Het Legerkamp der heiligen is een accurate beschrijving van het lot van de Westerse wereld. Wij beleven dat lot nu. Als u uw toekomst en die van uw kinderen en kleinkinderen durft te kennen, kunt u deze roman lezen die onze toekomst in 1973 correct voorspelde. Het boek was een bestseller, maar de verrotting was al ingetreden. Vandaag wordt het boek onderdrukt. U kunt het hier lezen.

De blanke etniciteiten zijn de meest onnozele van alle volkeren, schrijft Paul Craig Roberts. Zij vormen een kleine minderheid van de wereldbevolking, en elk blank land wentelt zich in schuldgevoelens over gekleurde mensen en hebben hun grenzen opengesteld voor immigranten-invallers.

De Israëli’s hebben er geen moeite mee een muur op te trekken om de Palestijnen af te schermen van hun eigen land, maar president Trump werd door de Democratische Partij verhinderd miljoenen immigranten-invallers af te schermen die ongehinderd over de Mexicaanse grens ons land binnenkomen. De Democraten denken dat de gekleurde volkeren op hen zullen stemmen en zo hun heerschappij verzekeren. Voor een tijdje zal dat zo zijn, maar het zal de gekleurde volkeren duidelijk worden dat ze de blanke Democraten niet nodig hebben.

De Britten hebben nu hun voormalige koloniale onderdanen als staatsministers en zouden binnenkort een Indiase premier kunnen hebben. De bevolking van Londen, de Britse hoofdstad, is nu voor een minderheid etnische Engelse.

Duitsland, waar de vrouwen na de nederlaag van Duitsland massaal werden verkracht door Russische, Franse en Britse soldaten (de Amerikanen hoefden niet te verkrachten omdat zij de zijden kousen, sigaretten en chocolade hadden die de vrouwen wilden), is slechts gedeeltelijk Duits, en deze verwaterde bevolking is doordrenkt met Turken en vluchtelingen van Amerika’s oorlogen in het Midden-Oosten en Afrika.

Delen van Parijs zijn nu islamitisch. In Frankrijk worden moskeeën gebouwd, geen christelijke kerken.

Canada is een toren van Babel, net als de VS, waar Spaans nu een rivaliserende taal is naast Engels. Pogingen om Engels de officiële taal te maken zijn mislukt. Als je in de VS een bank, een kredietkaartbedrijf, een nutsbedrijf of bijna elk groot bedrijf belt, krijg je antwoord in het Engels en het Spaans. Met andere woorden, de mensen die Amerika hebben geschapen, zijn nu slechts een deel ervan.

Zelfs het Noordse Zweden wordt onder de voet gelopen, en de kranten melden dat 25% van de Zweedse etnische vrouwen hun huis niet durven te verlaten uit angst verkracht te worden door immigranten-invallers.

Italië is onder de voet gelopen, net als Rome. Sterker nog, heel Europa wordt onder de voet gelopen.

Rusland, het grootste land ter wereld, is een verzameling van etniciteiten. De blanke bevolking is verwoest door de Tweede Wereldoorlog.

Mensen die gewend zijn aan armoede planten zich gemakkelijker voort dan overbelaste blanke etnische groepen die worstelen om een middenklasse levensstandaard te handhaven, een prestatie die in de westerse wereld moeilijker te bereiken is dan vroeger. De demografie voorspelt een niet-blanke westerse wereld. En de situatie lijkt te zijn verslechterd als gevolg van vruchtbaarheidsproblemen veroorzaakt door het “Covid-vaccin”.

Als men bedenkt dat gekleurde volkeren door Oxford, Cambridge, Harvard, Yale, Princeton, Stanford, UC Berkeley, en al de rest, samen met het “1619 Project” van de New York Times, is geleerd dat de wereldgeschiedenis bestaat uit de onderdrukking van gekleurde volkeren door blank racisme, ziet de toekomst voor blanke minderheden er niet rooskleurig uit.

Wat buitengewoon is, is dat de weinige blanke leiders die de moed hebben gevonden om alarm te slaan, gedemoniseerd en van het politieke en intellectuele toneel verdreven zijn. Wat de blanke intellectuele wereld betreft, bestaat er geen grotere misdaad dan de verdediging van blanke mensen. Het is gewoon niet toegestaan. Blanke schooldistricten onderwijzen kritische rassenleer aan blanke kinderen. Met andere woorden, blanke kinderen worden opgevoed en opgevoed om een negatieve houding aan te nemen ten opzichte van blanke mensen, waarmee zij zichzelf en hun ouders bedoelen. Als blanke ouders soms bezwaar maken op vergaderingen van de schooldirectie, lopen ze het risico te worden geslagen door blanke agenten en te worden gearresteerd. Democratische schooldistricten hebben geprobeerd wetten op te leggen die ouderlijke inbreng verhinderen.

Dus, wat we hebben is dat elke blanke etniciteit zo hard als het kan vecht om zichzelf te beëindigen.

Het zou sneller kunnen gebeuren dan de blanke liberalen hopen. Een handvol zionistische neoconservatieven uit de VS, die er – waarschijnlijk terecht – van worden beschuldigd het door hen gecontroleerde buitenlands beleid van de VS in het belang van Israël te gebruiken, hebben de VS en de marionetten van de NAVO via het Oekraïne-conflict op weg gezet naar een oorlog met Rusland. Aangezien noch Washington noch Moskou een nederlaag kunnen aanvaarden, zou het conflict eindigen in een nucleair Armageddon.

Men zou denken dat de overblijfselen van de blanke etniciteiten, die intern bedreigd worden door hun schuldgedreven open grenzen immigratiepolitiek, zich zouden verenigen om een conflict te vermijden dat de blanke bevolking van de Aarde zal elimineren.

De oorlog die wordt georkestreerd, een oorlog die ertoe zal leiden dat alle blanke overlevenden als diersoorten in een dierentuin zullen worden opgevangen, wordt georkestreerd door de neoconservatieven die zijn verknocht aan de hegemonie van de VS om de geografische belangen van Israël te beschermen en uit te breiden.

Het is buitengewoon dat er in de Verenigde Staten geen debat over het buitenlands beleid wordt gevoerd, laat staan een debat dat in de buurt komt van het debat tijdens de Koude Oorlog I. Objectieve Rusland-deskundigen zoals Steven Cohen bestaan niet meer. Om de subsidie te krijgen die hem in het bedrijfsleven houdt, moet een professor buitenlands beleid zich houden aan het verhaal: Rusland slecht; VS goed.

Blanken hebben hun best gedaan om zichzelf te vernietigen in WO I en WO II. In de Derde Wereldoorlog zullen ze slagen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Mensen denken niet hard genoeg na over wat een nucleaire oorlog is en wat het zou betekenen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans H
Frans H
8 maanden geleden

Rusland, het grootste land ter wereld, is een verzameling van etniciteiten. De blanke bevolking is verwoest door de Tweede Wereldoorlog.

Denk je dat? Geloof je dat? Weet je dat zeker?