De enige manier om de “opwarming” van de planeet door broeikasgassen te stoppen, is alles te sluiten en de mensen te laten verhongeren, aldus een nieuw rapport uit Engeland.

Academici van de Universiteit van Oxford en het Imperial College in Londen zeggen dat elke luchthaven in het Verenigd Koninkrijk dicht moet; alle rund- en lamsvlees verboden moet worden; en alle nieuwbouw moet stoppen om tegen 2050 een “nul-uitstoot” te bereiken.

De enige luchthavens die in bedrijf mogen blijven zijn Heathrow, Glasgow en Belfast, en dan nog alleen op voorwaarde dat alle transfers van en naar de luchthaven per spoor in plaats van per auto gebeuren, meldt Natural News.

“Alle resterende luchthavens moeten dan tussen 2030 en 2049 sluiten, want om de wettelijke verplichting van nuluitstoot tegen 2050 na te komen, moet elke burger van het Verenigd Koninkrijk “voor een aanzienlijke periode stoppen met het gebruik van vliegtuigen”,” meldt Exposé News.

“Bovendien stelt het rapport dat om te voldoen aan de wet van de Climate Change Act het publiek zal worden verplicht te stoppen met alles wat uitstoot veroorzaakt, ongeacht de energiebron. Volgens het rapport zal dit vereisen dat het publiek nooit meer rund- of lamsvlees eet.”

Tussen 2020 en 2029 zou de rund- en lamsvleesconsumptie met 50 procent moeten dalen. In de resterende jaren tot 2050 zou het dan volledig “uitgefaseerd” moeten worden.

Britse regering wil proces versnellen van 2050 naar 2035

Ook aan de verdere bouw van woon- en bedrijfsgebouwen zal een einde moeten komen, wil het Verenigd Koninkrijk zijn “koolstofneutrale” doelstellingen halen, aldus het rapport.

Tegen 2050 zal alle nieuwbouw volledig moeten stoppen, en tot dan zal het ook moeten worden “uitgefaseerd” op een vergelijkbare manier als vliegen en vlees eten. Dit is hoe het Verenigd Koninkrijk “Absolute Zero” emissies zal bereiken, wat toevallig ook de naam van het rapport is.

Na de publicatie van dit rapport kwam de Britse regering met een nieuwe doelstelling om dit proces te versnellen. In plaats van te wachten tot 2050 om het hele land te ontvolken en het terug te brengen in een natuurlijke habitat zonder mensen – behalve de “elite,” natuurlijk – willen ze nu dat het allemaal gedaan is, of grotendeels gedaan, tegen 2035.

Jeff Bezos zegt dat hij niet zal toestaan dat mensen op Aarde blijven, hij zal de planeet veranderen in een natuurreservaat

Zo snel een Absolute Zero-wereld invoeren is misschien niet mogelijk, vooral als de burgers weigeren mee te doen. Het rapport stelt dat sociale ingenieurs al in scholen zijn geïnfiltreerd om schoolkinderen te manipuleren en te indoctrineren om de agenda te steunen, maar het zou wel eens niet genoeg kunnen zijn om deze doelen eerder vroeger dan later te bereiken.

“De gedragsveranderingen om Absolute Zero te bereiken zijn duidelijk wezenlijk,” stelt het rapport.

Komt er een klimaat lockdown aan?

“In principe kunnen deze veranderingen worden teweeggebracht door de prijzen te veranderen en zo duidelijke prikkels te geven voor gedragsverandering. Het alternatief is dat de overheid bepaalde gedragingen verbiedt en de productieprocessen reguleert”.

Vergeet niet dat de nepvirus-plandemie, die van boven tot onder volledig was opgezet, de bal al aan het rollen heeft gebracht. De reisindustrie heeft een grote klap gekregen en is nog steeds bezig in te storten, net als de inflatiedruk op voedsel, die vlees voor sommige mensen al te duur maakt om te consumeren.

De bouwsector, die in sommige gevallen niet langer in staat is de voorraden aan te schaffen die nodig zijn om verder te bouwen, is de volgende die aan de beurt is. Het lijkt erop dat de “Grote Reset”, zoals ze het noemen, al in gang is gezet.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Regeringsrapport uit 2019 bewijst dat Lockdown werd ingevoerd om te voldoen aan “Zero Carbon” doelen, niet vanwege Covid-19

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Walhalla
Walhalla
8 maanden geleden

Als mensen direct met de dood bedreigd worden moet dit direct met gelijk munt terug betaald worden. Aanhouden dat tuig en direct instant karma!!! Nu!!!

Matt
8 maanden geleden

Ze moeten Rusland nog wat verder de kast op jagen dan is die ‘nul’ in een paar minuten bereikt als er een bom vlak bij hun kust ontploft en de helft van Engeland onder water verdwijnt.

Dee
Dee
8 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Oh! jij had al eerder de zelfde gedachte als ik!

Dee
Dee
8 maanden geleden

Zij kunnen natuurlijk doorgaan Putin het bloed onder de nagels vandaan te halen. Dan kan hij die Britten naar een nul emissie brengen nog voordat zij met de ogen kunnen knipperen.

Petra
8 maanden geleden

Verzin een onzin probleem en zeg dat het volk precies moet doen wat jij zegt om dat probleem op te lossen.

En zo kwamen er de volgende problemen:

– CO2 probleem, wat ze klimaat noemden, wat ook al weer onzin was. Ideaal om zo’n beetje alles te verbieden wat een mens wil of nodig heeft, tot ademhalen aan toe.

– Stikstof probleem. Zeer geschikt om al het land in te pikken van boeren.

– Corona virus. De ideale weg naar injectie met vergif om de boel flink uit te dunnen en vaccinazi paspoort om het volk volledig onder staatscontrole te brengen.

– Asieleiser probleem. Zéér geschikt om de economie te verwoesten en het land instabiel te maken. Een burgeroorlog waarin mens en mislim elkaar de kop in slaan zou natuurlijk een mooi meegenomen zijn.

Een ieder die de ogen opent ziet dat het zo is en waar de WEF monsters mee bezig zijn.

Een hard ‘NEE’ op al deze leugens is het enige waar wij de burgers mee moeten komen.

Yvonne
Yvonne
8 maanden geleden

Mogen we nog wel adem halen?Of is dat binnenkort ook verboden?Idioten!

Dee
Dee
8 maanden geleden
Antwoord aan  Yvonne

Mondkapje op en prik halen.