verkiezingen voor het leiderschap van de Conservatieve Partij van Canada in 2022 en wordt beschouwd als de koploper. Hij heeft zijn steun betuigd aan degenen die vreedzaam protesteerden tegen de vaccinatiemandaten in het Canadese Freedom konvooi en zei dat de federale regering haar macht had misbruikt door tijdens het protest een beroep te doen op de Emergencies Act (noodwet) en stelde voor de macht en het gebruik ervan te beperken om te voorkomen dat deze in de toekomst op soortgelijke wijze zou worden gebruikt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Justin Trudeau sluisde miljoenen dollars Canadees belastinggeld naar het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvonne
Yvonne
2 maanden geleden

Er bestaan toch nog mensen met verstand en lef!

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Als je mensen in je kabinet hebt die nog maar denken om naar het WEF te gaan dan ben je al totaal fout bezig.

Iedereen, van de eerste tot de laatste persoon in je kabinet zou eensgezind moeten zijn: het WEF en alle soortgelijke globalistische organisaties en hun aanhangers zijn de aartsvijanden van de mensheid en moeten allemaal achter de tralies!

Jan
Jan
2 maanden geleden

Een lidmaatschap of connectie met het WEF zou een diskwalificatie voor het ministerschap moeten betekenen.

Petra
2 maanden geleden

Van Thierry Baudet mogen we hetzelfde verwachten.